![]() |
|
Mechanický nezmar anténaProsím profesionály o radu. Příbuzná má anténu u balkónu. Anténa musí být mimo balkón z důvodu stínu od další části domu. V zimě sjede ze střechy lavina a ulomí držák konvertorů.Lepší umístění v daném případě nejde. Je dostupná nějaká Idioten Fest Antena, která by byla schopna laviny přežít? Díky za radu. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Mechanický nezmar anténaNejvětší naději bys měl asi se Selfsatem.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Mechanický nezmar anténaIdioten fest by mohla být každá s železným ráhnem, pokud tam opravdu nepadají ledy, které určitě ulomí plastový držák lnb.Pak už jedině tu plochou. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Mechanický nezmar anténaV roce 2004 mi na gibertinku s INVACOM,motorem 2100 a uvnitr DM 7000,sjela ze strechy lavina pri nahravani 30 pripadu mjr.Zemana (dil Strach) FTV Premiera,tak se pos*ralo ,ale zarizeni vyderzalo:).Synci,nereste py*coviny,protoze miss universum je skvostni,rajcovni,nadherna,bajecna,plasticka a nespravnepoliticka soudruzka z Venezuely. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Mechanický nezmar anténaJá bych napsal Poraď si jak umíš. Pokud dráha, po které padá ten led a sníh ze střechy, je v nějaké rozumné vzdálenosti od stěny domu, zkusil bych poprosit souseda nade mnou a přidělat/vystrčit/ z jeho balkonu 2-3 trubky nebo nějakej rošt, kterej by ten sníh roztříštil a zmírnil tak jeho energii. Záleží ale na natočení domu, aby Ti to nestínilo parabolu. Signál Astry dopadá cca pod úhlem 30-32 stupňů.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Mechanický nezmar anténaJá to můžu dát rad hned několik neznám tvoji situaci tak nevím na čem jsi.Nejlepší řešení by bylo dát anténu na střechu a svéct dolů koax. Pak pokud to konstrukce umožňuje sežeň pás plechu a přinejtuj ho na střechu a usměrni sníh,aby padal jinam. Už i tohle řešení jsem dělal. A solidní anténu bych zkusil zn. FUBA viděl jsem jich několik zdá se solidní, ale zkušenosti nemám žádné. FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: Mechanický nezmar anténaKed ma taku skusenost a viackrat preco nemoze byt parabola na balkone aby co najmenej trcala? Nieco za nieco....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Mechanický nezmar anténaSoudruzky=18,vinko=1818,E=m*c² a pro nas W=1/2*m*v².Pak tedy je nutno stanovit max.tihu padajici snehove/ledove laviny a kontrukterem - statikem dimenzovat prislusne dily,parabolu a vnejsi jednotky...A Sigma vede 1:0.Pro je zapotrebi se nezabyvat timto,ale prizpusobit vhodne umisteni paraboly,ako hovoril sudruh nadporucik v zalohe Liker:). |
hdpe
![]() |
|
RE: Mechanický nezmar anténaSoudruzka z Venezueli zhatila plany revansistu a mozno by roztopila aj ten sneh na streche ..........! ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Mechanický nezmar anténa:laughing: :laughing: :laughing: R^ R^ R^ |
hdpe
![]() |
|
jediněta tonkova s čočkou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Mechanický nezmar anténa-Plány revanšistů zhatí, naši vepři bobelatí.-...místo toho naši bych dal taky... -Plány revanšistů zhatí, taky vepři bobelatí. Vivat Venezuela, kde je toaleťák luxus - vďaka komunistickým "ekonómom"... ...a takto vyzerá Venetuelský "Wall Street": http://cestovanie.sme.sk/c/6990303/ako-sa-zije-v-davidovej-vezi-najvyssom-slume-na-svete.html P. S.: ...k tomu AntiAvalanche držiaku - dal by sa zostrojiť oceľový držiak pripevnený o konštrukciu hlavného držiaka, ktorý pôjde popod rameno, takže sa oň rameno bude môcť, v prípade lavíny, "oprieť" a na konci bude držať kryt nad konvertorom, ktorý samozrejme nebude brániť signálu, ale zabráni mechanickému pôsobeniu lavíny na LNB... |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
to si mohol ist aj na lunikKdybych měl velikej hevera správnou náladu, k jihu bych posunul sever a východ k západu. Eskymák by se nemusel tak teple oblíkat a bratr z východu na západ utíkat. Pozved bych prašivý země a srovnal úrovně, všude by bylo stejně anebo podobně. Nikde by nebujel plevel a neřádila smrt, kdybych měl velikej hever. Jenomže mám prd. Co ty brga? :laughing: :laughing: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquerepotlesk R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Mechanický nezmar anténapoklona ..... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Mechanický nezmar anténahttp://kultura.idnes.cz/misik-odmitl-statni-vyznamenani-komentar-fg9-/hudba.aspx?c=A131028_012539_hudba_obZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535to je starý,jinak jsi mohl použít nadpis OT,což vylučuješ vždy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Mechanický nezmar anténaA uvádím to snad jako nějakou novinku nebo co? Vždyť je to jen "poznámka" k jeho textu, co tu dal likér. Všímej si raději někoho jiného ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535je to mimo mísu,tak to můžeš označit,aby to každý neotvíral zbytečně,ale ty jsi pan chytrý,ty nemusíš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Mechanický nezmar anténaNikdo nic otevírat nemusí, jestli máš na mysli konkrétní pravidlo, přečti si ho raději ještě třikrát. Možná pochopíš, že se vztahuje k názvům témat.. uklidni se už :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535pravidlo na mysli nemám,ale mimomísní odkazy,nemáš tam zase zástupce,nějak se mě to nezdá,že ty bývalý zelenáč a takové přehmaty R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Mechanický nezmar anténaAha tak už jsem je dlouho nečetl, tak je tam texty ne témata, dobře no, strašně se ti omlouvám, že jsi musel kliknout zbytečně, stalo se to z nerozvážnosti a ... Jen mi není jasné proč si za to samé zdrbal jen mě. Že by jsi ode mne takovou školáckou chybu nečekal :))) Nečekáš, že tě budu při tvém každém žblebtu mimo téma na to samé upozorňovat?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535no proto,že ty jsi jediný,kdo nevyužívá ten nadpis a vše cpe pod jedno téma,pak není zřetelné na koho je tvoje reakce a tady by bylo jasno,nic se neděje,nemusíš hned brečet,jen se bavíme R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Mechanický nezmar anténaUf to jsi mě uklidnil, už fakt nebrečím.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535slunce v duši R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Tomik535zase dobře,že už tady neúřaduje ten tvůj greenkolega ,ten by napsal"tak když už ste se poobserali,možem to uzatvorit" no není tady hezky?děkuji pane Vyleťale R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |