Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Glisníka

Na otázku jaké služby vlastně dostávám za SERPO? Proč není infolinka pro zákazníky skylinku se zaplaceným poplatkem zdarma když si platí v serpu poplatek na call centrum. Proč nejde na kartě ani jeden program když není uhrazen poplatek serpo který nemá nic společného s programovou nabídkou. Na tyto otázky nedokáže na info-lince operátorka odpovědět a zapíše si otázku k pozdější odpovědi ale co myslíte odpoví mě někdo ze skylinku za 2 měsíce. Opovím si sám NE. Pane Glisník pamatuji si s rozhovorů na serveru Parabola že čtete diskuse na tomto foru. Začne se Skylink řídit heslem náš zákazník - náš pán? Nebo jen hamty hamty....

zdeno001
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 115
Odpověď v diskusním vlákně

@petr33

cituji: A jestli se tam nemohou dovolat? tak se nedivím když jim dávají takové dotazy.

Tak to je to zkvalitnění služebza peníze? Já jsem tam volal jednou v životě,když chtěl mě požádal otec,který se tam nemohl prý dovolat.Tak jsem tam volal-trvalo to 40min - a hádej co? Tak mi něco o 10minutách nemusíš vyprávět... Ale jinak na mail mi odpověděli ještě ten den-to musím uznat-ale to je taky zadarmo :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...

Myslím že je už na čase aby se admini tohoto fora chytili za palice a udelali sekci,která se bude věnovat pouze skylink a mimo tuto sekci dávali banány,protože než se tady člověk k něčemu dopracuje tak brouzdá desítkami stranek,skylink,skylink,sepro,skylink atd.
Nebo možná zvážit přejmenování webu na Problem skylink..

bistro
Registrace: 9/2009

petr33 a ostatní

asi nepochopili co je slovo diskuse znamená rozhovor na dané téma pokud Tě dané téma nezajímá nebo nemáš k němu co konkrétního zdělit tak můžeš diskusi sledovat nebo opustit. Takto to dělám já také. A navíc otázka byla směrovaná někomu jinému.

zdeno001

RE: Jaké služby dostávám za SERPO otázka p. Gl...

nějak tu nebyla řeč o t-mobilu. Ty chudáci musejí bez serpa prodělávat. A přesto službu provozují. Zastánci serpa jsou zcela mimo. A to mně serpo nevadí, ale toto je možné pouze v Čechách.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

@kuba

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: no dobré!!!

jamess96

zdeno001

A třeba já jsem tady od toho aby to mělo nějakou úroveň ,tvůj dotaz sem nějak nezapadá ale zatím sem to nechal být.
Ale takový dotaz si zadej na Skylink když tak vehementně to směřuješ jinému.
Tady ti už odpověděli a kompetentní/nejvyšší/ ti tady neodpoví.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

kuba

T-mobil si u něho pronajímá kapacitu na satelitu nebo přenosové trasy? O tom mi povídej po večerech pohádky.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik

zdeno

Tady je potřeba si už uvědomit že u nás se jedná o tzv. demokracii kde vládnou úspěšní zloději na úkor druhých. Jít někam jinam je u monopolu nemožné a možnost si založit si sám konkurenční firmu je to samé jako argumentovat že když se ti něco na našich poslancích nelíbí, tak se nech zvolit ty. Malým důkazem je toho cs.link.
Píše li někdo že se mu už nelíbí stále stejné nářky na serpo, věřte nebo ne že jiným se zase nelíbí stále stejné okrádání a kdo se zlu nepostaví, sám zlo podporuje.

člověk
Registrace: 3/2006

mě jako zákazníkovi je uplně jedno kde berou signál. Ať si ho třeba namalují. Zajímají mě pouze podmínky provozu a cena.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

zdeno001

Zdeno příteli od skylinku pokud vím tak ČT programy jdou i bez placení serpo mám odzkoušeno na dvou kartách. Tak o co ti Teda jde. Porad ti nak nerozumím.

satman1
Registrace: 9/2010

zdeno fandím ti! :)
Skylink jsou zlodeji nic víc a jejich SP ojeb na lidi a pokud tu nekdo argumentuje že ho 29kč/mes. nepoloží apod. tak to je dost scestný...proč to šlo tenkrat nez SP a najednou to nejde....
i ja jsem si před cca 13lety koupil Czech link abych mel digital...DVB-T tu vubec nebylo takže investice tenkrat 15tis. dnes mi to je bez zaplacení SP k ničemu....
jde tu o princip 29kč me nepoloží ale to by si tu mohl vzpomenout že za příspevek na parabola.cz budete platit 0,1kč :)
a jak píše zdeno pokud se neozvete ojebou vas všude od nakupu v marketu až ja nevím po co.... kdo se nebraní tak to holt zaplatí...

tompr
Registrace: 1/2006

@tompr

tak tak-moje řeč!!!! R^ R^ R^

jamess96

A co mi s tím tady ,tady nějaký b.b křičí chytte zloděje ale pr.el nezvedne.
Podali jste žalobu ,nebo si pár jedinců honí triko na netu.
Proč na hromadné žalobě je jen cca 200 lidí za půl roku.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

satman1

nejdou 2 karty a nic

mila

Môžte si písať čo chcete ale ktorý operátor Pay TV vám poskytne stanice do par minút po zaplateníja mam zo skSkylinkom zatiaľ len dobré skúsenosti tak isto zo zakaznickou linkou. :)))

Cryptobox 550hd

ceco1212
Registrace: 8/2010

mila

Tobě nejdou dvě karty? Nebo nic????

satman1

"Proč na hromadné žalobě je jen cca 200 lidí za půl roku."
Kdyby se našlo 20000 lidí, soud by dopadl tak, že za stejný čin není možno trestat 2x. V Česku se proti vrcholným zlodějům nedá zvítězit. Jsou k tomu uzpůsobeny zákony. Ale bojovat se dá.

člověk
Registrace: 3/2006

Sak m7 nebylo nic prokázáno tak proč dvakrát?????

satman1

Fujlinku byl podvod částečně dokázán, ale pokuta byla směšná.
Člověk to napsal přesně. R^

HiFiOK
Registrace: 12/2006

ceco1212: ano do prvního problemu s nimi budes spokojen to ja byl take :)
po zapnutí surflocku u me skončili ta jejich arogance po mailech i telefonech a že oni za nic nemuzou ze to je muj problem a at si koupim ten jejich šrot na přijem tak takhle se slušné firmy nechovají....takže u mne skončily a budou nahrazeni jinym systemem přijmu....

tompr

satman1

satman1 ale já za to satmane nemůžu že nechápeš .Hold někdo to chápe jiný ne to už tak na tom světě chodí.

zdeno001

skylink a sepro

nevíte zdali se někdo zabýval srovnáním cen sat. služeb v čechách i na slovensku v pěkné grafice. Díval jsem se na T-mobile stránky a snad jen z principu tu kartu si koupím a skylink odložím až serpo.

zdeno001

M7 nic neprokazali snad towercomu a to je rozdíl.

satman1

A o tom to právě je ,i tato parabolová společnost je obrazem célé komunity u nás,většina/včetně mě/ to vzdala,minimum je těch ,kteří by se rádi skylinku postavili ,no pak jsou tu ti ,kteří maji chuť někomu lozit do otvorů,nemluvě o těch co jsou na tom i finančně závislí/těm se ani zas až tak nedivím/,štvou mě opravdu jen ti ,kteří nemusí,ale jsou ochotni se zabývat jakýmkoliv otvorem!!!Kdo asi získá tu část paraboláků,která to vzdala?-/do otvorů se mi určitě nechce/

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Zdeno ty chceš říct že to ČT nejde?

satman1
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 115

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra