![]() |
|
Montaz BrnoZdravim,nemeli byste prosim tip na nejakou spolehlivou firmu/cloveka z Brna, ktera dela anteny+satelity? Mam venku parabolu + klasickou antenu, kterou to pak dvema koaxy taham do dvou pokoju v byte. Pred 2rokama me to montovala jedna firma, ale na klasickym pozemnim vysilani celou dobu fungujou jen multiplexy 1 a 2. Driv me to nevadilo, protoze v tech dalsich stejne nic poradnyho nebylo, ale ted uz by se to obcas hodilo. Zkusil jsem odpojit satelit a napojit naprimo jen klasickou antenu a zacal jsem chytat uz i zbyvajici multiplexy vcetne HD, takze problem bude v utlumu vsech tech slucovacu a rozbocovacu, ktery tam po ceste jsou. Budu potrebovat znova natocit parabolu (posunul jsem ji, kdyz jsem zkousel jinou antenu a neumim ji sam znovu natocit) a pak vymyslet bud nejaky rozbocovace/slucovace s mensim utlumem, nebo pokud to jde, aby to neovlivnilo satelit, tak do te klasicke anteny dat zesilovac. Diky za tipy. Petr *e-mail odstránený. Text zeditoval moderátor Mego. Datum editace: 08.01.2014, 21:16.19
|
slick
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 2 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: Montaz Brnoa na co nám to NIC bude ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekDomysli to, máš dlouhé vedení na prah v digitálu 1 a 0. Není problém, já to řeším. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Montaz Brnoty si neni na prah, ty si na kašu !ale kuba ti poradí jak s prahovýma úrovněma tak s holýma hlavama ! :laughing: ale říkáte si o to sami ! |
tonek
![]() |
|
CES.........tonka se musím zastat,jak kdy,dnes je pod rozpadem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
zatopéťa je před ROZPTYLEM !:crying: |
tonek
![]() |
|
tonekNo tak jsme se jako kolegové OK pobavili. Co ještě nového máš. :))) R^ |
CES
![]() |
|
od jéžíškaponožky !:-/ |
tonek
![]() |
|
tonkuale rozum ti nenadělil,moc zlobíš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
povídalže všechen už roky nosí do Hradce !:crying: Prý zbytečně ? :fuming: |
tonek
![]() |
|
no tomluvil pravdu,v Hradci nadělovat nemusí,všichni ho mají už dávno R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Montaz BrnoKoukám, že u vás už ježíšek nenaděloval roky.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubapíšu,že nebyl důvod,ale na tebe tedy zapomněl ,příště mu napiš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Montaz BrnoDobrou noc všem. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
koaxtobě taky,s kým,to už je na tobě R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Montaz BrnoTo je ajo otazky Vaclava Makovce.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
opravaMoravce... :lookaround:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liguereTen je z Ústí nad Orlicí, jak soudruh ředitel ČST Zelenka. Předá na tisk. mluvčího. :))) R^ :))) |
CES
![]() |
|
Re: Montaz a BANTak se mi konecne odbanoval ucet, tak muzu reagovat na dosle odpovedi:Rada 1 - Omko - V omku jsem byl, ale bylo mi receno, ze delaji jen velky instalace - bytovy domy, panelaky, .. Rada 2 - google - ten jsem zkousel pri prvnim pokusu o instalaci, ale vysledek byl, ze me jedou jen dva multiplexy. Doufal jsem, ze mi tu nekdo poradi neco v duchu. Me a brachovi to montovala firma XY a byli jsme s jejich pristupem spokojeni a vsechno slape jak ma. Nebo jeste lepe se mi ozve odsud nekdo, kdo to ma jako konicka a bavi ho to a za uplatu me to pomuze rozchodit. Jeste k tomu mymu 3dennimu banu - sam prispivam na par diskuznich forech v oblastech, kterym rozumim a s takovym ******* pravidlem, respektive pouzim ho jako na muj dotaz jsem se nikde nesetkal. Chapu jeste, kdyz se to pravidlo aplikuje v pripade, ze si treba nekdo dela nepovolenou reklamu, nebo odkazuje na treti osobu. Ale kdyz chci dat praci a vydelat cloveku, ktery tu aktivne prispiva a udrzuje deni fora, tak nemoznost na sebe uvest kontakt je opravdu HLOUPA! Petr |
slick
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
slickČlověk žasne ty si tady týden -porušíš pravidla a eště si budeš vyskakovat?Jednou jsi něco podepsal-jsi svéprávný nebo ne či umíš číst co podepisuješ?takové jsou zde pravidla ať se to někomu líbí nebo ne.A práci nabízej na pracovním foru tady je diskuse a ne nejaký pracák. A kdopak tě tady drží? |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Montaz BrnoA co tady asi tak podepsal, ty trumbero ? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
bretahtrumbera jsi ty,při nedávné registraci musel souhlasit s pravidly a následně je porušil,souhlasit znamená podepsat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
sešívanejvyskakuješ akorát tydotyčný píše svoje dojmy , ať porušil vědomě či nevědomě jdeokulový možná by si mohl dát inzerát že koupí anténu (nejlépe i s montáží ?) :8) |
tonek
![]() |
|
tonkuna dojmy si tady nehrajeme,chtěl zde psát,registroval se,potvrdil souhlas s pravidly,četl je,nebo ne,jeho problém R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
tonkuSlávie není vyšívaná, ale sešívaná ? :) R^ |
CES
![]() |
|
kolegojbudu muset na školení( bo ti sorry, nikoliv poprvé )NEROZUMÍM ! :O |
tonek
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |