Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Freesat by UPC

zdravim nevim moc se vtom nevyznam mam naladěny slovak sport mam zaplaceny upc komplet ale slovak sport2 mi nejede děkuji za rozumnou odpověd

cmelak
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Freesat by UPC

222999900

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

RE:Freesat by UPC

Pláčeš na špatném hrobě!

zeze
Registrace: 5/2011

RE: Freesat by UPC

Co je to "komplet"?
Ten balíček se nějak jmenuje,ne?
http://cz.freesattv.tv/prehled-programu/

.......

jito
Registrace: 12/2005

Freesat by UPC

U freesatu musíš hledat na 12111 a pod názvem slovak sport.tv2,druhý slovak sport2 je na 12380 a je pro digi tv

slune
Registrace: 8/2006

Vrácení komletu Digi Tv při výpovědi

Dobrý den.Dal jsem výpověď Digi Tv a včera mi od nich přišel dopis, že chtějí vrátit úplně vše,co jsem v r. 2006 od nich dostal,včetně kabelů scart, konvertoru a hlavně paraboly.Div, že nechtějí i těch 10m koaxu.Pokud nevrátím parabolu,účtují si 410Kč,jedalo se ještě o starou parabolu s modrým potiskem,která prorezavěla za 8 let tak,že se mi při loňské vichřici utrhla od držáku,prolezly šrouby skrze plech, a musel jsem si koupit novou.Tu starou jsem vyhodil.Platit jim jako za novou parabolu se mi zrovna nechce.Prosím, má někdo s touto věcí zkušenosti?Děkuji za radu.

Hansi1
Registrace: 12/2007

@Hansi1

Ty sis nepřečetl smlouvu, co budeš vracet, v případě rozvázání ? Já mám uschované jejich LNB, které mi odešlo a musel jsem si koupit vlastní.Vrátil bych jim samozřejmě to jejich poškozené.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra