![]() |
|
ARS -LIV přes TopfunDobrý den,chtěl bych se zeptat jestli je tady někdo kdo se dnes pokoušel dívat na tento zápas přes Topfun. Už jsem jim zrovna teď psal že to bylo posledních 225 Kč co ode mě viděli,protože toto je fakt sila jak je možný vy...t s českým divákem. Radši se budu dívat z okna než na něco takovýho. Jde o to že se pořád obraz zastavuje a pak se cca po půl minutě rozběhne,ale v tý době třeba padne branka nebo se něco zajimavýho stane a tak se člověk musí hodně modlit,aby to viděl alespoň ze záznamu. Byl se tady zrovna "podívat" kamarád který si to chtěl taky pořídit,ale o poločase odešel a jen tak mezi dvěřmi si utřel čelo a prohlásil,že měl štěstí že si něco takovýho nepořídil,protože by to nervově nezvládl. Tak se chci zeptat jaký máte vy názor na topfun ? Díky. |
jexxx
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: ARS -LIV přes TopfunArsenal sleduji od druhého poločasu a všechno je v pořádku.Žádné sekání ani zastavováníDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: ARS -LIV přes TopfunTo já jsem si myslel prvně taky že by mohla být chyba u mě,ale řekně te mě tak by to bylo možný. Dám jeden příklad ze sta takových : zahrává se rohový kop,hráč se u praporku rozběne pak je vidět asi tak metr,možná dva jak je míč centrovaný. Pak nastane půl minutový výpadek a načítaní stránky. Když máte štěstí a rozběhne se to samo a nemusíte znovu načítat stránku tak jako by nic vidíte opět centr v místě kde se obraz zastavil jako by se nic nestalo. Potom ho třeba nějaký hráč odehraje do pole (nechá se to zajimavější doběhnout)Potom nastane třeba zvrat posune se čas o ty půl minuty co to nešlo a už se třeba zahrává ten roh na druhý straně. Jak uvedl ten kamarád to by ti hráči nestačili přeběhnout ani kdyby utíkali 90 km/h. Tak mě řekněte kde je problém. Rychlost internetu je kolem 30 MB/s. |
jexxx
![]() |
|
RE: ARS -LIV přes TopfunMáš si pořídit polskou kartu na satelit cyfra+ a máš klid.Já tento zápas před chvíli sledoval na c+ family HD.Ted jsem to přepl na spartu v. teplice na pozemáku v hd a ten obraz v HD co předvádí česká televize je tragédie.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 635 |
![]() |
|
FanynDost silně už o tom uvažuji,protože se Skylink asi s nima nikdy nedomluví. Já bych si to třeba jako premiový kanál připlácel,ale pan Glisník (nebo jak se jmenuje ?) si asi myslí že mu to Slovak Sport nabídne za pár peněz a on na to potom naláká tisíce zákazníku,ale aby se nepřepočítal. Říká se že kdo chce pomoc - nemá nic. |
jexxx
![]() |
|
RE: ARS -LIV přes TopfunFanyn souhlas.Nechapu proc ten zapas Sparta - Teplice je pouze prepocitavane SD.Prednost v HD prenosu dostal radsi porad Stardance na CT1 HD. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 667 |
![]() |
|
to jexxxprelad na prave probihajici fotbalek na CTsportHD, aspon se pokochas spickovym obrazkem a na ty drobne vypadky na Topfunu zapomenes |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
kaosJá radši preferuji Anglickou ligu i když se samozřejmě na čtyřku teď dívám. Topfunu to neodpustím už nikdy protože ten mě dnes tak zvedl tep že neusnu a to bych už měl protože musím ráno do práce. Když začínali ze začátku a řešili nějaký padání systému,tak jsem si řekl dorá je to začátek (jako omluvenku poslali jakýsi voucher na sledování nějakých vyšumělých filmu,jako by to už něco naznačovalo)ale dnes bylo 10.kolo a nedá se na to dívat. Ať si taky uvědomí že je 21.století a skoro konec roku 2013 !!! Když koupilo práva na Anglickou ligu Digi-tv (nehodlám teď polemizovat o jejich vlastně nekvalitě obrazu,ale jakž takž to nějak šlo lidem kteří zaplatitli 260 Kč + ostatních já nevím 50.stanic z toho ještě pět sportovních stanic a jako hlavní bonus skoro dva roky zadarmo) tak Nova a Prima a nevím kdo ještě zvažovali trestní žalobu na tuto stanici,protože brání občanovi ČR k přístupu něčeho na co má právo. Tak se musím zeptat kde jsou ty lidi dnes ??? Vždyt za těch 260 Kč se mohl divák legálně dívat (ono to není tak úplně přece legální kupovat si polskou kartu,ale tím nechci vůbec někoho odsuzovat) dnes v ČR nemá divák možnost se na Anglickou ligu podívat přes družici. Ty aplikace přes který to má jít jsou popsaný výše a dál se o nich nemá cenu zmiňovat. Jinak všem díky a dobrou noc. |
jexxx
![]() |
|
RE: ARS -LIV přes TopfunZeptejte se primo CT, proc na HD programu nevysilaji v HD, viz. http://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/kontakty/ |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
to jexxxjelikoz nesleduji v TV pomalu nic jineho nez sport (a obzvlaste PL), tak z duvodu dostupnosti, kvality a ceny mam jiz 3-tim rokem polskou kartu C+. U nas, pokud pomines prenosy PL pres net, tak mas jedinou moznost od O2 (pouze SD), i kdyz z toho komentovani by me asi naskocila koprivka. V pouzivani karty C+ nevidim nic nelegalniho, obzvlaste po verdiktu evropskeho soudniho dvora v podobne zalezitosti (Sky vs anglicka majitelka baru) |
kaos
![]() |
|
to JerryGi nastval jsem se a uz jsem tak ucinil, ale pocitam, ze to bude houby platne |
kaos
![]() |
|
kaostaky jsem tam vcera poslal dotaz, mozna pokud by nas ten dotaz poslalo vice, tak se tim zacne nekdo seriozne zajimat. vzdyt si je vsichni nedobrovolne platime,tak at se snazi. |
JerryG
![]() |
|
jexxxjexxx co jsi použil na sledování topfun. Telefon, tablet, smart TV, nebo naky mini počítač. A jaké máš připojení. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: ARS -LIV přes TopfunTeď Everton-Tottenham a Topfun funguje bezvadně.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: ARS -LIV přes TopfunNa C+ taky :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
satman1Televize Panasonic - Smart tv ; internetový připojení optický od Starnetu - když měřím rychlost připojení na : Speedtest.net tak se pohybuje cca 17- 28 MBs. Oni mají tuším požadavek na minimální rychlost 8 MBs ? Takže to by mohlo stačit. Je pravda že dnes to šlo trochu líp,ale nějaký zamrznutí bylo a tak jsem to ani nedokoukal a vypnul jsem to než abych se zase vytáčel. |
jexxx
![]() |
|
FanynProsím tě nakolik vychází nabídka ta zmiňovaná C+ family HD ? Já se díval už na satsklep a nějak se v tom nedokážu orientovat a ještě jeden takový blbý dotaz. Viděl jsem že jde v tyto nabídce (jestli myslím stejnou platfornu) ESP HD a je možnost zvolit českou audio stopu ? |
jexxx
![]() |
|
To: jexxxEurosportHD,Eurosport2HD má v Nc+ CZ audiostopu,cena za kartu je různá záleží jaký balík si objednáš. R^ |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: ARS -LIV přes Topfun18 mesicu CYFRA+ na nase koruny 445 za mesic,pockas 3-4dny a frci to!!! |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
barynjak jsi dosel k te cene? karta tam stoji 382e, coz vychazi na 550kc/mesic. neni k tomu treba jeste jejich sat. prijimac ? |
JerryG
![]() |
|
JerryGJá totiž taky našel cenu necelých 383 e nebo 1.500 těch jejich zlotých což vychazí na na 532 Kč/měšíčně(teda bez poštovnýho) což bych dal,ale jde mě o to že jsem nikde nenašel kartu,která by byla třeba jen na 6.měsíců. Protože se mě do ty polštiny moc nechce,stačí mě když musím to jejich šišlání poslouchat když se jedeme podívat na skoky na lyžích,protože oni jsou snad všude. Tak bych chtěl jen překonat tu dobu než to ten BLB ze Skylinku pochopí a SS 2 HD nějak zařadí do jejich nabídky. |
jexxx
![]() |
|
RE: ARS -LIV přes TopfunZápas jsem sledoval přes topfun a vše jelo ok. Na mini pc + o2 20Mb. Než se upisovat O2, to raději topfun. Nemám čas sledovat všechny zápasy, ale za cca 2 měsíce jsem nezaregistroval jediný výpadek a obraz je pěkný v rámci internetové TV. |
flanger
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE:ARS-LIV přes TopfunTaky mohu potvrdit výpadky přes O2 a wifi.Přitom rychlost sítě měřená přes notebook je 17-21 Mbs, podle O2test-přesného měření. Internet přes pevnou linku a modem VDSL Comtrend. |
Jumi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
![]() |