Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?

Na satelitním nebi se již roky drží TV stanice Sport 5. Jen pro připomění, je to stanice na kterou se nikdo, koho znám nedívá a která nikoho nezajímá. Neustáje tam krouží nějaké hromady plechu(auta) po oválu, či terénem a nic víc. Kolem končí spousta jiných TV stanic, jejichž sledovanost je daleko větší, než této, ale z finančních důvodů prostě musí své vysílání ukončit. Proč tomu tak je a tato stanice se drží již tolik let nad vodou?

halib
Registrace: 9/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sport 5, znáte někoho, kdo to sleduje?

Já občas používám sport jako screensaver ;-D

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Sport5 mam velmi rad....ale pozeram ho čim dalej tym menej: žiadne indy car, nascar...myslim že tento kanal pomaly zanika....
A čo sa tyka prania penazi...myslim že šikovny to robia inač... ;)

par32
Registrace: 11/2007

ked som bol mladší,tiež som rád pozeral rôzne preteky áut,myslím si že je to taká mužská vášen :8) a samozrejme-ženy a fotbal(to teraz) :laughing:

pietrolam
Registrace: 11/2011

bretah

to HD mi nevadí i když mám balíček KOMBI , ale fotbal ,box , hokej myslím ligu atd. mi NEZAJÍMÁ VŮBEC .Na olympiadu se podívám i v HD, ale není to podmínkou .Když se žena nebo děti budou dívat na film nebo pohádku v HD , já klidně půjdu dobrovolně na druhou TV v SD a je mi to jedno . :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra