Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKYLINK-PRELADENIE

Takže ráno nezabudnite skontrolovať SAT prístroje, či zvládli zmeny FEC ....

jklajban
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73
Odpověď v diskusním vlákně

baksik

FEC 5/6 na 11797 sa bude menit až 25.2.2014 nie dnes :)

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009

RE: SKYLINK-PRELADENIE

@START, můžeš mě odkázat kde čteš to "budou aktivní během dnešního dne"? Díky

Protože já čtu všude v noci. Ale zase si nejsem jistý v kolik Skylinku končí noc. Takže v tom může být ten zakopaný pes.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Re:Sanzi

Dík za info,chtěl jsem si jen ověřit ten FEC 5/6,ale to půjde asi až od 25.2.2014.

baksik
Registrace: 5/2010

"Důvodem je zejména simulcrypt s Canal Digitaal a TV Vlaanderen. Zákazníci těchto služeb využívají paraboly menšího rozměru a FEC 5/6 v DVB-S2/8PSK by přinesl problematický příjem oblíbených stanic"
Aj toto hovori o vsetkom, oni sa staraju o zakaznikov, ale tu v tomto punjabe aby som citoval klasika, platiaci zakaznik nikoho nezaujima.Cize zakaznici spominanych operatorov mozu dalej pozerat na mensie paraboly, ale CZ a SK zakaznik je osol pre nich.Ktory raz meni karty potom prijimac a nakoniec ked to takto pojde dalej, bude potrebovat 2m parabolu.... Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@START, popř ještě toto:
I když se změny parametrů týkají většího počtu programů, stačí přeladit jen několik níže uvedených frekvencí. Ladění můžete provést kdykoliv od 4.2.2014 (pozor - ne před tímto datem).

Tak buď jsem blbej, nebo ladím přijímač před tímto datem.

Ale tohle je z oficiálního webu Skylinku a tam prý vůbec nemusí být pravdivé informace. Že se ještě v téhleté trapárně něčemu divím.

Tomik535

@Tomik535

O té noci máš svatou pravdu.
Částečně jsem čerpal z diskuze pod článkem na prví straně, kde se o tom psalo. Lehce jsem upravil (během dnešního dopoledne) na "dnešního dne". Tak se na mně prosím nečerti.
Snad to večer na 12207 už bude.
Jinam vše mi funguje až na Tebou uváděné. Dík a omlouvám se, pokud jsem Tě nějek dezinformoval.
;)

S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007

V poslední tištěné verzi magazínu Skylink mají na straně 111 chybu v přiřazení transpondéru hned v 1. dvou řádcích. K frkvenci 12525 mají STV1 atd., k frekvenci 11836 mají ČT1 atd. Má to být obráceně.

Standa3
Registrace: 1/2006

V magazínu Skylink mají na straně 8 asi další chybu. V tabulce frekvence 11797 jsou červeně vyznačeny programy Sport 2 HD, Filmbox HD a HBO HD a v legendě pod tabulkami je napsáno, že červeně psané programy jsou nově zařazeny na tuto frekvenci 4.2.2014. Minimálně pro Sport 2 HD tento termín neplatí.
Nechtěl bych být v roli technika, který to běhá po rodinách ladit a uspořádávat, a v roli posluchače Skylinu, který si to neumí udělat sám. Přeladění není tak složité a dlouhé, ale seřazení a mazání zrušených stanic je zdlouhavé. Nejvíce mi ráno vadilo to, že stanice běžela (např. Smíchov) na nové i původní frekvenci a musel jsem hlídat, abych zařadil tu správnou a vymazal tu rušenou.

Standa3
Registrace: 1/2006

Takovou maličkost bych klidně odpustil. HD verze sice nahradí SD, ale může to být považováno jako "nový" program, který tam přibyde.
Co je ale nepochopitelné, tak ty termíny. "V noci", "stačí přeladit kdykoliv od 4.2."
Přitom stačilo napsat, jsme amatéři proto to v noci možná nezvládnem a budem se s tím drbat do večera, přeladte si proto pro jistotu až od 5.2. Tudíž 1+1=2.

Tomik535

presne tak.

Hypnos
Registrace: 3/2009

@Standa3: Na ten konec tvého příspěvku bych odpověděl krátce. Stačilo smazat celý TP 11876 a byl bys v klidu. Moje Ariva při smazání TP vymaže všechny programy na něm (a předpokládám, že to bude i u ostatních přijímačů).

Rokle
Registrace: 4/2012

Rokle, ostatních ne. Většiny ano.

Tomik535

Sláva na výsostech, už to tam je.

Tomik535

Fishing Hunti.

Jde vam tento program Fishing Hunt. na nove freg.12207/27500/V.Mne to píse kod.Na sarý fre.to jde.

chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.

Darkl
Registrace: 8/2008

Ide ale v maďarčine !

kovo3
Registrace: 7/2010

Fishing Hunti.

Mne nejde.jenom na stary frekvenci.

chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.

Darkl

U těchto třech programů je připojeno jen čisté Irdeto.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Mohli

by to tak nechat.To by aspon byla další legrace. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

A to jako my to nepujde jo?ja mam vymnena ice.

Darkl

Chlape hergot kolik ti je na původní pozici ti to hraje,novou máš naladěnou,tak až to připojí bude to OK.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

ok chlape dík.

Darkl

Chlapi, vše mám přeladěno, zkusil jsem na závěr pozici 11797 / v článku píší, že je tam už virtuální pozice/ a to mi háže signál nula. Vidím, že se to řeší i tady, ale stále jsem teda nepochopil, jestli to teda jeden nebo nejede. Díky draci.

cgyfan
Registrace: 8/2007

tu 11797 myslím tu změnu fec na 5/6, tam je signál nula /u mě/. Dle mě to spustí až toho 25.2, v tom případě ale nechápu zmínku o virtuálních pozicích......

cgyfan
Registrace: 8/2007

Takže už zbývají jen programy z 11797. Budou taky dneska?

Tomik535

cgyfan

Změna FEC na tom TP až 25.2.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra