![]() |
|
Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Výbírám novou televizi, bohužel můžu dát max 12 000kč.Velikost min 42", co jsem koukal tak plazmy v této cenové hladině jsou jen HD ready. A teď nevím zda je lepší vzít plazmu v HD ready a nebo se podivat po nějaké LED kde jsou všechny ve full HD? Koukat budu na DVB-T a stažené filmy z inetrnetu. Děkuji |
trenttino
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 38 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97 | |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Pro nektere je HD neco jako modla, mozna by se mely zamyslet proc zrovan verejnopracni nemci vysilaji pro ne pouze v 720p. To by si ti HD skaloverni, na sve FullHD snad ani nepustili. |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
A tenobraz od Němcu v tom 720p je asi tak desetkrát lepší než drtivá většina 1080i od Skylinku bohužel. :-/ |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
rejčaSony42W653A nemá satelitní tuner. |
vincent
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?jerryku a kde jsi něco minule psal o OLED?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?jerryku tu my už pro tebe překvapivě známe několik let.Nebo neumíš číst? Nebo psát? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
tomikcemu nerozumis ? OLED je jedna z LED technologii pro zobrazovani. Googluj, studuj, neprud. |
JerryG
![]() |
|
vincentVeru nemá R^T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Jenomže si o ni vůbec nepsal de.mente já už dál fakt nemůžu.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
tomiks tebou je to jako vzdy ztrata casu, nechapes elementarni pojmy, jestli tam Je na zacatku O, PRD nebo NOLCD je celkem jedno, podstata je v tom slove LED. |
JerryG
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Ty elementární pojme se nepleť pojmy s dojmy a pak bude možné s tebou o něčem diskutovat.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
vincentMám Sony 42W653A vyrobenou 11/2013 a satelitní tuner má!Viz. hodnocení na http://www.mall.cz/led-televize-uhlopricka-101-107-cm/sony-bravia-kdl-42w653a Ale je pravda, že jsem taky koukal :)) |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
rejčaNechcem sa s Tebou hádať, ale má DVB-T2 tuner a ten nie je satelitný.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
peterskMám ji doma a má skutečně DVB-S2... taky jsem byl překvapený, nečekal jsem to. Je tam, mám tam kartu a šlape to (Skylink). |
rejča
![]() |
|
peterskNejdřív, jsem myslel, že mě dali jiný model, ale na krabici je 653, na televizi taky... Dokonce i v softwaru televize. Ten tuner tam prostě je. A jsem tomu rád... ;-) |
rejča
![]() |
|
rejčaJe to zaujimave, pred Vianocami som bol s kamarátom vyberať telku, vybral si 42W653a a ten nemá satelitny tuner. Mali 655-ku ten má.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
petersktahle má na krabici 11/2013,takže si to vysvětluji tím - ale furt nevím jestli udělali refresh a nebo není chyba na lincekaždopádně je to divný, doufám, že ta moje má i DVB-T2 (655ka nemá) |
rejča
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Když LED panel, tak od Panasa a sledovat v tech. datech zda má V-REAL procesor. Jinak dát na obraz v kámen. obchodech se nedá, tam mají většínou snížené rozlišení signálu na 576i a TV panel dosti našpuntěn a je jedno zda to je 100 Hz nebo např. 600 Hz.. Doma se pak pozná, co si kdo za šunt koupil. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Prosím o vysvětlení, co je to našpuntěný panel. Děkuji odborníkovi CES. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?a kde jedou na 600 Hz :-/AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
bretah, bigjKolegové, já píšu o TV panelech, ne o signálu v Hz, potom našpuntění panelu je : některé TV mají prodejní obraz. Mod a ten je, " jasem, kontrastem 100% + barvama přehnaně nadupán", např. u plazem urychluje výpal panelu - nedřív jsou loga a na konec pro panel smrt. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Len aby si nenasiel v Panasonicu panel LG.Alebo nejaky iny. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Včera jsem koukal na nějaký LCD zn. Samsung přes satelit a obraz hroznej. A to bylo nahoře napsáno HD. Přišel jsem domů a pustil SONY, zdroj signálu Kabel UPC a obraz jako břitva. Nevím jaká superplasma by ten Skylink nebo DVB-T mohla ještě vylepšit.Sportovní přenosy - kvalita obrazu při přenosu Ligy mistrů je řádově úplně někde jinde, než při přenosu normálního fotbalu, to vidí i napůl slepej, protože je to jinak nasvícený a použita lepší technika. Tady taky žádná superplasma nepomůže. V diskusích se píše o černé, bílé, kontrastu, barevné hloubce a jiný věci, ale už se nepíše o červené a zelené a jejich přechodech. Moudrý člověk si zajistí do telky především kvalitní signál a hledá smysluplný obsah. A nějaký pitominy o plasmě ho vůbec nezajímají. Technologie plasmy je na ústupu, to je snad jasný, ne že by byla nekvalitní, ale lidé to prostě nekupují a vývoj jde trochu jiným směrem. Někdo to ale nechápe, stejně jako někdo nikdy nepochopí, že tenký PVC audiosloupky domácího kina od Samsunga se Subw. nemůžou nikdy hrát jako pořádný dřevěný bedny. Komu není rady, tomu není pomoci. Takže Plasmy vpřed a LCD na svá místa. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Je zajimave, ze se tu vyskytuji komentare, kdyz si nekdo po tom co vlastnil plazmu, koupil LCD, tak s obrazem vetsinou nebyl spokojen, Zatimco obracene komentare tu nejsou :) |
JerryG
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Na to je jednoduché vysvětlení, když si někdo koupí kvalitní lcd, tak mimo ceny nemá jakýkoliv důvod se vracet k plazmě :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Vzít plazmu HDready nebo LED Full HD?Tak mi rekni co mas za kvalitni LCD, az budu mit prilezitost tak se na tu tvou "kvalitu" nekde podivam :). pokud mas nahodou Samsung, tak to mi ani psat nemusis :) jen tak mimochodem kvalitni LCD je celkem slusny protimluv :) Uzij si to sve LCD :) |
JerryG
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97 | |
![]() |
|
![]() |