![]() |
|
Slovak sport 2 mieri do Freesatu by upc directhttps://www.parabola.cz/zpravicky/21203/slovak-sport-2-brzy-ve-freesatu/ Ak sa to potvrdí, určite to poteší mnoho českých priateľov.:-) |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 194 | |
![]() |
|
Kvalitavysílání přes mobil je tady. :laughing: Toto si mají lidé předplácet za kilo měsíčně v roce 2014.To fakt nezvládli.A to DIGI bylo kritizováno za nekvalitu přenosu z PL. :O |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Slovak sport 2 mieri do Freesatu by upc di...Mám balík plus ako je možné že mi slovak šport nejde a ostatné v balíku mi ide. |
atika68
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Slovak sport 2 mieri do Freesatu by upc di...ss 2 jde pouze v ČRDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
AntošAle v podání freeSat je to největší tragedie od doby spuštění bývalé Galaxie a ten komu to nejde muže klidně spát. ;) Upozornuji že záměrně píšu freeSat protože ten za to vybírá peníze od zákazníku a je jenom na nich zjednat nápravu at je příčina té hruzy jakákolivnebo a to by bylo ještě lepší to raději zrušit. |
hobo
![]() |
|
TenisTeď dávají tenis žen-Sharapová-Pavlučenkova. Mám Vantage 8000HD a plasmu Panasonik 127cm a na vzdálenější straně už vůbec není vidět míček. Asi taková je to kvalita. |
halib
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
@halibKvalita je špatná i na menších úhlopříčkách.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
Ještěty zubaté hrany lajn při určitém záběru kamery.No větší placený děs bych asi na orbitě těžko hledal. Rv |
hobo
![]() |
|
JeštěÚhlopříčku 127 cm na SD programy si snad pořizuje jen neznalec, kterému pak zůstanou oči jen pro pláč.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
kvasnákuJsi (nevhodné slovo) nebo co-nevidíš, co mám za přijímač? Tuto plasmu mám 5 roků a určitě jsem nečekal na SS2. |
halib
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
@halibVidím, nemusíš se hned tak vztekat i když je pravda, že tě mazanice asi neměla překvapit :)))Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@halibPřekvapili spíš mě. Čekal jsem anglickou ligu v lepší SD kvalitě.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
Kvalita obrazuVelká škoda, že nezařadili avizovanou HD verzi :-(Měli by tím velkou výhodu. Takhle nezbývá než doufat , že to časem vyladěj na lepší obrazovou kvalitu.......... |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
@shirazV to také doufám.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
Já už tedav případě freeSatu po včerejšku a dnešku nedoufám vubec v nic. :-/ |
hobo
![]() |
|
RE: Slovak sport 2 mieri do Freesatu by upc di...Tak to ještě nezapomeň vyblejt do všech topiců na všemožných sat fórech a ksichtbůku, jak je v poslední době tvým dobrým a zřejmě i jediným zvykem. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
bretahnevšímej si mne.Já si tě taky nevšímám.A pokud si se vším spokojen proč vlastně reaguješ? |
hobo
![]() |
|
hoboJá bral Galaxii Sport z 16°E a potom, jak se přestěhovali, z 28,2°E. Tam byl obraz OK (Humax CRCI 5500). Přes UPC 19,2°E a přijímač Philips UPC na CRT TV Panasonic TAU, jsem balón taky viděl. To Ty, v době 100Hz-ových a ultra plochých CRT TV, už jsi měl zřejmě doma, jako první v ČR, HD placku. No jo no. Tak si ještě kopni ať se Ti uleví. ;) |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
silesanpřijímač byl tenkrát ten jejich Philips a TV CRT Sony myslím druhá nejvyšší řada.Bonužel ten obraz byl příšerný a každý kdo to tenkrát sledoval to musí uznat.To není kopání to je konstatování holého faktu.A také mne vynech já taky nebudu komentovat tvoje výroky jak jsi si pohrál s rozlišením a nastavením TV.A to jako jak se pohrává s rozlišením přímo na TV? :O To máš nějaký supertamtung? |
hobo
![]() |
|
RE: Slovak sport 2 mieri do Freesatu by upc di...Galaxie Sport stála za prd ještě ke konci roku 2007, pak to šlo docela nahoru, jak se přestěhovali. BTW: Ten SS2 na Freesat má aktuálně okolo 3Mb, tam bude určitě ještě nejaký problém ve zdroji signálu, je to všechno spíchnuté horkou jehlou, zjevně to chtěli rozjet před tímhle víkendem. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 194 | |
![]() |
|
![]() |