Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Vhodné LNB

Mám Digi parabolu s twinem a chtěl bych ho vyměnit, abych měl ještě další výstup na FreeSat, který si chci pořídit. Poradíte, jaké LNB by bylo nejvhodnější, aby mi spolehlivě fungovaly dva přijímače Digi a jeden Freesatu ? Díky

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně

@Morous

Samozřejmě mi nejde o pozlacené kontakty, díky za radu R^

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

drobeček

Vše záleží na co bude koukat a vše využívat . Jak píše , že nahrávání a o Sport 1 mu nejde, tak je to nenároční divák a ne blázen do línusu a drahých přístrojů , který stejně nevyužije , jedině , že by tu machroval před tebou , že má poslední výstřel super přístroj za desítky tisíc a koukal na Sport5 , NOVU . Jinak se měj a silvestr si užij , a v Novém roce at se ti daří a hlavně at máš dobrý obraz s línusem . R^

standa111
Registrace: 11/2009

@kvasnak

Morous má samozřejmě pravdu.Ale pro tvojí potřebu pokud ti k tomu dají třeba 1.3 to vubec nehraje roli.Ty klucí na tom trávníku opravdu rychleji běhat nebudou nikdy. ;) Až přijde čas pro využití 1.4 HDMI tak bych to řešil.Třeba AV rec+telka co podporují ten zpětný zvuk atd.

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Vhodné LNB

Stando, linuxove prijimace jsou uz kolem 3tisic s dobrou kvalitou a podporou a jede vse ok, at se dari v novem roce

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

drobeček

Ano v tomto případě nelze než souhlasit. ;) Však jsem kolegovi hned na uvod napsal že bych to řešil vlastním přijímačem za přijatelnou cenu a tou snad je 2600-2800,-.

hobo
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra