![]() |
|
Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Na satelitním nebi se již roky drží TV stanice Sport 5. Jen pro připomění, je to stanice na kterou se nikdo, koho znám nedívá a která nikoho nezajímá. Neustáje tam krouží nějaké hromady plechu(auta) po oválu, či terénem a nic víc. Kolem končí spousta jiných TV stanic, jejichž sledovanost je daleko větší, než této, ale z finančních důvodů prostě musí své vysílání ukončit. Proč tomu tak je a tato stanice se drží již tolik let nad vodou? |
halib
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 116 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Já občas používám sport jako screensaver ;-DDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?Sport5 mam velmi rad....ale pozeram ho čim dalej tym menej: žiadne indy car, nascar...myslim že tento kanal pomaly zanika....A čo sa tyka prania penazi...myslim že šikovny to robia inač... ;) |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?ked som bol mladší,tiež som rád pozeral rôzne preteky áut,myslím si že je to taká mužská vášen :8) a samozrejme-ženy a fotbal(to teraz) :laughing: |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
bretahto HD mi nevadí i když mám balíček KOMBI , ale fotbal ,box , hokej myslím ligu atd. mi NEZAJÍMÁ VŮBEC .Na olympiadu se podívám i v HD, ale není to podmínkou .Když se žena nebo děti budou dívat na film nebo pohádku v HD , já klidně půjdu dobrovolně na druhou TV v SD a je mi to jedno . :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |