![]() |
|
Propojení přijímačů na 17 mPoradˇte prosím s propojením přijímačů, ktetý mají oba scart a cinch v(ý)stupy na vzdálenost 17metrů. Scart jsem našel jen do 15 metrů, tak uvažuji o cinchích. Jaká bude ztráta na kvalitě?Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 770 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
RE: Propojení přijímačů na 17 m40HzTo je v pohode. Jde o to, jakou mas akustiku v obýváku.Ja mám u truhlare ve výrobě kisnu na pasivní woofer s 10palcovym repro. Chci ji mít bez natrubku, plně uzavřenou. Budu to krmit zesilovačem pro touring, který je normálně uskladněn v garáži, akorat bude v elektrické síti...:-)) Tahám k nemu linku z AV receiveru z obýváku cca 10m symetricky. Jsem typ uživatele, kterej to využije tak dvakrát do roka na nejakem koncertu. Filmy s pěkným AC3 5.1, nebo DTS se mi zádné nelíbí, jsem odkojen na Menzlovky, Buriana a Podskalskeho. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Propojení přijímačů na 17 msaxíku: doufám že jsi kucí zkontroloval maturitní vysvědčení a vynadal jim do pitomců!jinak kdyby jsi nebyl zaslepenej a přečetl si vo čem se bavíme ,tak by jsi neplantal něco o PE vodiči. Také galvanické oddělení CVBS signálu není možné . A tu teorii uzavření obvodů si zkus ověřit odpojením PE nebo PEN a vem do ruky fázi a pak napiš ! :laughing: Ono totiž jednak v dané konfiguraci(tazatelově) by jsme ani ten PE vodič nikde nenalezli (možná u té třetí (nové Tv). Přesto si dovolím tvrdit že odpojením stínění by to hrálo neb ta signálová zem si najde cestu jinudy , umělá zem, anténa a co já vím kudy, a s jakou impedancí ??? jenže tuto zem těžko odpojíme(což by bylo nejlepší)! a co udělá dvojitá zem jistě víš . Ani nevíme zda to tazateli bručí a ty zde již bručíš ! Další Tvé příspěvky již považuji za normální , jistě galvanické oddělení signálu je ideální ....a beru to jako normální diskusi a sdělení poznatků kolegům. (mimo tvůj první příspěvek! Tak prosím važ slova aby jsi nemusel opět nechat vymazávat TVOJE jistě PRAVDIVÁ a SLUŠNÁ tvrzení jako např. den před Silvestrem ! Jistě ti to nemusím připomínat. Tak zvesela do nového roku všem AHOJ ! BRUČOUNI!!! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
SaxonAkustika - polovinu jedný stěny mám otevřenou do kuchyně, jídelny a předsíně, prostě multifunkční, a nikde se to netříská. S tává se mi, že si pustím film a někdy se lekám, že mi někdo leze do bytu, protože reálně slyším, že někdo mluví vzdáleně vlevo, jako by to bylo v kuchyni nebo předsíni.U filmů si vybírám BD Riprip, nejlepší je když to má 2x zvukovou stopu CZ/En a více stop titulků. Tyhle informace si přečtu např VLC - Nástroje - Informace o kodeku a vybírám filmy cca 2-10 GB, ve slušném rozlišení. Např. teď mám připravenou SALT, 1280x534, Sonka mi to krásně převzorkuje a neškube to. Kvalitní zvuk u filmu hodně výrazně povyšuje jeho užitnou hodnotu, když si to pěkně nastavíš, je to zážitek. Např. Highlander se Stalonem, nebo poslední Gravitace. Je to fakt zážitek. Chce to slušnej střeďák a nepouštět do něj moc basů. To samý zadek. Tonku nehádej se pořád. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
Moroushoď si na vstup generátor a pomalu zvyšuj frequenci od těch 30Hz nahoru,slušně to osol a uslyšíš,kdy ti vržou dveře,linka,plovoučka,skleničky,příborník atd. akustika je mrcha a nikdy to nebude v obytném bytě ideální R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
tonekBuď v klidu, za svou vznětlivost jsem se omluvil a ty se nechovej jako potrefená husa. ;)A CVBS jde galvanicky oddělit celkem jednoduše, jen musíš mít trochu přehled. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@ MorousNo :))) ak chceš počuť fakt kvalitny zvuk, tak nie VLC, ale Jed Audio VX Plus, a tam si to pekne ponastavuješ R^ ovšem o obraze nehovoriac, ono si to prepočítava, tak jak má. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PierePřesně jsi to vystihl, když jsem to nastavoval přes testovací mikrofon /Audiodisney na 3 průchody/, musel jsem rozestavět jinak skleničky. Generátor musím napřed najít, určitě to pásmo projedu, dík za radu.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: Propojení přijímačů na 17 mSkleničky v kredenci se mi naposledy třásly, když jsem koukal s vícekanálovým zvukem na válečný film Dráždany. Kobercové nálety měli mohutnou kulisu...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Propojení přijímačů na 17 mR^ R^ Skleničky jsou svinstvo R^ R^ Rezonance je svinstvo.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: Propojení přijímačů na 17 mMorous :časová posloupnost ti napoví kdo se hádá .Sax: v klidu jsem , a o moje chování se nestarej , podívej se do zrcadla a zkus se omluvit za Tvoje urážky a lži (v mnou zmiňovaném , tebou vymazaném tématu !) :laughing: a co se týče toho CVBS samozřejmě máš pravdu ! Myslel jsem to jednoduše , možná by jsme si to jako normální lidé vysvětlili ale to je asi složité. Také bych tě mohl vzít za slovíčko. (Např ohledně troposférického vedení , když kopíruješ Wiki tak by jsi to měl technicky korigovat?) :O :lookaround: :bigeyes: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
TonekVubec si nedovedu představit, co my bychom si mohli vysvětlit. Stále ti nedá spát moje druha registrace? :)) Že jsi tu jako svazak bonzoval a nikdo tě nevyslyšel? Ja za to nemohu a žádné tema jsem nemazal, nemám zádné takové moznosti. Chytej si za slovo koho chceš a čím chceš. Máš zvláštní uchylky.On Air!
|
Saxon
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
![]() |