Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Anglické EPG ve FreeSATu

Mám doma dva Linux přijímače (DM 800HD klon + Xtrend 4000). na DM je v celém satelitním UPCčku EPG české, ale na Xtrendu anglické, dokonce i na vyloženě českých stanicích typu Nova Cinema, nebo Prima Zoom. Co s tím? XTčko jsem znova naladil na čistý systém, epg.dat jsem smazal, předvolby smazal, encoding.conf + satellite.xml stejný jako v Dreamu a furt je tam angličtina :-)

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Anglické EPG ve FreeSATu

Jj, sú tam aj originálne názvy filmov a seriálov, t.j. aj anglické EPG. Musíš nakonfigurovať, aby si set-top-box vybral automaticky české EPG, lebo nejak si vyberie to anglické s pôvodnými názvami. Nemáš nastavené anglické menu a preferované anglické EPG?

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

zmarian

FW jsem samozřejmě nastavil na češtinu, menu je komplet české. V nastavení EPG nikde nevidím volbu jazyka.... Je to někde v nějakém souboru? Díky

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv

Dané prijímače bohužiaľ nepoznám, bližšie ti o tom napísať neviem. U mňa si prijímač zvolí EPG podľa nastavenia predvoleného jazyka OSD menu. Určité prijímače (hoci aj lacnejšie) majú v menu aj voľbu jazyka EPG (napr. série prijímačov Amiko celkom určite). Určite sa to dá zariadiť aj na linuxoch...

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

X-Trend 4000 OpenPli - nastavení / systém / automatický výběr jazyka / epg jazyk 1 - česky. Snad pomůže.

Vetinari
Registrace: 12/2007

Bohuzel nekdy nepomuze ani OpenPli, zkousel sem. Osobne mi anglictina nevadi, naopak, ale u rodicu je to problem. Vcera sem trosku zkoumal abych zjistil na kterem UPCD/Freesat transponderu se vysila Full EIT a moc sem nedopatral.

http://www.telenorsat.com/satellites-teleports/satellite-service-data/thor-6-service-info/

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

Mám SatDreamGR image a tam ta volba, co psal Vetinari není.... takže nevím, ale přehrávat FW vůli tomu nebudu....

apriliarsv

Tak jak pise Vertinari, ET4000, OpenPLI4, zkousel jsem to a prepinani funguje, jen v anglictine tam byl pouze nazev poradu, zadne dalsi detaily.

JerryG
Registrace: 9/2013

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra