Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

problém se zircon 007

mam tento přijímač zircon 007 a po vypnutí do pohotovostního stavu a jeho opětovném zapnutí se obvykle zapne na úplně jiném programu než když jsem ho vypnul většinou je to filmbox než jsem vypnul veškeré aktualizace tak se mi svévolně zapínal z pohotovostního režimu vždy zhruba po jedné hodině k manualu k tomuto přijímači se nemíním vyjadřovat protože podle toho se fakt pracovat nedá musel jsem nastavovat pokus omyl tak si myslím že je možná ještě potřeba někde něco přepnout

vendy1968
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: problém se zircon 007

to určitě a je to "dobrý stroj" ale asi Ty se v něm moc "nevyznáš".................. R^

papay
Registrace: 12/2006

zircon 007,negativní recenze..

http://satelitni-prijimace.heureka.cz/zircon-shd-007/recenze/?s=3

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

re re

netvrdím že to je špatný stroj ale manual je dost mizerně zpracován obraz a vše jinak by bylo ok jen bych potřeboval poradit co mám přepnout aby mi z pohotovostního režimu zapínal na programu kde jsem ho vypnul mam to zaplé třeba čt hd a vypnu ho dalkovým ovládáním a když ho zapnu tak se mi vždy zapne na filmboxu.

vendy1968

RE: problém se zircon 007

Niektoré prijímače (všeobecne) umožňujú v menu nastaviť, okrem iného, na ktorú predvoľbu sa má po zapnutí zo STby príjímač zapnúť. Treba pohľadať v menu.

rolis7
Registrace: 8/2007

re-re

nic jsem v menu nenašel kde by se to dalo nějak nastavit další záhadou je to že pokud to vypnu a zapnu třeba v nějaké kratší době tak to zapne tam jsem to vypnul ale pokud ho vypnu večer tak ráno zapne na filmboxu předvolba 41 a pak když ho vypnu a jdu do práce tak se to opakuje to znamená jak déle stojí zase zapne na filmboxu.

vendy1968

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra