Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Nova sport Spengler Cup - kometátor

Zdravím, po delší době sleduju hokej na Nova sportu, jinak sleduju pouze NHL na Gamecenter live....ale to co slyším, to je něco tak neúnosného, že jsem se rozohdl zjistit, jestli jsem to jen já sám, kdo je v průběhu přenosu Vítkovic s CSKA na Spengler Cupu naprosto zhnusen komentátorem. Unylý hlas vhodný tak na uspávání hadů, absolutní nekomentář k aktuálnímu dění na ledě, neustálý odklon od průběhu hry, minutové probírání fontu čísel na dresech.......Chce se mi zvracet a jelikož jsem nevěřící tak děkuji nevím komu, věřící mohou bohu :-), že Nova skutečně nebude mít olympijský turnaj v Soči, to bych snad vyletěl z kůže. Takže za sebe říkám, že se na Nově v tom jak se dělá sport od dob tragédů Poulajdy a Titla vůbec, ale vůbec nic nezměnilo. Ani nevím jak se ten komentátor jmenuje, ale být na místě Kindernaye, tak za takový výkon jaký slyším by ode mně takový tragéd dostal hodinovou výpověď!!!!!KATASTROFA!

cgyfan
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nova sport Spengler Cup - kometátor

pust si eurosport 2 a máš klid

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Tam to nebylo o mnoho lepší..... :-)Ale jde mi spíš o to, že Nova je po x letech ve sportovních přenosech stále neskutečně marná.... to snad ani není možné, aby se takový tragéd dostal k mikfofonu, i více než 30 sekundové pauzy v komentování u hokejového zápasu????Come ooooon.......Horší než on už by snad jen filmovou terminologií řečeno byl Zrzavý chlup :-)A ještě horší by byl Dýdžej Bulva :-)

cgyfan

Pusť si NHL v době kdy normální TV opakuje nejlepší akce tak noha sport hodí reklamu a má diváka v pí.i Rv

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

no na NHL mám naštěstí Gamecenter live......parádní TV studia zámořských sportovních stanic, luxusní komentátoři, úplně jiný zážitek. NHL na Nově bych si teda doopravdy nepustil.....až takový masochista nejsem :-) Zlatý Gamecenter live, kde vidím co chci...jsem volný jako pták :-)

cgyfan

RE:Nova sport Spengler Cup - kometátor

To máš všude,třeba na Nově při F1,mluví úplně o něčem jiném než o aktuálním dění v závodě.Nedej bože když zavolá Turkovi,to je potom úplně v řit.. :fuming:

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

:-) Vidím, že se prostě shodneme na tom, že Nova je co se sportu týče stále úplně mimo a v podstatě tam nikdo neví, která páčka :-)

cgyfan

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra