Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

dreamsky NXP256HD

zdravim ma niekto skusenosti ako sa roby z telnetom u tohto sat prijimača dreamsky NXP256HD pripojeni cez telnet mam prijimač ale neviem do akej zložky mam ist potrebujem prepisat S/N sat prijimača stare za nove čislo na geshare. najde sa tu niekto kto to vie

jannko
Registrace: 3/2013
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dreamsky NXP256HD

S_T_A_R_T a ako to žě ti to funguje to každy rok si kupyš noví prijimač dreamsky NXP256HD

jannko

@janko

To ne, mám stále to stejné.
Spíše bych ještě jeden koupil. Dost těžko se už shání.

Za prvé to jde samozřejmě prodloužit na další rok.
Je tam jen ochutnávka na 12 měsíců a přeci není důvod, proč by to nešlo dále prodloužit.
Musíš mít kontakty u ruských kámošů a tady Ti mohu poradit - čti a neboj se. Je třeba ovšem aspoň částečná znalost ruštiny a angličtiny. A musíš si to taky zaplatit. Ale i ta platba je složitější. Rusáci každému nevěří. Taky se bojí.

Za druhé Ti nemohu prozradit - i když si Tě celkem vážím za to jak se o to snažíš. Hodně lidí by se na to už dávno vy+++lo (časově náročné).
Rád bych prozradil info, kde je zakopaný pes, ale slib je slib. A ten jsem dal. Sám jsem na to (za druhé) taky nepřišel. Ale ani to není zadarmo.

Jednu informaci Ti mohu dát.
V tom souboru, na který jsi na jiném fóru dával odkaz a nikdo neví jak tam zaplatit, to nejspíš ani nejde. Tam to jde pouze zkontrolovat a to určitě také víš.

Nebo proč si "nezazdílíš" ten svůj starší SD Dreamsky 7500, kde Ti to jde viz
https://www.parabola.cz/forum/reply-657531/
S "nxpečkem". To nemám vyzkoušeno. Nevlastním tento satelit.

S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007

S_T_A_R_T a mohol by si sem dat ten odkaz na tu rusku stranku.prosim

jannko

@jannko

Odkazy jinam a ještě k tomu na sharing, jsou myslím zakázané.
A tady je za to ovoce.
Ale navedu Tě. Jestli se Ti vše zadaří, dej vědět. Já sám tuto variantu nemám vyzkoušenou a zajímá mne.
Já jedu dle druhé varianty a tu nemohu prozradit.

google-g-share-7stránka-hledej ruské odkazy

Čti a zkoumej.

S_T_A_R_T

S_T_A_R_T no hej ale na tich ruských strankach su len pre dreamsky 7500s a nie pre NXP 256HD ked by si bol tak dobry tu je moj email tofi30@azet.sk pošli mi len ten odkaz na tu rusku stranku a ja už budem skumat dalej

jannko

@jannko

Máš to tam. Kdyby Ti to nedošlo, tak mi dej vědět.
Neodpovídej tam. E-mail už neexistuje.

S_T_A_R_T

ok mam to tam vělká vdáka určite to na sat digitalne neprezradim ešte raz dakujem

jannko

@jannko

Nemáš zač :8) .
Pozor na to placení Rv .
Jestli něco nechápeš ohledně platby, raději si nech přeložit od známého. Klidně se potom zmiň, že Ti to už jde. Budu rád
R^ :8)

S_T_A_R_T

S_T_A_R_T tomu so celkom nerozumel že raději si nech přeložit od známého od koho čo si tim mislél

jannko

@jannko

Nic. Jen, že se to platí přes webmoney. A tu peněženku ve webmoney si musíš aktivovat v dolarech, poslat tam peníze + poplatek minimálně 0,8% a naplnit tu peněženku lze jen přes mezikus (firmu), kde je též poplatek. Tam záleží, kterou si vybereš na to dobíjení. Pak ještě nevim, zda-li to jde provést ze Slovenska. Musíš si opravdu ještě pár věci zjistit anebo rovnou písemně komunikovat z rusama třeba na Skype. Konečně to je tam uvedeno.
Třeba Ti vyjdou vstříc a zaplatíš to jiným zpusobem. O čemž dost pochybuji (anonimita).
Na to je třeba znát rusky a proto je lepší s někým, kdo jí (ruštinu) ovládá a dokáže se s rusem domluvit. Anebo webmoney a bude to OK.

S_T_A_R_T

webmoney

do webmoney bych nikdy nešel, Rusky umím jako česky a mohl bych Ti to zprostředkovat v únoru, až pojedu na OH - sám jsem na ruské poště loni platil NTV+

ale můj názor je ten, že když už je další provoz Gshare placený, tak bych si zaplatil normální share, které zaplatíš PayPalem, kartou nebo i na český účet, a s CCCam protokolem nejsi omezen jen na jeden konkrétní přijímač. Zadarmo Gshare, OK... rozumím, ale platit za spárovaný přijímač? To už musí mít člověk na čele napsáno "jsem (nevhodné slovo)", bez urážky.....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

Dodatek

Nechci, aby to vypadalo, že jsem apriori proti Gshare (jasně, každý si chválí to svoje), pokud je zdarma (rok po koupi přijímače) tak jak je psáno výše, jako alternativa (nikoliv pilíř) to chápu, ale dělat z toho základ sledování PayTV, který bych po tom roce platil a ještě to mám spárované s přijímačem, který je.... ehm... střep na úrovni prapůvodního pět let starého DM 800 - pokud vůbec? To fakt ne-e :-))))) Pokud chceš zaplatit, tak normální share, které je přenosné... ale jak jsem psal výše, je to Tvůj boj, Tvoje prachy....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv

re:webmoney

Co se tohoto týče, reakce na tuto službu, nejsou špatné. Rusové v tom fungují a není problém. Dokonce zabezpečení transakcí jsou dle reakcí na různých fórech v pořádku. Akorát to je pro nás z pohledu evropanů krkolomné. PayPal je v pohodě.
Co se share týče, tak s Tebou celkem souhlasím. Já jsem se snažil pomoc jannkovi, protože už po tom touží skutečně dlouho a nikdo mu neporadil.
Ted už může přemýšlet i o Tvým návrhu.

S_T_A_R_T

webmoney

Zabezpečení je OK, nemluvím o zneužití (naopak, naprosto běžně platím kartou na Liqpay, Sprypay, Interkassa), ale z druhé strany.... PayPal si vyloženě podvodník (jasně, share není košer, ale vůči kunčaftovi se o podvod nejedná) nepořídí, kdežto pokud má někdo jen WM nebo Amer Express, tak od něj pryč..... Jinak pokud je Jannko ze Slovenska, tak buďto on sám, nebo zcela jistě má nějakého kámoše, zajít do Uzgorodu, zaplatit share, nazpět udělat nápup, plnou nádrž benálu a má to zpět... To je to samé, jako bych já kupoval NC+ přes SatSklep, když to mám do polského Czieszyna 30km....

Kolik prosím Tě to GS stojí? tipuju 80 dolců za rok plus poplatky za převod?

apriliarsv

re:2webmoney

Necelých 30$ na rok.
Směšná cena na to kolik platforem jde.

Jinak máš pravdu. Přes kopec je tam hned.

S_T_A_R_T

@S_T_A_R_T

Tak cena je pěkná, to jsem nečekal. je otázka, zda to za vázanost s přístrojem ale stojí, to si musí každý zvážit sám....

apriliarsv

@apriliarsv

Na vázanost kašli, je to také přenositelné.
Ale jenom mezi tímto výrobkem.
Nemůžeš to donést do úplně jiného stroje.
Kdyby něco, mám ještě jeden v záloze.
Cena do dvou je ještě o chlup nižší.
A při této ceně jde stejně o prd.
Na Skylink stejně platim. Nereším to.
Nejsem typ co má jen jeden příjem-zdroj.
Mám i komplet dvb-t (cz,sk,a). Prostě mě to baví.

S_T_A_R_T

Gshare

Chcem rozhodiť Gshare na dreamsky 256 hd, poradí mi niekto? Email: krapoelektro@ seznam.cz
R^

Mirko100
Registrace: 10/2013

na dreamsky 7500s to geshare neni problem predlžit o dalši rok na viac ale u toho modelu NXP je to horšie snad nejaki hacker by nato mohol prist

jannko

@Jannko

Zdar Ferino.Prečo zase veríš niekomu a chceš prísť o euráče na Ruských fórach, veď i Ty sám dobre vieš, že sa to dá urobiť. úpravou FW a samozrejme Zadara ...

bystrik
Registrace: 10/2010

dreamsky nxp256hd

Apriliarsv žádné primafily na sharing najedou,a když jedou na piš my stránku teho serveru.Jedou jenom sky Italy ale je to bez primafile.Schválně my ju napiš já ju testnu,ale mám 3 servery placené a na žádnych nejede primafille.Budu jse těšit na ten tvuj server.

ferencik
Registrace: 7/2011

ferencik

Tak mas spatne kontakty. Ja mam doma tri ruzne privatni (tzn neverejne dostupne, jen na doporuceni) servery a na kazdem z nich mi jedou vsechny Primafily, i Sky Box Office anglicke/nemecke. Na Primafila 1 HD nyní jede The longe Ranger, na 5HD After Earth, na 20 HD Penthouse Channel Day... Když jsou WWE wrestlingové akce typu "Hell a Cell", mohl jsem si vybrat, zda na to koukat na Sky PPV UK/I nebo DE.... Kontakt na mě zde lidi mají. Napiš, voják se stará, voják má....

apriliarsv

re:ferencik

Potvrzuji. V g-share 13E jedou také R^ . Teď jsem vyzkoušel.

S_T_A_R_T

ferencik

https://picasaweb.google.com/107701024418062502738

album "(nevhodné slovo)iny" - kdybys neveril

apriliarsv

na 7500 dreamsky mi tiež ide cez gshare primafile su tam plno pečiek a niektore su filmove a jeden HD takže asi maš kulovy ne server na hotbirt 13E ale je to len sd kvalita ja už som zviknuti na HD....čuus

jannko
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra