Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DigiTv - vrácení kompletu

Dobrý den.Měl bych dotaz ohledně výpovědi DigiTv.Dal jsem výpověď Digi Tv a včera mi od nich přišel dopis, kde chtějí vše vrátit včetně Scartu,paraboly,konvertoru,originál papírových krabic...div,že nechtějí i těch 10m koaxu.Jde mi hlavně o parabolu,digi jsem měl od roku 2006,první jejich parabola s modrým potiskem,prorezavěla tak,že loni při vichřici se mi utrhla od držáku a upevňovací šrouby prolezly skrz,zahodil jsem ji a koupil si novou.Teď na mně chtějí parabolu zpět, nebo 410 Kč.Má s tímto někdo nějaké zkušenosti?Děkuji za odpověď.

Hansi1
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

wladys

To máš jedno. Ani kdyby byla ze zlata tak to nemá vliv na funkci rostlináře zn. na tu úžasnou SD kvalitku. :laughing:

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

RE: DigiTv - vrácení kompletu

Hansi1@ Na žádnou amortizaci a cenu se nehraje. Jednou to zařízení není tvoje, tak holt musíš platit když se ti podařilo ho vyhodit. A to ty 4 kila ještě nejsou tak hrozný. V tvým věku určitě znáš vojnu a tam to bylo to stejný. Vracet musels naprosto vše cos vyfasoval, jinak platils.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

PoldaS

Po nás třeba nechtěli ponožky. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Asi věděli proč :D

PoldaS

standa111

kde čteš,že píšu o parabole?,píšu
"ale dva roky jsi si užíval pokoukáníčko přes scart SD super kvalitku,bez servisního poplatku" R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pštros :D

PoldaS
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra