![]() |
|
Freesat by UPCzdravim nevim moc se vtom nevyznam mam naladěny slovak sport mam zaplaceny upc komplet ale slovak sport2 mi nejede děkuji za rozumnou odpověd |
cmelak
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Freesat by UPC222999900Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE:Freesat by UPCPláčeš na špatném hrobě! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: Freesat by UPCCo je to "komplet"?Ten balíček se nějak jmenuje,ne? http://cz.freesattv.tv/prehled-programu/ .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 514 |
![]() |
|
Freesat by UPCU freesatu musíš hledat na 12111 a pod názvem slovak sport.tv2,druhý slovak sport2 je na 12380 a je pro digi tv |
slune
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
Vrácení komletu Digi Tv při výpovědiDobrý den.Dal jsem výpověď Digi Tv a včera mi od nich přišel dopis, že chtějí vrátit úplně vše,co jsem v r. 2006 od nich dostal,včetně kabelů scart, konvertoru a hlavně paraboly.Div, že nechtějí i těch 10m koaxu.Pokud nevrátím parabolu,účtují si 410Kč,jedalo se ještě o starou parabolu s modrým potiskem,která prorezavěla za 8 let tak,že se mi při loňské vichřici utrhla od držáku,prolezly šrouby skrze plech, a musel jsem si koupit novou.Tu starou jsem vyhodil.Platit jim jako za novou parabolu se mi zrovna nechce.Prosím, má někdo s touto věcí zkušenosti?Děkuji za radu. |
Hansi1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
@Hansi1Ty sis nepřečetl smlouvu, co budeš vracet, v případě rozvázání ? Já mám uschované jejich LNB, které mi odešlo a musel jsem si koupit vlastní.Vrátil bych jim samozřejmě to jejich poškozené.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
![]() |