Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SERPO 1.2.2014

Nove ceny SERPO Skylink 2014

12 měsíců CZ 498 Kč
12 mesiacov SK 19,20€

Go Skylink go!!!

rems
Registrace: 10/2004
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 244
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SERPO 1.2.2014

Viva DVBT + FTA DVBS.

sirda
Registrace: 11/2006

No co uz, share to riesi. Kto chce kam ...

JanoHels
Registrace: 1/2006

pierrepetr

R^ přesně....a pro JerryG výroba té karty něco stojí a zapoměl si na amortizaci :laughing: :laughing: a další věc když si si předplácel balíčky tak přeci serpo neplatíš tak o co jde..jestli ti stačí pár programů jdi do pozemáku a jestli chceš více tak skylink nebo konkurence ;)

universe
Registrace: 5/2013

universe

jasně,tak to šítling chce,plátce balíčků,zařídit si DVB-T a příležitostně platit balíček R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

sirda, asi to tak u nas dopadne z 50%, kdy se to bude pomalu vracet do 90.let minulého stoleti, kdy převládala u nas varianta prijmu anténa TV + satelit s FTA programy. Dnes je ještě navíc vyhoda, ze tech programu je o něco vice, nez tomu bylo v minulosti a to diky digitálnímu vysilani.

HYPER
Registrace: 11/2010

vsak jo , kupoval jsem ji za 1500, davam jim slevu na odkup :) serpo jsem zatim nikdy neplatil, protoze po zavedeni serpa rekli ze pro nejake karty se platit nemusi, takze mam predplaceno prave do dubna.
ty balicky neplatim kontinualne, vzdycky tak mesic koupim, mesic neplatim, protoze se to porad toci dokola, no a pres leto neplatim.

JerryG
Registrace: 9/2013

JerryG

jo taky jsem to tak dělal že jsem třeba HBO dal na chvili pak chvilku pauza a když trochu obnovili tak jsem zase zaplatil...ale dnes už mě to nebaví a je pohodlnější radši využít nějakou tu akcičku zaplatit a může člověk vybírat když je čas...pozemák chytám v poho i regionálky ale stejně platím sat :8)

universe
Registrace: 5/2013

Kapitalisti ze Skylinku

Děkujeme za zvýšení servisního poplatku. protože jsme to očekávali, protože jste neschopní podnikatelé. Jen tak houšť, divím se, že jste nezvýšili poplatek víc. Snad příště. Jen tak dál Hofman Jan

hofman
Registrace: 5/2012

hofman

naopak,jsou schopní podnikatelé,chovají se tržně,zlikvidovali konkurenci cslink a dělají jen to ,co jim trh dovolí,těch pár křiklounů,co vyhrožují zrušením odběru služby je vůbec neohrožuje R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Ale to ještě není vše, ....
Dodnes nezaplatili ani korunu (euro) z udělených pokut poněvadž akcie jsou od utajených vlastníků. Pokuty ale nemusí platit protože vlastníci jsou nedohledatelní. I v ČTÚ jsou na ně krátcí.
Pokuty se sice udělují, ale nelze je vůbec vybrat. Na dotaz jména vlastníků neprozradí a tím to hasne. Něco jako nevymahatelnost práva u soudů. Můžete se snimi soudit, vyhrát a stejně je to hoWno platné.
Čekám nejdéle do roka a půl výměnu karet ICE za M7. No, a nebylo by od věci : karty které jsou nečinné -nezaplacené serpo či výměna neprovedena do roka zrušit. :laughing:

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Snad se Jery nenahněvá že to tu znovu pověsím ale někdo to tu psal už před rokem:
Mne prekvapuje, ze to vubec nekoho prekvapuje :) 29kc byla pouze startovni meta za bezplatnou sluzbu. Kdyz zadny organ nezakrocil, tak je prece logicke, ze cena se bude pravidelne zvysovat.

Slovy joscera by to znělo asi takto:
Jen (nevhodné slovo) by věřil tomu, že zloději zase nezdraží.

člověk
Registrace: 3/2006

h l u p á k = nevhodné slovo? Asi ano.

člověk

Chcete to bez serpa?

T-Mobile Televize
Programy

TV Start

Základní programy

ČT 1 ČT 1 HD ČT 2 CT24 ČT 4 Sport ČT 4 Sport HD
ČT 4 :D ČT Art Nova Nova HD Nova Cinema Fanda Smíchov Telka Prima Family Prima Family HD Prima COOL Prima Love Prima ZOOM Barrandov Óčko Retro Music Television TA3 RegionalniTelevize.cz Šlágr TV TV Noe TV Lux TV8 TV Pohoda

+ vybrané slovenské programy (STV1, STV2, Markíza, JOJ, Doma, Dajto, atd.)
+ stovky zahraničních programů volně šířených z družic ASTRA (CNN, BBC, CNBC, RTL, PRO7, SAT1, Viva TV, Planeta HD...)

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kuba

Jenomže aby jsme zase za rok tady nečetli již známý komentář: Snad jste si někdo nemyslel že něco bude navždy zadarmo!
T-mobile nepatří zrovna mezi svatoušky.

člověk

Skylink a CS link zvyšují roční servisní poplatek

jannko
Registrace: 3/2013

Nová karta je za 1511Kč a to u skylinku tak levně nepořídíš. A za risk to stojí, serpo běží už dost dlouho a t-mobil nereaguje. Já bych to zkusil. Jenže já platím kombi, tak mě to nic nepřinese, ale pro neplatícího diváka to je zatím super nabídka. Tak není důvod plakat a je důvod objednávat u t-mobilu.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Mám řešení, snad!?

U mě je to jasné, oželím SK programy a přejdu na DVB-T. Ale napalo mě! Nevím jestli je to uskutečnitelné. Že bych si aktuální kartu nechal vyměnit u ČT a kartu ze šuplíku :) bych nechal vyměnit u Primy :8). Co myslíte, je to možné? :lookaround: . Já mám totiž shodou okolností přijímač na 2 karty :))) .

Garrison
Registrace: 1/2009

Navýšenie nejakého SERPO je neseriózny krok od Skylinku - to je fakt, neseriózna je už len myšlienka nejakého SERPO, ktorý sa má vraj používať na skvalitnenie služieb o čom nás teda Skylink nikdy a nijako od zavedenia SERPO nepresvedčil - aj to je fakt, ale fakt je aj to, že tých 19,20 € ročne je ktokoľvek z nás obratom schopný prepiť za jedno posedenie v šenku za deň alebo prehrať v stávkovej kancelárii za pár minút. Takže by som hneď neplakal pre každú maličkosť ako malé decko za cumlíkom... ;)

Cage
Registrace: 11/2012

Cage

Ono nevadí utratit veklé peníze, ale opravdu naštve, když tě ci.gán v tramvaji okrade o třicet korun. To opravdu vadí. Takto to asi vidí většina těch, co je to štve. Ještě, kdyby to zdůvodnění platby mělo logiku a ne takové matoucí lži, tak snad by se to dalo .

kuba

člověk

Tvoje drzost uvádět nepravdy o jiných je prostě nekonečná.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

Chápu že se ti nelíbí, když tvůj výrok se ti vrátí z druhé strany zpět jako bumerang.
Ale je tomu asi rok co jsi argumentoval s výrokem: Jen h l u p á k by věřil tomu že karta bude navždy zadarmo. No a kdyby si nepracoval pro SK (nebo chceš tvrdit že jenom sportuješ anální horolezectví?), tak by tvůj komentář ke zdražení takto vyzněl. Nebo jak chceš dnešek komentovat? Zase řekneš: Přeci nebude podnikatel prodělávat?
Myslel jsem že si to pochopil.

člověk

SERPO

Chápu, že pokud má Skylink zahraniční vlastníky tak pánové v NL chtějí mít stejné prachy jako před devalvací CZK, že je nějaká intervence ČNB nezajímá.

Ale co nechápu je matematika Skylinku. Vždy jsem si myslel, že cena by měla být úměrně nižší čím delší bude období na které si danou službu zaplatím tzn. že by měla platit nepřímá úměra. U normální obchodních společností to tak je, ale u SkyLinku :

1 MĚSÍC = 33,-kČ

1 ROK má 12 měsíců tzn. 12 x 33 = 396 a mám zaplatit 498.....to nechápu

2 ROKy mají 24 měsíců tzn. 24 x 33 = 792 a a mám zaplatit 768 ... to bych chápal

shiraz
Registrace: 8/2008

člověk

A drzost se stupňuje.
Pamatuješ si, co jsem psal někdy před rokem a nepamatuješ si (asi záměrně) co jsem psal od té doby.
1. Za tím původním výrokem si stále stojím a nemám důvod cokoliv na jeho obsahu měnit. Nemá nic společného s dneškem.
2. Kdybys to sledoval (ale spíše si myslím, že je to tvůj záměr "nic nevědět"), tak by sis pamatoval, že když někdo v poslední době psal o zdražení SP v budoucnu, že bude měsíčně 50 nebo i 100 korun, tak jsem vždy jen pokládal (řečnickou) otázku. A proč? Aby byli dražší než konkurence?
3. Možná se budeš divit co teď napíši, ale ani já nechápu to zdražení ročního poplatku na 498,- Kč. Kdyby to bylo třeba o inflaci nebo o tu změnu kurzu Kč/Euro tak prosím. Nicméně zůstala možnost skoro "zůstat na svých" placením inkasem nebo SIPO.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

clovek

Co te na tom vyroku prekvapuje. Mne zaskocilo ze vubec nejaky poplatek zavedly na sluzbu, ktera mela byt po zakoupeni karty zdarma. Za coz dostaly i pokutu, ale jelikoz si hraji na lucemburskou firmu, tak jsou jim ceske organy u p r d e l e.
Pokud uz ten poplatek zavedly, a proslo jim to, tak je logicke, ze se bude zvysovat, 4 ci 5 let a mame to na 99Kc, prdpokladam ze nejak takhle bude znit business plan tech s m e j d u. Jen si kladu otazku, jestli musim kvuli TV podporovat kdejake podvodniky.

JerryG
Registrace: 9/2013

Zvysovat poplatok a zhorsovat nafukovat parametre TP, to je super.Nemci by taketo nikdy neurobili, preto maju aj taky obraz.Skylink mozete sa hanbit, M7 asi byvali marinaci.Lavicka v Central Parku ! Rv Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 244

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra