Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink ready prijímače

Skylink uverejnil tabuľku prijímačov skylink ready, ktoré už nespĺňajú certifikáciu k 01.01 2014. Pred týždňom som kúpil jeden z nich, takže už nie som skylink ready?? To si robí skylink srandu? Kto mi vráti peniaze za ten prijímač? Dávajte pozor pri kúpe!!! Stránka skylink - praktické informácie - zariadenia - skylink ready prijímače.

http://www.skylink.sk/satelitne-prijimace-20.html?lang=sk#Prij%C3%ADma%C4%8De+a+moduly+s+certifik%C3%A1ciou+Skylink+READY

iginooo
Registrace: 1/2014
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 115
Odpověď v diskusním vlákně

sirda

To jsi fakt tak naivní, že si myslíš, že freeSAT nebo Digi dávaj něco zadarmo? Teda v tvojí řeči, že jejich uživatel nic neplatí za to, že má jejich zařízení jen proto, že to není zvlášť vypíchnuté jako samostatná částka z měsíční platby na faktuře? Uživatel si nakonec ani nevšimne (neuvědomí), že při dlouhodobém vztahu s takovýmto operátorem zaplatí za zařízení v součtu více, než kolik je jeho pořizovací hodnota. A když u nich skončí, tak mu ho ještě na rozloučenou seberou.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Co je to za Klauni?

V pondělí jsem přitáh novou NTV+ kartu.... byla už aktivní.... vsunu do svého Xtrendu, restartuju Oscam Ymod a jede,... totéž v klonu DM800HD.... aby mi nějaký nýmand vnucoval, na jaký střep se budu koukat... Je mi 41, ne 14 a srát na hlavu si já nechat nemíním. Ale někomu to holt vyhovuje....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

Re:008

"Ze seznamu je tak jasne, ktery vyrobce se na vas vykasle a ktery si hledi dobreho jmena"

Co kdybych tvoji větu trochu pozměnil:
-Ze seznamu je tak jasne, ktery vyrobce se na Skylink vykasle a ktery si hledi dobreho jmena-

Vykašlat se na koncového zákazníka by se výrobci určitě nevyplatilo, ale na Skylink si už tak nejsem jist.

člověk
Registrace: 3/2006

joscer

Nemyslím, že by free nebo digi dávaly něco zadarmo, ale uživatelé platí +- stejné částky za balíčky programů a nemusí řešit žádné velké vstupní náklady a katvační poplatky za kartu. Že musí po ukončení smlouvy vrátit zařízení je nepodstatné, protože použité přístroje již stejně nemají žádnou cenu. U Skylinku aby si zákazník kupoval každé 3-4 roky nové přijímače, které navíc nejsou zrovna nejlevnější.

sirda
Registrace: 11/2006

oprava

... aktivační poplatky.

sirda
Registrace: 11/2006

Joscer

Ak si zakaznik objedna Freesat Medium, co je samozrejme este lacnejsie za balik, ako ma tvoj milovany Shitlink, tak mu preplatia aj montaz a to, ze plati najom za nejake zariadenie, je len vyhoda, pretoze ma rychly a bezproblemovy servis, pokial sa mu prijimac pokazi. V pripade Shitlinku ma akurat obavy, ze za velku investiciu mu nieco za pol roka zas nepojde. A dobre to zhrnul Sirda, ze po par rokoch uzivania su prijimace akurat stare sroty a musia kupit novy. Freesat ti aj po 5 rokoch v pripade potreby prijimac a ak treba aj kartu BEZPLATNE vymeni! TAK OTVORTE OCI! :))) :))) :)))

dodiak
Registrace: 7/2011

RE: Skylink ready prijímače

A srajlink ti nevymeni po dvoch rokoch ani "pokazenu" kartu- u nich sa plati za kartu a nie za sluzbu, ktoru karta sprostredkuje.

Kasr
Registrace: 8/2008

pierrepetr,sirda

Ano tak to bylo myšleno špatně pochopeno.I u mě již převažuje DVB-T.Když sem tam nová montáž, tak s T-Mobile kartou.Pokud se jedná o nefunkčnost ohledně servisního poplatku automaticky vysvětlím další možnosti.Nikde nevykládám,že karta bude navždy zdarma, jednou už stačilo,ale že má nějakou 24 měsíční záruku,kde budou muset zaručit provoz bez poplatků.Minimálně se navrátí pořizovací náklady.Dvakrát se mi již stalo,že se začátkem prosince, již na kartě servisní poplatek nehradil a automaticky se karta měnila za T....Viděli to u sousedů,kde jsem to nahodil.Je to prostě jak píšu.Jedna bába to řekne druhé.Vesnické drby se šíří rychlostí blesku.To bylo ještě za starých podmínek.Po zdražení je to ještě jednodušší.Mám tu mnoho roubenek,na které jsem nahazoval po 4 přijímačích, již při podzimním placení SP prskali.Natož teď po zdražení.Nikdy jsem zdílečky nenahazoval.Vždy jsem to bral, jako dobrá cesta do pekel.Jak již jsem psal ve svém předešlém příspěvku.Stačí tomu jen napomoci. :8)

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

lachtan

tu záruku a serpo bych neslučoval a návratnost ceny za dva roky nebude,nakonec to může být další prů.s.e.r. u zákazníka,u nových asi tato možnost bude,i když nevím jestli jsou běžně ICE T-mobile,u stávajících měnit za výměnu,nevím,dobrodružství R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

sirda sak nemusíš kupovat skylink když na to nemáš peníze můžeš si vzít tv od někoho jinsiho. Ale když sem mel freesat tak sem platil poplatek za dvou tunerovy přijímač a byl vyčleněn zvlášť. Nebyl v ceně balíčku. A když chceš mít lepší přijímač u freesatu tak stejně musíš investovat.
Já bych si nikdy nekoupil ty ready přijímače. Ale pro ty co nemají na lepší přijímač je lepší koupit ready přijímač než unictecku.
Tady je vidět který výrobce má zájem o prodej a zákazníka. Ale myslím si že i když vypadly přijímače ze seznamu tak budou bez problémů funkční. Myslím čtečky. Kvalita těch přijímačů je druhá věc.

satman1
Registrace: 9/2010

Já hlavně nikde v ready nevidím Dream 500HD

a VU Duo, které chválí v prvním letošním magazínu předplatitelů :laughing: :8) :laughing:

minestra
Registrace: 4/2009

minestra

A v tom magazínu je někde napsáno, že jsou Skylink ready?

joscer

Každý přijímač....

....si můžeš "zeSkylink-Readnit" - je to jen o tom číst a vědět, co kam nahrát. Cedulka SR je jen pro tupé Ovce

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv

Propagandistický trik SKYLINKu

a dělat si z něho nervy je hmmm, naprosto, ale naprosto zbytečné. Můžeme pouze spekulovat,kolik stojí výrobce satelitních přijímačů zapsání do seznamu certifikovaných.
Každý z nás víceméně podlehne nějaké reklamě. Právo na výběr reklamy, které hodláme podlehnout, si opravdu, ale opravdu musíme hájit. Jinak by šlo o porušování lidských práv. Těch práv, které mi leží, víte, kde...

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

To aprilisrv

.... aby mi nějaký nýmand vnucoval, na jaký střep se budu koukat... Je mi 41, ne 14 a srát na hlavu si já nechat nemíním....

....co kam nahrát. Cedulka SR je jen pro tupé Ovce....

Nedávno tady bylo téma o úrovni členů fóra ..., a mne jsi později krutě zařadil mezi ty podprůměrné až ubohé. Nějak jsem se neudržel abych se k tomu nevyjádřil. Slibuji všem, že příště už budu mlčet.

Prosím Admina aby mi dal na nějaký čas ovoce, aby mne nesvrběly prsty, když tady čtu o tupých Ovcích, Nýmandech apod.

Standa3
Registrace: 1/2006

člověk

"Vykašlat se na koncového zákazníka by se výrobci určitě nevyplatilo, ale na Skylink si už tak nejsem jist."

Otázka je, když přístroje nebudou kupovat uživatelé Skylinku, tak kdo je bude kupovat (mám samozřejmě na mysli běžné uživatele běžných přijímačů)? DigiTV určitě ne a u freeSATu zase těch, co chtějí mít vlastní přijímač není až tolik (ale možná se mýlím).
Takže výrobce má dvě možnosti:
1. Nechat přístroj certifikovat tak jak má.
2. Nic necertifikovat a prodávat tak jak je vyrobí. A spoléhat na to, že když to pak nebude chodit a uživatelé budou na call centru odbyti, tak budou nadávat na Skylink a ne na výrobce.

joscer

Standa3

V tom, co jsem psal kdysi a tím, co jsem psal dnes vidíš nějaký rozpor? Pokud ano, tak asi Tvá sobotní noc byla krutá... já abstinoval :-)

Ale ano, o úrovni členů fóra - jsi živoucí příklad, aneb osobní invektivy především, o obsah nejde.... díky za nahrávku na smeč a dobrou chuť k ovoci :-) je zdravé....

apriliarsv

šak....

ale, celé toto je len koli tomu, že HW treba obmeniť, šak kto by kupoval nové STB, každé 2 roky, keby to staré ešte hralo.
Tu ide a vždy išlo o Biznis. R^ R^ R^

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Tady stojí

v magazínu pro předplatitele Sk! : Vu+ Duo2 ... je ideální pro full HD dekódování... :laughing: :laughing: :laughing:

minestra
Registrace: 4/2009

joscer

Všiml jsem si odpovědi až nyní..

"1. Nechat přístroj certifikovat tak jak má."
Proč píšeš tak jak "má" ? Takto formulovanou otázku může dát jen zástupce skylinku, aniž bych znovu chtěl rozebírat tvůj problém.

Bod 2 nelze vyloučit, ale s přístroji s kterými jsem se dostal do styku bych řekl že skutečně Østb skylink ready dělá na mne dojem účelově oškubaného stroje, který cenově by se měl pohybovat tak na 30% ceny požadované. Naopak Ø necertifikovaný stb většinou umí to co certifikovaný + něco navíc. Takže argumentace že stb nefunguje proto že není ready (např. vyjádření operátorek) má hlavně smysl donutit koncového zákazníka koupit ready, co nakonec potvrzuje problém tohoto vlákna a manažerské tahy skylinkem vydané.
Heslo: davaj prachy a to za každou cenu!

člověk

člověk

1. Já žádný problém nemám, ten máte zřejmě vy, kteří si myslíte (a stále dokola uvádíte), že já mám něco se Skylinkem společného. Tyto invektivy už jdou mimo mě.
2. Div se nebo ne, ale ani já nemám žádný Skylink ready sat.přístroj a nemají ho ani žádní mí klienti z řad známých a příbuzných, kterým jsem to montoval.
Howg.

joscer

Jaká furt certifikace? Nechápu proč lidi žerou Jardovi ty jeho fantas(nevhodné slovo)ie? Nebo si snad někdo kupuje seťáky pro DVB-T a chce tam certifikaci Radiokomunikací nebo Pařízka? Jestli si chce Jarda něco ocertifikovat, tak ať pak tyto krámy dává lidem do užívání jak to dělá freesat a jinak ať se jde bodnout s těma jeho výmyslama, který vypadaj jak kdyby frčel na nějakým opiu nebo jiný omamný látce Rv

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

joscer

1) Skutečně nemám zájem se tímto zabývat, jenom jsem podotkl, že uvedená věta je z pozice skylinku. Víc nic.
2) "ale ani já nemám žádný Skylink ready"
To ti věřím, pokud to myslíš se sousedy upřímně.... (bez ironie),
ale já psal o směru cesty skylinku a jakým způsobem si cestu razí. K tomu si se nevyjádřil, i když přiznávám že na tvém místě bych se asi také nevyjadřoval.

člověk

PoldaS

Jak to dělá freeSAT ...
Tím máš na mysli seznam přístrojů na stránkách freeSATu, kde doporučují přístroje s Irdetem, přičemž tyto jsou shodné se Skylink Ready?

joscer

Tím mám na mysli přijímače, který ti dodaj ke službě a kde ručí za funkčnost. Ne výjeb ve stylu Skylinku, že si v prosinci koupíš jimi doporučenej Skylink-ready a v lednu ti řeknou, aby sis ho narval do špic, že za nic neručí. Jestli ti ani toto nestačí jako důkaz toho, co za křiváky to je, tak už asi opravdu budeš jejich zaměstnanec, protože to není jinak možný něco takovýho obhajovat Rv

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 115

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra