Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

jaký přijímač pro Skylink

Mám dotaz na zdejší prodejce a odborníky, kamarád si chce koupit nový přijímač, co mu mám doporučit je to pro kartu Skylink nejde mu o nahrávání ani jiné vychytávky, jde jen o kvalitní obraz a nízkou cenu (já mám Technistar SIR a to se mu zdá drahé)

jona
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: jaký přijímač pro Skylink

A co na Aukru, tam je satů.

CES
Registrace: 4/2007

Osobně

bych nedoporučoval ani jediný Skylink ready-za pár měsícu možná zase neready. :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

Žiadny!!!!!! Všetko čo má značku Sky link je značka nekvality, neserióznosti, chlape zobuď sa!!!!!

masto
Registrace: 9/2006

Ale nezabúdať nato,ak kúpiš teraz novú M7 kartu,tak len Skylinkový prijímač v inom ti nepôjde.Kúp si Humax5100S IRHD
budeš spokojný.Mám ho od začiatku,ešte tu nebol ani v predaji
HDD 500G, 3roky super. R^ 125ečok nie je až tak veľa.

pego097
Registrace: 3/2011

jona

A tvuj kamarad je jistej, ze chce koukat na Skylink? Lékar ho uz videl?

relaxxx
Registrace: 6/2007

Proč by musel lékař vidět Skylink? :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

pego097

Proč mu radíš jen tak napůl?
Když pořídí odpovídající CA modul Irdeto, tak mu Skylink půjde v každém přijímači, který má příslušný CI slot.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

znamy ma LinkBox a je maximalne spokojny

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Odbočím od témy, nie je to rada. Včera som v Bratislave išiel taxíkom, chlap-taxikár mi vraví, 12 rokov nemám televízor, počúvam len rádio. Zostal som čumeť na neho. Dokonca ani nevedel čo je Skylink, šťastný to človek! :-) Ja nemusím komerčné tv. K životu mi stačí ČT, cyfra + /pre PL/, a discovery, ešte sem tam stv 2, teda poslednú dobu. K príjmačom skylink: Ready teda fakt nie. Jeden Openbox s1 mám na ICE, pre rodičov, a ide celkom dobre. ;)

Pompey
Registrace: 1/2014

RE:jaký přijímač pro Skylink

GoSat GS 7056HDi jede bez problému.http://www.gosat.cz/p/gosat-gs7056hdi

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

To by mě tedy zajímalo, proč ne ten ready... Mám zkušenosti jen s technisaty, ale nevidím problém ani v ready ani neready.
Mám starší HD2 a máma pak novější S1 jeden se čtečkou karet ne ready, druhý ready. Teta pak nový SIR, který je přímo pro Skylink. Po čtení zdejších diskusí jsem se ho bál, ale risknul to a je pohodě. Navíc jsem s laděním strávil 15 minut, u S2, než jsem to vše seřadil, jak potřebuji asi hodinu...
Takže opravdu nechápu ty diskuze... Nevím, jak by to bylo u jiných značek, ale nám funguje vše Ready neReady a jsme spokojeni...

Markil
Registrace: 3/2009

goSAT 7056. Dovozce se o něj stará, není třeba mít obavy.

008
Registrace: 1/2006

re: jaký přijímač pro Skylink?

Jaký příjímač pro Skylink? Tuším, že do budoucna nejlépe žádný.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

T-MOBIL kartu

Kamarádovy ukaž web se skylinkem, freesatem a t-mobil kartou. Jestli skylink tak raději T-mobil kartu

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Já bych taky volil T-Mobile, pokud neplánuje placenou TV... Je v podstatně Skylink zatím bez poplatků. Za kartu dá cca to samé...

Markil

A co se týká přijímače, nevím, já bych se podle "rad" na fóru moc neřídil... Každý ti řekne něco jinýho a stejně nevíš co... Navíc každej má jiný nároky a představy..

Řešil jsem před 14 dny úplně to samý. Ale řekl kámošovi,že já prostě nic jinýho neznám, s Technisatem mám dlouhodobě výbornou zkušenost, takže nemám důvod zkoušet něco jiného. Tím netvrdím, že nexistuje nic lepšího a klidně i levnějšího. Ale prostě nevím, takže jestli chce, musí se pohlédnout sám... Vím, může to vypadat nekamarádsky, ale než mu poradit blbě, to radší vůbec...

Markil

Markil

Asi tak nějak. Po mě, když chce někdo radu jaký sat.přijímač pořídit nebo jakou konfiguraci PC (dělám v oblasti IT), tak mu vždy řeknu: "Já ti nemohu radit, já ti maximálně tak mohu říci, co bych si pořídil já, kdybych něco takového teď potřeboval koupit."

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Přesně vše se odvíjí od potřeby, a každý ji má jinou. Na přesazení stroku taky nekoupím hned bagr

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Pro SKYLINK at si kamarad koupi prijimac SKYLINK Ready, nebude se trapit s ladenim pri zmenach parametru. Mam prijimac EVOLVE HD, za cca 2,5 tis Czk a bez problemu (mam to jako hracku do zahradni pergoly na leto).

MSKO
Registrace: 2/2014

RE:jaký přijímač pro Skylink

Třeba GoSat GS7056HDi jede bez problému.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

MSKO

jako hračka to bude OK,jinak ready jsou přijímače pouze pro firmu šítling,ne pro uživatele a dnešní ready,zítra mohou být neready,mám cca 1000 zákazníků,nikomu jsem ready nedal,až na pár ,kteří to vysloveně chtěli,nikdo nemá problém,nikdo nevolá na opravu,jen to někdo neumí přeladit,to je jediný důvod návštěvy,ale každý ,kdo umí psát na internet,umí naladit stanice. R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra