![]() |
|
Čo poviete na novinku AB Cryptobox 600HDplusy a mínusy...46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
![]() |
|
RE: Čo poviete na novinku AB Cryptobox 600HDviac sa dozvieš na ábéfóre |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
RE: Čo poviete na novinku AB Cryptobox 600HDuz to pisem po 351 x .. vsetko co zacina na AB je s h i t a toto je vlastne to iste len v blede modrem .. o5 ali chipset ktory nevie EMM update na vzdialeny server a bohovsky boom okolo RAM-iek ktore sa v inych boxoch pouzivaju bezne 1 rok... nuz ale ked niekto ma na zaplatenie reklamnej kampane na heureka tak potom moze byt aj v prvej 10-tke.. medzi znalymi je to vsak TOP 10 shi tov |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: Čo poviete na novinku AB Cryptobox 600HDVlado zas nebuď na nich taký zlý, no čo by si chcel za 60€ ? :)))Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
Ale noWarder no, nevies co dostanes na vypadovke za 60€ ? :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@Warder..ale je to tak... dnes vyjst na trh s conax citackou a close non-linux systemom je sakra kratkozrake@liquere zeby dýmku míru a cestu kolem sveta pane košťál ? :))) |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: Čo poviete na novinku AB Cryptobox 600HDNo niekedy tam stoja take krasky, ze by som sa necudoval, keby niekomu ostal v gatach krizeny kabel... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Čo poviete na novinku AB Cryptobox 600HDNáhodou páni, o niektoré by som sa nebál oprieť bicykel pretože som si istý, že by sa ho nikto neodvážil ukradnúť. :)))Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
@warder+liquere+furicka:Freedox dostal od vás super tip na výhodné 60 éčkové investovanie :))) :))) :))) |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
skylink a tento prijmacAhojte, potreboval by som poradit ohladne tohto zariadenia, velmi sa do toho nerozumiem :(( tak prosim berte otazky s rezervou ;)Vybral som tento prijmac z dovodu ze je HD, ma Wifi, nahravanie na HDD,..a cena, citam recenzie a kedze mi to vela nehovori mam otazky: 1) mam kartu skylink (netusim aku ale vymenenu) bude v tomto prijmaci fungovat, este pre upresnenie, mam ju v CA module irdeto z dovodu prenasania, aby sa karta neposkodila, takze ju nedavam do citacky v satelite ale do slotu 2) ked chcem prijmat HD programy skylink protrebujem na to kartu skylink HD? myslim programy markiza, joj,.. ziadne discovery a podobne ktore sa kupuju (do vcera som netusil ze taka karta existuje) dakujem |
tiko
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
![]() |