![]() |
|
Skylink - problemy s kodovanimsatelita 2000hd, skylink balicek multi. Ludia minimalne 3 krat do tyzdna sa mi stane, ze zapnem sat.prijimac a mam vsetky programy zakodovane. TA3 mi funguje normalne. priklad, vcera vecer som pozeral 2 hodiny film a dnes rano zapnem satelit a vsetko je zakodovane. to si mam predtym ako budem chciet nieco pozerat spravit cez net refresh aby som nieco videl? uz som pisal aj do skylinku. som zvedavy co mi odpisu.nema niekto podobne skusenosti? alebo nejake riesenie? vdaka. |
pbchtt
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 12 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
RE: Skylink - problemy s kodovanimAha, takže pan ubečenec praktik dokonce pozná na dálku i možnou hw závadu! Ty máš nějaký problém s fw 214b1 a ice? Dokud mě budeš beztrestně obviňovat ze lží (např. o polském nářečí) a přitom neodpovídat na mé otázky, které tvé bludy jasně vyvracejí, tak ti nebudu o tomto problému nic prozrazovat a klidně mě nazvi hulvátem, protože do té doby jsi pro mě jen užalovaná tlučhuba.Takže jak daleko máš do Polska? Kolik těchto přijímačů ti prošlo rukama? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
ubečenec,užalovaná tlučhuba.Takto se diskutuje?Re:Dokud mě budeš beztrestně obviňovat ze lží (např. o polském nářečí)https://www.parabola.cz/forum/topic-70160/ Re: Takže jak daleko máš do Polska? Jezdím tam nakupovat stejně jako jiní do tesca. Re: Kolik těchto přijímačů ti prošlo rukama? Desítky. OK. Ještě nějaký dotaz? Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Skylink - problemy s kodovanimTakže jsi přesvědčen o tom, že jsem ve slově matyky to první tvrdé nenapsal schválně?Tzn, že když moje babička jezdí jednou za rok do Tesca, tak ty jednou za rok do Polska? Pokud bydlíš třeba do 20km od Polska jako já, nemáte u vás polskou hantýrku? Chceš si se mnou napsat ten nejtěžší diktát z češtiny? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink - problemy s kodovanimPtal jsem se jestli máš problém s fw 214b1 a ice? Záměrně přehlédnuto? Desítky? :))) Mohu tedy považovat za odpověď méně než 100?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink - problemy s kodovanimNo konečně bez urážek. A ono to jde taky,že.- ano jsem přesvědčen a odkaz to dokazuje - jednou až dvakrát měsíčně. - ne, německou. - ne děkuji, znám tě nejen odtud a vím co umíš. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Skylink - problemy s kodovanim- 2,14 zlobí s ICE , možno i dohledat v diskusích.- tak třicet jsem jich přehrával. A všechny chodí, problém ale je že občas zlobí zase HDMI mám takové dva stroje, běží na scart. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Skylink - problemy s kodovanimPro tebe to mohou být urážky, pro mne pouhé konstatování skutečnosti. Diktátu se se mnou bojíš, polskou hantýrku jako já neumíš, ale přesto jsi přesvědčen, že neumím rozeznat tvrdé od měkkého. Ať si to každý rozebere sám. Dále to komentovat je mi už vyloženě trapné.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink - problemy s kodovanimBlbost, zlobí jen v určitém případě. A kvůli vypadávajícímu hdmi vyšel opravný fw už dávno.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink - problemy s kodovanimAno opravny fw vyšel letos 19.dubna. Ale zákazník si nestěžuje, tak nejsem aktivní. Asi mu scart nevadí.Urazka ja vzdy stejna zoufalost diskutujiciho ktery ji pouzije.A ten co ji používa je duševní negramot a omezenec a na tom nic nezmění trapne konstatování že jde o skutečnost. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
@kubaBohužel stará dobrá Parabola je dááááávno pryč R.I.P.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Skylink - problemy s kodovanimdakujem vsetkym za pomoc a rady. prehral som fw na verziu V2.18B7. budem to sledovat ci to slape dobre. malo by to vyriesit aj problem s vypadkami hdmi spojenia.je mi luto ze som hned nenapisal vsetky informacie, ale ja som laik. nevedel som co vsetko treba vediet k vyrieseniu problemu. este raz vdaka. |
pbchtt
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 12 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
![]() |