![]() |
|
Ktorí z akciových príjmačov vybraťZdravím všetkých tu na fóre. Slovenský Skylink ponúka za 40€ satelitný príjmač + ročné predplatné niektorého z balíčkov. Akcia sa mi zdá docela výhodná ale neviem ktorým z ponúkaných prijímačov by som mohol nahradiť môj Optibox Zebra. Starý Optibox Zebra má problémy s nahrávaním na externý harddisk Toshiba s externým napájaním. Takže to by bol dôvod na výmenu. Slovenský skylink ponúka v tejto akcii tieto príjimače:GoSat GS7056Hdi Optibox miniZebra Homecast 3200 IRD Zircon Mini Box HD Thomson THS 812 Prosím o radu ktorým príjmačom nahradiť Optibox zebra. Za odpovede ďakujem. |
jolefoto
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: Ktorí z akciových príjmačov vybraťAni jeden sa zebre nevyrovna. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: Ktorí z akciových príjmačov vybraťtak ako píše kasr. so žiadnym si výrazne nepolepšíš. minizebra je zebra bez ci slotu a gosat7056 je minizebra s možnosťou prehrávania avi, divx, mkv.. o ostatných ani nemá moc cenu sa baviť.. možno homecast ale opat ani jedna funkcia naviac oproti tomu čo máš doma |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Ktorí z akciových príjmačov vybraťĎakujem za odpovede. Myslíte si že by pomohlo vyskúšať iný harddisk? Jedná sa o to, že pokiaľ nebolo v ponuke Skylink viacej kanálov v HD rozlíšení tak dovtedy neboli problémy s nahrávaním na ext. harddisk. Myslím či príjmač stíha nejaký vyšší dátový tok alebo niečo také. "som v tomto laik" Prejavuje sa to tak že keď nahráva tak v hdd akoby cukalo. Neviem to presne popísať ale ako keď LP platňa je poškriabaná a ihla nevie ísť ďalej alebo pritom film ide pozerať v pohode ale iba chvíľu potom začne blbnúť aj príjmač. Vypadáva zvuk aj obraz. Keď nenarávam nič tak pozeranie je v pohode. Už som viacej krát sformátoval hdd no ale po nahratí jedného alebo dvoch filmov sa situácia začne opakovať. Potom už má príjmač aj problémy s čítaním filmov už nahratých. |
jolefoto
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: Ktorí z akciových príjmačov vybraťGoSat GS7056HdiOdzkoušej zebru na flešce, tím vyloučíš přijímač nebo disk. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Ktorí z akciových príjmačov vybraťPripustme ze prijimac je v poriadku, potom mozesmat na odchode disk.Sice si ho uz viackrat sformatoval, lae ked pribudaju vadne sektory postupne sa nedaju citat na nich zapisane udaje. Ak je toto pricinou problemov, jedine novy disk.Ale keby to bol vseobecny problem bolo by viac staznosti.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Ktorí z akciových príjmačov vybraťZ uvedenych mam skusenosti len s GoSat 7056, par mesiacov mam dva kusy a ziaden problem. Potrebujem len pozerat a prepinat o ostatne sa nestarat. Aktualizuje sa sam, aj programy, nahravanie v pohode (vzdy nahravam len jeden program, cital som, ze zvladne aj tri simultalnne v HD na ext. HDD z rovnakeho transporteda, ale to som neskusal). Jednoduchy, taky obycajny, ktory plni svoj ucel tak ako ma, z ext. prehrava takmer vsetko, obraz uspokojivy, dialkove by mohlo byt ergonomickejsie, ale zadna katastrofa. Len USB flash alebo HDD je potrebne naformatovat cez neho a samozrejme nahravane veci prehras len cez neho. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
homecast 150crciViem že je to mimo tému, ale nechcem tu zakladať zbytočne novú. Moja otázka - pôjdu platené programy na starom Homecast 150CRCI? Neplatené idú normálne, len mám obavy či platené nebudú robiť problémy so zápismi (karta ICE). Chcem to spustiť pre bratovu rodinu ako darček, nech sa majú na čo kukať. |
palo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 330 |
![]() |
|
![]() |