![]() |
|
Nulový signál frekvence 11797 MHz Astry 3Kvůli příjmu českých HD programů jsem pořídil Skytec HD Jobi se starší parabolou 90 cm a konvertorem 0,6 dB na 1 družici pro 2 přijímače. Celá základní nabídka Skylink funguje včetně ČT1 HD. Jen na frekvenci 11797 MHz Astry 3, kde mají být programy ČT Sport HD, Nova HD a Prima HD mám nulový signál. Máte někdo tip, kde může být chyba? |
pafes
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 4 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Nulový signál frekvence 11797 MHz Astry 3fast scan potom aktivovat HD czechbbbbbbbb
|
bohaluk
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
HD programyfast scan potom aktivovat HD czechbbbbbbbb
|
bohaluk
![]() |
|
HD programyfast scan potom aktivovat HD czechbbbbbbbb
|
bohaluk
![]() |
|
bohaluk fuk ni to sem eště RAZ. |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekR^ :laughing: |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
nový konvertor 0,1 dbzkus nejdříve vyměnit konvertor lepší s 0,1 db a potom naladit visualně , jestli budete mít malou TV třeba |
xalin
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
nový konvertor 0,1 dbzkus nejdříve vyměnit konvertor lepší s 0,1 db a potom naladit visualně , jestli budete mít malou TV třeba |
xalin
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
Pro Pafes.Bože odpusť jim, neb oni nevědí co činí, řekl Ježíš na kříži.To nechť platí i pro autory všech posměšků a pseudo rad v tomto vlákně. Kdysi jsem měl stejný problém s GoSat 7055 a vyslechl jsem si zde totéž o neschopných ručičkách. I mi nakonec pomohla změna LNB. Přitom ten nefunkční LNB s jinými přijímači fungoval s modulaci 8PSK normálně, jen s GoSat ne. Zde však bylo plno rad, abych si zavolal technika s měřákem na nastavení paraboly. Později jsem poznal "jednoho technika s měřákem", který pro ten GoSat dokonce provedl vytřídění LNB, se kterými GoSat na modulaci 8PSK funguje a s kterými LNB nefunguje. Zdá se, že ten tvůj Skytec HD měl stejný problém. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Nulový signál frekvence 11797 MHz Astry 3gosat a skytec jsou zřejmě top značky :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |