![]() |
|
karta freesatProsím o radu když si pořídím freesat kartu jak dlouho se čeká zhruba na aktivaci? Díky |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
U prodejceihned.Jedna z mnoha možností. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: karta freesatJa som si nedávno objednal druhu kartu twin. Prišla mi za 2 dni. Hneď som im cez Sype zavolal a kartu mi aktivovali ihneď. |
pizzman
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: karta freesatDodání na adresu bydliště v rámci celé ČR do 5.pracovních dní, přes kurýra. Aktivace karty ihned, přes telefon. Všechny informace podají pracovníci Call centra UPC. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
karta freesatPoradí mi někdo jak se dostat přes tuto kartu k nově zařazenému programu Slov.sport2.Po koupi karty freeSAT medium cca 370kč naladím na HD sat. př.programy na družici W 0.8°poté musím provézt samozřejmě aktivaci přes telefon a předpokládám ,že je to balíček ze 72 prog.za který musím platit měsíčně 199 nebo 299 kč na stránkách prodejců těchto karet není zcela srozumitelné jaké programy naběhnou po aktivaci je sice uvedeno jako základ 72 prog.,ale dále s toho není nic jasné. |
kaliv
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
kalivJestliže chceš vidět Slovak Sport2 přes FreeSat, musiš si ještě předplatit službu, ke kartě FreeSat Medium, ,,Medium plus" (100Kč/měs. navic). Při aktivaci, která se provádí přes tel. Ti bude sděleno, které programy budou aktivovány. Můžeš si tedy přitom zaktivovat balíček plus, nebo můžeš kdykoliv zavolat na Call centrum a balíček Ti bude ihned zaktivován. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
![]() |