Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Televize Samsung UE40F6670

Zdravim.Koupil jsem televizi Samsung UE40F6670 a modul Irdeto Cryptoworks a obraz po přepinani kanalu zamrzne na 30 vteřin a pak jde zase v pohode.Koupil jsem pak druhy modul EUROCAM Irdeto a je to o něco horši.Můžete mě poradit jaky modul by byl nejvhodnější.Parabolu mě nařidili technici .V televizi sony to jde v pohodě.Mam karty ICE skylink a ICE T-Mobile.Nekdo pise modul Mascom ale jiny na něj nadava.Pak modul Neotion Irdeto skylink ready sw se stahuje pry přes družici Astra 23,5 tu ja mam 19,2 astru nemam jak potřebuje modul Mascom.Mam dva modulu a jsou mě na nic.V Datartu jak jsem koupil televizi tak mě řekli at si u nich koupim 10 modulu a jeden znich pry bude a zbylý mě nevezmou zpět.Tak nevim co mam dělat.Prosim poradte mě.Díky

vak1
Registrace: 1/2014
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

Samsung UE40F6670

Co mam dělat.Podivejte se na muj přispěvek předchozi asi třeti.Ted mě poslali ze samsungu vyjadřeni na zakladě měřeni ze servisniho střediska Liberec Vas signal je na hraně tudíž muže obraz kostičkovat přitom jak jsem psal sony televize nezamrzaji obraz a parabolu svod i konvertor mam novy a nic nebrani parabole ve vyhledu a seřidili mě to odbornici a řekli že je to vynikajici signal ale pro Liberec neni.Nevim jak to mam udelat aby mě televizi uznali že je spatna.Diky

vak1
Registrace: 1/2014

RE: Televize Samsung UE40F6670

Tak to nemáš lehké. Obávám se, že by ti to neuznali ani kdybys měl protokol o provedeném měření třeba na zásuvce nebo konektoru u TV.

Osobně bych si dokoupil ext. stb ale ty můžeš napsat třeba na zastoupení Samsungu v ČR a příp. pohrozit soustavným zveřejňováním. Možná se nad tebou slitují nebo si spočítají, že se jim to nevyplatí, TV vymění a v neskutečné akci z důvodu designové vady na zadní straně prodají "chudákovi" co sat. tuner nevyužije.. :))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

RE: Televize Samsung UE40F6670

No nezlob se ale čekat pomalu týden a pak se zase ptát "co mám dělat"?
Tak když čekáš takovou dobu tak to nebude tak horké.
Za ten týden jsi mohl napsat ČOICE,přímo Samsungu, vzít si jiného servisáka na proměření signálu atd.
Takže to zase tak nehroť.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra