![]() |
|
Skylink InfolinkaSkylink infolinka: servisní poplatek zaplacen a programy nejdou. Hrůza, nakonec jsem dostal vynadáno že nepoužívám certifikovaný přijímač. Celý Skylink je po změně vlastníka nemocný nenažraností a rakovinou. |
zdeno001
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 154 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108 | |
![]() |
|
zdeno001Ja si este pamätam casy, ked bol czech a sloval link a slovak link prevadzkovali slovenske radiokomunikacie a vtedy mali bezplatnu infolinku. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaOriginal set s arivou 100 a kartou cslinK. :laughing: :laughing:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaVyjádřím se k časům které se tu začaly probírat.Je to záměr joscera svést diskuzi tam, kam by se mu to hodilo i za cenu zavádějících údajů. Pro ty co mu skočili na špek. Jasně jsem uvedl: "balíček fungoval až na jeden program Hustler HD." Z toho je jasné, že ostatní programy co jedou jen v noci jsou funkční! Takže příspěvek joscera v tomto směru je pouze provokativní a nemělo smysl na něj nijak reagovat. Mám k tomu ještě dodatek, který s tím souvisí. Dnes jsem volal opět na zákaznickou linku s urgencí této karty opět nejede pouze Hustler. Volal jsem tam po té co jsme odzkoušeli kartu nacpat do jiných přístrojů - mimo jiné i ready Skylink. Opět vše slečna prověřila jako správnost naladění a řekla že na kartě je vše v pořádku. Na mou námitku že nám to nejede mi řekla že mi může dát technika, ale to je placená služba, tak jak chci!!! Jo a ještě jednu věc mi zdělila, že Hustler vysílá ve dne i v noci !? Je fakt že dle EPG tam má být nyní nějaký erotický klub. Věřím že to joscer pružně vysvětlí. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
člověkNakonec zjistíš, že urguješ, že nejde Hustler TV, který jde opravdu ve dne v noci neb je to prémiový kanál (ale nepatří do Kombi (ne Komby, jak jsi psal)), a ne Hustler HD, který je na pozici bývalého Penthouse HD. Pak ti to slečna na infolince sdělila (ne zdělila, jak jsi psal) správně. No ale to už se nedozvíme.A telefon s technikem, že je placená služba? Podle jakého ceníku? Něco mi uniklo? Já si klidně můžu pružně myslet, že si vymýšlíš. To je asi tak vše. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaNení nic jednoduššího než zavolat na Infolinka: 595 694 310, proklikat se k operátorce a vše si ověřit. Uvidí se kdo si vymýšlí a kdo ne ! |
člověk
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaProblematiku firmware a universální čteček s arivama jsem si nastudoval a doopravdy je jednoduchý si stáhnout z jejich stránek fw a přes usb nahrát a provést reset a přeladit. Co byla ale původní poenta je přístup Skylinku. Infolinka by měla být pro platící zákazníky servisního poplatku ZDARMA jelikož servisní poplatek se nevztahuje na programovou nabídku nýbrž na servis spojený s distribucí. A za druhé to věčné přeladování a změny a vyžírské poplatky řadí skylink v mých očích mezi ty špatné. A to jsme se nedostali ke kvalitě obrazu. To by byla ale další kapitola |
zdeno001
![]() |
|
člověkAhoj. Len takú pripomienku, že Hustler tv vysiela non stop a Hustler TV HD len v noci. A nevysielajú to isté. Len na upresnenie, takže joscer má určitú pravdu.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
RE: Skylink Infolinkaale v čem má pravdu?Joscer napsal: "Hustler HD vysílá od půlnoci do šesté do rána" Nemá to být náhodou od 01:00 do 06:00? Jasně jsem napsal že jedou všechny programy mimo huster, tak proč ta provokace? |
člověk
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaNechcel som provokovať. Joscer mal v tomto pravdu " Zjistí, že nejde Hustler HD a aniž by nějak vlastním přispěním zkusil zjistit proč tomu tak je, třeba právě že daný program přes den nevysílá, tak hned volá na infolinku, že mu to nejde." A Hustler HD vysiela od 00:00 do 06:00.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Skylink Infolinkapetersk:Přesně tak! A nejlépe ještě poplivat Skylink, protože je je to samozřejmě jejich chyba...jako u poloviny témat zde. |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaTGHenry: súhlasT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaAno, Hustler HD jde od 00:00 do 6:00.Obsah je odlisny od Hustler.cz v SD verzi, který je mozne sledovat i po cely den v ranci aktivnich služeb. To je momentalne ted prkotina proti tomu, ze prave od 16.12.2013 rozsiruje O2 Telefonica sve IPTV služby o další programy. Skylinku s M7 zacina zase ujizdet vlacek motoráček. :-/ Hlavne ze se zase rozsiruje nabidka smerem k prco buzo programum. Vivat Skylink. Jsem zvedav s jakou programovou nabidkou prijde Skylink v roce 2014. Asi to zadna slava opet moc nebude. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
zdeno001zdeno001 takže to myslíš asi takto ty si koupíš přijímač co není a nebyl určen pro cslink. A říkáš že je chyba skylinku že ti to nechce zprovoznit! To myslíš vážně? Snad ne! Je to jen a jen tvoje chyba! Měl by si nadávat na svoji blbost že si koupil něco takového . Skylink přece nemůže kontrolovat každou inictecku jak ji někdo spraskl! A to ti vůbec nevadí že tě podvedli v obchodě na ne nenadavas. SEŠ divnej patron! |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
peterskTou provokací nebylo myšleno nik petersk !"Zjistí, že nejde Hustler HD a aniž by nějak vlastním přispěním zkusil zjistit proč tomu tak je, třeba právě že daný program přes den nevysílá" A v tom je ta provokace od Joscera. I když jsem to tu vysvětlil, přesto někdo souhlasí s provokací joscera. Po třetí tu uvádím - napsal jsem: "balíček fungoval až na jeden program Hustler HD." Z toho je jasné (co mají mozek) že když jede např. Leo a další programy které jedou pouze v noci, tak tyto programy zkoumal asi přes noc. Nebo myslíte že se na ně díval přes den a proto mu jely? "aniž by nějak vlastním přispěním zkusil zjistit proč tomu tak je" - vyložená provokace na kterou pár "čitatelů" skočilo... Nezlobte se ale na přístrojích kde jsem dnes zkoušel kartu mi EPG ukazuje že od 05:00 (tedy ne 06:00) do 00:00 není možno vysílání sledovat. (nevysílá se) Tak buď nepravdivé informace uvádí info na Hustleru, nebo Joscer |
člověk
![]() |
|
človekMne sa zdá, že vysiela do 06:00, ale zajtra ráno to naschvál pozriem a napíšem Ti. Ináč ďakujem za vysvetlenie, ale aj tak tomu nerozumiem, že prečo to nazývaš provokáciou, povedal svoj názor ako aj ja.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaProtože se jedná o ICE kartu a ty mají v UNI čtečkách příznak věkového omezení, tak může být problém i zde.Zkuste vypnout věkové omezení NA KARTĚ, nebi nastavit 18+ A tady nemá cenu lhát na infolince, protože u licencovaných přijímačů se věkové omezení na kartě zapíná ručně uživatelem podle potřeb. |
swift
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
člověkEPG na Hustler HD sice ukazuje 05:00-00 No Boradcast, nicméně nevěř všemu co je v EPG napsáno. Tento program skutečně vysílá až do šesté hodiny ranní.Kdesi předtím jsi psal: "Dnes jsem volal opět na zákaznickou linku s urgencí této karty opět nejede pouze Hustler. Volal jsem tam po té co jsme odzkoušeli kartu nacpat do jiných přístrojů - mimo jiné i ready Skylink. Opět vše slečna prověřila jako správnost naladění a řekla že na kartě je vše v pořádku. Na mou námitku že nám to nejede mi řekla že mi může dát technika, ale to je placená služba, tak jak chci!!! Jo a ještě jednu věc mi zdělila, že Hustler vysílá ve dne i v noci !? Je fakt že dle EPG tam má být nyní nějaký erotický klub." Což je informace správná z infolinky. A už se rozhodni, jestli Hustler TV nebo Hustler HD, prostě zapletl jsi hrušky s jablky a teď nevíš jak z toho. Nakonec, abys to zachránil, přispěcháš s tím, že zkoušel Leo a to mu šlo. Ale jestli to zkoušel před půlnocí, tak mu Hustler HD samozřejmě nešel. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
HYPERTy vyzdvihuješ O2 IPTV. No dobrá. To je stejné jako s kabelovkou. Co na vesnicích? Tam se na tebe poskytovatelé těchto služeb vyprdnou se slovy, že se to vyplatí rozvádět jen ve větších městech (kabelovka) a nebo, že linky dále od ústředny nejsou tak kvalitní, aby byl HD přenos OK (IPTV), a to ani nepomyslet na to, že chce mít někdo v baráku 3 televize (obývák, ložnice, dětský pokoj), co pak s IPTV? Takže v těchto oblastech asi Skylinku, vlastně spíše obecně sat.příjmu, žádný motoráček neujíždí.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
satman1Hold podle satmana / asi ze skylinku / jsem divnej patron, ale pro toho satmana pomalu chápajícího ještě jednou. Poenta příspěvku nebyla ve čtečkách a arivách. Ale o tom, že pokud si něco platím tak chci za to službu. Konkrétně: platím si nedobrovolně na dvě karty 700 ročne za systemové služby a cool centrum u fy. skylink. Požaduji tedy systémové služby a infolinku za kterou již dále nemusím platit ve formě telefonního poplatku. Tedy ještě jednodušeji linka cool centra by měla být pro platící zákazníky SERPO bez poplatku tkzv. zelená linka. Přesto dík za inspiraci pustil jsem si klasiku Pražský výber. |
zdeno001
![]() |
|
RE: Skylink Infolinkajoscer neboj O2 rozhodne nejak nechci vyzdvihovat, ale aspoň je videt, ze se snazi.Mam od nich internet a mohl bych si tu jejich nabidku poridit, ale nechci, protože jsem investoval do svých prijimacu ještě když jsem mel CSlink. Aspon by se mohli soudruzi v Lucembursku chytnout za nos a zacit něco s tim pomalu delet. Ja jsem vlastne zapomel hlavni prioritou bude koupe Hello HD. Takze zase nic nebo jen castecne rozsirovani programove nabídky. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkapeterskPrezentovat svůj názor je jedna věc a cíleně uvádět ostatní v omyl je věc druhá. Víš joscer není hloupý, jenom cíleně se snaží oponenty (také mají svůj názor) zdeptat tím že diskusi svede na jinou kolej a to vždy ve svůj prospěch. To jistě dělá i spousta dalších, ale takto promyšleně a dalekosáhle jenom joscer. Má to někdy tak dobře propracované, že se na to mnohdy ani nedá přijít. swift I tuto možnost jsem tu někde četl a zkoušel jsem ji hledat na na strojích ready skylink, ale i na strojích s uničtečkami. Jenomže jsem to nikde nenašel, já vím že jsem možná špatně hledal, ale našel jsem akorát dětský zámek, změna pinu atd. Jinak díky za info, rád bych mu pomohl, ale přiznám se že nevím co dál. |
člověk
![]() |
|
člověkDík za poklonu. Netušil jsem, že někdo moje příspěvky bere z tohoto pohledu.Ale prosím tě, ukaž už mi konečně jednou, kde jsem lhal, teda jak jsi to teď v posledním příspěvku vzletně nazval, uvedl ostatní v omyl. Tolikrát už jsem to po tobě (a nejen po tobě) chtěl a skutek utek. A navázal bych na swifta: Není zřejmé, jaký typ karty má ten "tvůj" starší pán, ale pokud je to karta ICE, tak je nejlepší ji strčit do nějakého dekodéru Cryptoworks a v menu někde najít Podmíněný přístup, tam Management Cards (nebo něco podobného) a tam by mohla být položka Modify maturity rating (nebo tak něco) a tam se dá nastavit možnost "No MR". Ale pokud je to karta čisté Irdeto, tak to nemám zkušenosti. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
človekTo maturity rating 18+ musíš vypnúť na karte, nie v prijímači.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Skylink InfolinkaTak jsem mu to telefonoval a prý to chce pin kód. Doufám že tam nenacpal tři špatné.. |
člověk
![]() |
|
zdeno001zdeno001 Kup si korektní přijímač a bude to korektně fungovat. Jak si představuješ že ti to sprovozni když nemáš přijímač určený pro skylink. To ti pošlou jináči nebo jak si to představuješ. Prodejce tě ojeeeebal a ty to z nepochopitelných důvodu svadis na skylink. I kdyby infolinku měli zadarmo tak ti po telefonu nepredelaji čtečku na Irdeto jak si představuješ! Pointa je v tom že musíš mít odpovídající zařízení pro příjem. Jinak si můžeš stěžovat třeba na lamparnu!Nepopírám že by pro platící diváky měla být zadarmo a ne za peníze. Ale tvůj problém to stejně nevyřeší. A kvůli takovým jako jsi ty co si na obálce karty neumí přečíst do čeho se příslušná karta dává. A pořád volají na infolinku a ta je kvůli nimpořád ucpana. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108 | |
![]() |
|
![]() |