![]() |
|
cslink výměna kartyMám problém s přeregistrováním karty píše mi to toto "ORA-01422: exact fetch returns more than requested number of rows " posílal jsem jim mail ale zatím žádná odpověď a to ani nemluvím o tom že mi změnili login. Poradíte? Díky |
markriz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 268 |
![]() |
|
komujsi psal ? CSL nebo SL ?a tuhle hlášku jsi obdržel kde , něco jsi zadal blbě !!! a ten změněný LOGIN znáš ? a poslali ti ho sami nebo jsi požádal ? :-/ |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: cslink výměna kartylogin jem si nechal poslat, je to na skylinku a po přihlášení a výběru karty registrace karty výměna do vypíše čílo staré karty zadáno číslo nové a odeslání pak ta chyba |
markriz
![]() |
|
markrizTa hláška je přímo hlášení databáze Oracle. Systém při takovéto registraci očekává, že bude nalezen právě jeden záznam, který se spojí s novou kartou. A tady to vypadá, že našel záznamy 2 a je to tedy chybný krok. Proč našel záznamy 2 nedokáži odpovědět, ale mohla vzniknout nějaká chyba v datech při slučování databází CSlinku a Skylinku.Tohle bez systémáků spravujících databázi karet asi nevyřešíš. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: cslink výměna kartyok díky za odpověď |
markriz
![]() |
|
![]() |