![]() |
|
Televize Samsung UE40F6670Zdravim.Koupil jsem televizi Samsung UE40F6670 a modul Irdeto Cryptoworks a obraz po přepinani kanalu zamrzne na 30 vteřin a pak jde zase v pohode.Koupil jsem pak druhy modul EUROCAM Irdeto a je to o něco horši.Můžete mě poradit jaky modul by byl nejvhodnější.Parabolu mě nařidili technici .V televizi sony to jde v pohodě.Mam karty ICE skylink a ICE T-Mobile.Nekdo pise modul Mascom ale jiny na něj nadava.Pak modul Neotion Irdeto skylink ready sw se stahuje pry přes družici Astra 23,5 tu ja mam 19,2 astru nemam jak potřebuje modul Mascom.Mam dva modulu a jsou mě na nic.V Datartu jak jsem koupil televizi tak mě řekli at si u nich koupim 10 modulu a jeden znich pry bude a zbylý mě nevezmou zpět.Tak nevim co mam dělat.Prosim poradte mě.Díky |
vak1
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 60 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
RE: Televize Samsung UE40F6670Kdyby mně tohle řekli v Datartu, tak je pošlu do prdeIe a neutratím tam ani korunu... Takhle budeš muset čekat, až se ozve nějaký majitel téhle bedny. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Televize Samsung UE40F6670Mascom neotion není z 19.2, ale z 23.5 - 12070.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Televize Samsung UE40F6670Vrať moduly a koupit - modul SMIT IRDETO HD CI/CI+ - to rozhraní CI/CI+ je důležíté. Nekupovat jen s rozhraním CI+ ! ! ! Dá se rozdíl poznat, podle zadní etikety modulu. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
televize Samsung UE40F6670Díky za odpovědi.Jenom bych se chtěl zeptat když koupim modul Smit Irdeto HD CI/CI+ půjdou mě v tomto modulu ICE karty Skylink Irdeto a ICE T-Mobile.A když se koupi musi se tam nahravat sw a kde ho najdu.Jsem uplny laik.Teprve se učím.Ja jsem ten blby EUROCAM irdeto před tydnem reklamoval v Datartu ale že ho musi poslat do servisu ale modulu nic neni to oni nepochopi že si nerozumi s televizi.Zkusim tento modul jak jste mě doporučili a uvidim.Zatim Diky |
vak1
![]() |
|
RE: Televize Samsung UE40F6670A co fw v tv?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Televize Samsung UE40F6670kup smit jak píše CES a máš pokoj mám jej taky v tv sice 7 řadu ale myslím že ten samsung to sežere v pohodě |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
Televize samsungUE40F6670Na netu jsem koukal na ty moduly ale nenašel jsem Smit Irdeto HD CI/CI+ našel jsem jenom Smit Irdeto HD CI+ale to píšeš že nemam kupovat.Ja se bojim že mě prodejce řekne že neni CI/CI+ že je jenom CI+.Díky |
vak1
![]() |
|
RE: Televize Samsung UE40F6670Ještě než něco koupíš tak koukni jestli je nejnovější sw na TV.Pokud ne tak udělej aktualizaci.Na Heureka v recenzi píše,že s modulem irdeto Cryptoworks to funguje.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
televize Samsung UE40F6670Sw jsem aktualizoval v televizi 29.1 2014 číslo sw 1117 ted když to zkusim tak mě to v televizi napiše že neni novy sw.Pravě na Heureke jsem šel a koupil ten modul Cryptoworks a nefunguje to.Tak bych zkusil ještě ten Smit Irdeto HD CI/CI+ ale všude je jenom CI+ a ne CI/C+modul.To ještě potřebuji poradit.Ja nechapu v televizi sony jdou oba moduly v pohodě jenom samsung nejde. |
vak1
![]() |
|
vak1No to píšou skoro všude a kulové vědí i profi. montážníci to neznaj - musíš najít v detailním tech. popisu. Modul SMIT Irdeto CI/CI+ na zadní-spodní etiketě má dva údaje: OAF1/11xxxx686xxx + ean a druhý Chip ID: 21xxxxx27xx . Modul CI+ má jen OAF1/ xxxx a ean. Mají E-satelity,EltaSat,Olmisat, ...., při objednávce na e-shopu jasně definovat CI/CI+. R^ |
CES
![]() |
|
Televize UE40F6670http://www.e-satelity.cz/ci-modul-smit-skylink-ready/Zdravim.Tady mě nabizi modul Smit Irdeto HD CI+ Ani u nas v obchodě nikdo nezna aby tam bylo CI pak lomeno CI+ tak ja už jsem ztoho blby mam koupit CI/CI+ jak jsi mě napsal ale nikde to neni ani na modulech tam je CI+ |
vak1
![]() |
|
RE: Televize Samsung UE40F6670Mam v LG Mascom a funguje bez problemu, mel jsem i SMITH a prepinal pomalu.VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
Televize samsungUE40F6670V samsungu jsem už taky zkoušel modul Mascom a obraz taky zamrzava.Ještě mam sony tam funguji ty moduly co mam i Mascom jak mas v LG.Dneska už vím že bych si samsung už nikdy nekoupil.I když jde pustit kazdy soubor i filmy z flešky tak bych ji už nechtěl.V sony nejdou na flešce pustit skoro všechny soubory ktere stahnu z počitače ale to mě nevadi.Ale nenervuji že obraz zamrzne nestat 20000kč tak ji ikdyž ji mam 2 měsice rozmlatim. |
vak1
![]() |
|
RE: Televize Samsung UE40F6670Předtím než jsi koupil dva nesmyslné moduly jsi mohl kontaktovat někoho, kdo už s tím má zkušenosti. Ale to je obecná rada a pro někoho stejně plácání do zdi. Ale nezoufej, už ti jich zbývá vyzkoušet jen 8. Snad je v Datartu budou mít skladem.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Televize Samsung UE40F6670A to si este mozno nezistil, ze mozno ti nefunguje zvuk DD cez HDMI ak mas smolu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
vak1Je mám jedem Smit CI/CI+ z E - satelitů Jablonec n. N. a druhý CI/CI+ z Hr. Králové a jsou OK. Znovu jak uvádím výš ve vláknu : dle údajů na spodní etiketě modulu. R^ R^ |
CES
![]() |
|
pro CESDneska mě nabidli modul deltacam twin co říkašna tento modul.Ja ještě musim počkat 14 dni než mě vratí z datartu ten modul na ktery nejde televize jak ho vzai na reklamaci.Pak vezmu ten jak jsi mě doporučil ale chtěl bych vědět o tomto modulu jaky jest-li je lepši a šli by karty skylink ice a ice t-mobile |
vak1
![]() |
|
Televize samsung UE40F6670Dneska jsem koupil modul jak jste mě doporučili a televize seka ještě víc.Dneska mě udělali ze samsungu vzdalenou podporu a stejně to nepomohlo.Ted mě obědnali servisni techniky domu.Je to asi v televizi. |
vak1
![]() |
|
vak1A umíš ten modul - INICIALIZOVAT - v menu satu u TV. ?? |
CES
![]() |
|
vak1nechapu proc si modul reklamoval když ho mas v zaruce a koupil si ho na prodejne. Stacilo se s prodejcem Datartu domluvit aby ti místo toho modulu co ti nejde korektne s TV dal jiny modul od jiného výrobce. U nas chodim k prodejci se satelitni technikou a bezproblemu me ho vymenil pokud nesel dobře s TV a doplatil jsem rozdil v cene. Ja mam TV Samsung ES 7000 a osvetcil se mi v TV cam modul od Technisatu Technikcypt Irdeto. Mascom CRW/IR se sw 1.27 sel taky, ale na nekterych programech HD tak dvakrát do hodiny zakostickoval obraz a pak zase ok. Zalezi na verzi sw v TV a verzi sw v cam modulu. Když das jakykoliv modul do tv musíš ho vždy nechat s tv inicializovat jak pise CES a pak muzes kartu zasunot do modulu. Pak je dobry tv s cam modulem po první inicializaci a nacteni karty znovu vypnout a zase zapnout aby se modul s tv lepe sparoval. Aspon ja to tak delam. Ten fialovy cam modul SMIT Irdeto chodi taky se Samsungem vetsinou dobře. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
vak1ještě jedna věc, davas ten cam modul spravne do CI slotu TV. Hlavni napis cam modulu(Mascom Cryptoworks, IRDETO Skylink ready..) musí vždy smerovat smerem ke zdi a mensi informacni listek s malym pismem(detailni popis) z druhe strany bude smerovat do TV. Pokud davame cam modul do CI slotu v TV, vždy musí byt tv vypnuta, aby nedoslo k pripadnemu poskozeni modulu. To same provadime i při vyjmuti cam modulu z TV. |
HYPER
![]() |
|
RE: Televize Samsung UE40F6670Smaryja josef tož jestli se mu to podařilo opačně, tak to fakt potěší :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
HYPERdatart na reklamace,nejhorší krám a vůbec na všechno R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Televize Samsung UE40F6670petre, pokud by prodejce trochu premyslel, tak modul odzkousel na prodejne zda je vadny ci není pokud by se chtel presvedcit a pak ho mel reklamovat. Urcite tam mají zabudovany i satelitni vysilani k televizorum v tak velkem obchode s elektrotechnikou. Nebo snad ne? |
HYPER
![]() |
|
HYPERno u nás je obrovský datart cca 50 tv v provozu,všechny propojeny pouze componentem,ani DVB-T ti nepustěj,pro ně je naprosto vždy,30 dnů na posouzení u výrobce a můžeš čumět do zdi,z datartu ani baterie,osobní zkušenost,ale prodavači jsou jinak ochotní,pokud chceš koupit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |