![]() |
|
fishing and hunting...je mi to celkem jedno,ale u tohoto pořadu v bal.Kombi je dosti často hláška - sledování dočasně blokováno,setkal se někdo? |
cream
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: fishing and huntingsetkal kontaktuj linku Skylinku ,protože podle nich to není pravdaAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: fishing and huntingSurflock... |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: fishing and huntingtato stanica je vykladnou skrinou Skylinku ;)UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: fishing and huntingLadí si tam "vyšší úroveň zabezpečení". Až doladí, tak nejspíš zase spustí i u dalších kanálů. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: fishing and hunting...a pak při každém přepnutí na jakýkoliv kanál budeme čekat cca půl minuty - dobrý ne? :-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: fishing and huntingTěžko říct. Otázka jak to vyladí. Surflock se dá nastavit i tak, že ho běžný uživatel ani nezaznamená. Jen to chce trochu dobré vůle a nevymýšlet zbytečné blbosti. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: fishing and huntingpotvrdzujem na Gosate sa mi to tiez stalo. minutu cakat pomohlo. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
@creamnenapisal aky kram to mas doma.. ja si len tipnem.. je to amiko s irdeto kartou a sem tam ti resetne citacku - takze potom sa necuduj ze taka hlaska |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
teď jsemto tam přepnul,do 1s obraz i zvuk vše OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@pierrepetrAno na GoSat GS7056HDi také naběhl FaH ihned.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Saták1už se to řešilo,vypadá to jen na nějaké omezené množství karet,v přijímači to snad nebude R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: fishing and huntingTa minutová prodleva se neprojevuje vždy a všude. Je to hodně závislé od přijímače, ne/licencované čtečky, použitého softcam a jeho konfigurace. Jen jeden pokus o přepnutí ještě nic neříká. Samozřejmě, že snahou bude systém nastavit tak, aby se ta minutová prodleva odstranila. Asi s tím už nějak pokročili, protože u sebe to v posledních dnech registruji poměrně méně. Ale prostě na F&H se to testuje. Koudelka by vám k tomu asi napsal možná nějaké aktuální informace, pokud tedy bude ochotný ... a jestli to nemá zatrhnuté od šéfů.... |
ZdenekMi
![]() |
|
no já nato koukám,jen,když je problém,tak to nijak nezkoumám,ještě jsem to nezaznamenal,asi mám smůlu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrNo, také to není můj šálek čaje. Spíš to občas vyzkouším jen tak ze zvědavosti, abych zjistil, v jakém stavu to aktuálně je. Protože podle toho se bude dát odhadnout, kam se bude surflock ubírat dál. |
ZdenekMi
![]() |
|
to je zázrak,teď jsem to přepnul a -kodováno,schválně jak dlouho R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
hošisoucítím s vámi,ještě to nenaběhlo,mě je to jedno,ale pokud to šítling myslí vážně,tak bůh s ním R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
to mě potrestaliještě nic,průběžně kontroluji R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
no konečnětřičtvrtě hodiny, :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: fishing and huntingHmm, běžně to naběhne tak do minuty. U mě většinou tak kolem 20 vteřin. |
ZdenekMi
![]() |
|
no jakovůbec na to nekoukám,jen dnes jsem nevěřil a ouhá R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |