![]() |
|
Skylinku nefunguje zákaznický servistaky jste se dnes potkali s tím, že asi 16:40 přestal fungovat zákaznický systém u Skylinku, co vím tak nic hlášené nebylo |
DELETOR
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: Skylinku nefunguje zákaznický servispotvrzuji! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Skylinku nefunguje zákaznický serviszrovna jsem přeregistrovával kartu Výměna, snad jsem jím to neshodil :))) :))) :))) |
DELETOR
![]() |
|
RE: Skylinku nefunguje zákaznický servisNešlo to už ráno kolem jedenacté asi půl hodiny.Abych nezakládal nové téma tak bych se chtěl zeptat zde, jestli nevíte někdo proč Skylink zásílá zákazníkům s končícím balíčkem multi za 3190 Kč a chtějí si ho znovu zaplatit tak dostanou dopis s nabídkou mini za 999 Kč? Zřejmě nemá SL o peníze nouzi. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
RE: Skylinku nefunguje zákaznický servisMusím říct, že v poslední době se Skylinkem mám jen samé problémi, naštěstí né většinou u mě, ale lidi z okolí mě bombardují stížnostmi na Skylink |
DELETOR
![]() |
|
RE: Skylinku nefunguje zákaznický servisříkam to v poslední době to nějak nezvládají samé problémi |
DELETOR
![]() |
|
RE: Skylinku nefunguje zákaznický servisPočítám, že to asi dnes už nevyřeší administrátorům systému asi už padla. |
DELETOR
![]() |
|
RE: Skylinku nefunguje zákaznický servisto nic, ale podla vsetkeho im vypadla databaza vsetkych NEXT kariet, pretoze hlavna karta ma zaplatene napr. kombi na rok a nex karta black screen.. cez webrozhranie refresh pise: Karta NEXT nema aktivni zadnou sluzbu !tak toto pane glisniku je naozaj bordel, a na takyto bordel pomozu len ruske lacne share servery a emu na zaklad |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: Skylinku nefunguje zákaznický servisBuď to opravili, nebo planý poplach. Otevřel jsem zákaznický servis a mám tam vše OK, 3 karty a 1 NXET. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
presne takNEXT, info o dátume aktivácie a platnosti, master karta, všetky info sú tam |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Skylinku nefunguje zákaznický servisjo, ale vypadok urcite bol, podobne ako dnes bol vypadok platobleho systemu go pay.. a celkovbo cely AW je spomaleny |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
![]() |