![]() |
|
CT sport HD zvuk (olympiáda) liveCo je to za zvuk? 86kbs? nepoužitelné do beden,Nova sport HD o poznání lepší (to můžou rovnou hrát bez zvuku)..nevím kdo se jim na to bude koukatFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 99 | |
![]() |
|
liquereNapsal jsi to pěkně, bhužel v našich bulvárních médiích (plus u pár přispěvatelů zde) alá Novinky, nebo iHEUTE se kope jen do Ruska - z principu :-)Kde koukáte? Já teď na CT 4, svítí mi do baráku Sluníčko, nezatahuju žaluzky... takže to neřeším, ale až Slunko zapadne, asi opět zapnu Sověty (Russia HD nebo HD Sport) na 36tce, ale i ORF se kvality nebojí!!!! Jo aha, pšonci už mají TVP Sport v HD, taky vyzkouším! Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: CT sport HD zvuk (olympiáda) livehttp://www.outsidermedia.cz/Koncentracni-tabory-FEMA-a-prislusna-narizeni-vlady-USA-1.aspx |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: CT sport HD zvuk (olympiáda) liveDopoledne jsem řezal řezal a přes okno jsem sledoval závěr Skiatlonu, ten Kavzaz vypadá krásně. Ted jedu na kolo a v 15:30 budu fandit kluků myslivcům. Zítra to bude s kolem horší, je to našlapané. Asi budu muset uz natáčet, abych doma neshnil...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: CT sport HD zvuk (olympiáda) liveŘezal dřevo.... ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
ApriliaChodilo to na thoru 1w na 11530v 12891 ,ale dlouho jsem to nesledoval.Dokoukám dnešní fotbal liverpol a arsenal /zatím 4-0/a pádím za kolegou,který mne pozval a zajištuje přenos u kotvy... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
Fanynjo, díky.... já hodím voko na biatlon, kvaldu skokanů a uvidím :-)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: CT sport HD zvuk (olympiáda) livePařez-čt sport hd,čt2 hd-nestěžuji si,sat.ani nezapínám,sem tam přepnu na tvp1,2.! :))) :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 922 |
![]() |
|
spykoPařez-čt sport hd,čt2 hd-nestěžuji si,sat.ani nezapínámTaky, taky,teda s jedinou výjimkou a to když tam slyším "organizátorku" Neumannovou. :))) Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
Ne, tohle nemám zapotřebí.....Chtěl jsem zahrát na národnostní notu a proti hnusnému obrazu jsem si řekl, že si biatlon vychutnám na ČT.... ale komentář opožděný o ránu, tohle nedávám.... Utíkám na 36E (biatlon je na 4 HD kanálech s bitratem od 16 do 22 tisíc) a už se nevracím...Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
Už se opravdu nevracejNikdo není na ty Tvoje žvásty celý rok zvědavej.Jak máš super obraz na 36E a super sdílení a prostě ty jsi super a dokonalej Maladec.Nastartuj tu bazarovou motorku,vem si do batohu ten super X trend 4000,nezapomen config,na hlavu si dej tu super nastavenou T90 a jed až za Ural... Tam je to vše Super |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
kktek patjasně, to, že se zde banda dívá díky vyblité CT na ORF se zde může, to je v poho... to za prvé.... za druhé nemám NTV nasdílené, za třetí Ducati jsem kupoval fungl novou...Tečou Ti nervy, ale díky za Tvou reakci. Není nad to se vysmát (nevhodné slovo)ům, kteří se neumí ovládat a kopou a kopou.... Kokůtku ubečený, jak jsi malinký s tou svou záští, kterou Ti od srdce přeji!!!! Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: CT sport HD zvuk (olympiáda) liveTak jinak mě vadí jak tu pořád někoho napadáš a napomínáš na co se dívá a jak a kde je co lepší.A na co se ted koukáš a na co budeš koukat večer a pak zase ráno.A pořád dokola.Vždyt to nikoho nezajímá.Vždyt jsi starej pardál a chováš se a chvástáš jak 13 letej spratek.Já já jenom já.A pak to potvrdíš komunistickou frází "Voják se stará voják má"... Nech každýho at se kouká na co chce a co mu vyhodvuje ty ruskej hrdino |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
to patS napadáním jsem já nezačal (na slovíčka si dávám jó bacha), stejně tak jsem nezačal tohle téma, které je založeno právě na stížnosti na kvalitu ČT.... Já se chvástám, jo?... hmm "mrknu se na ORF, aneb Země česká, domov můj" - to nevidíš.... ne, Ty jsi zamindrákovaný de*ent, který kope jen proto, že nesnáší Rusko... a čím více šulínci Tvého formátu kopou, tím více dávají najevo svou závist, zamindrákovanost, malost a zášť.... Mám Tě někde a jsem rád za Tvůj výblitek, protože zde ses duševními grcanci vyvrbil Ty, nikoliv já!!! Díky za možnost se pobavit, opravdu se musím smát!!!!Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
je sakra rozdíl......někoho shodit, nebo někoho nechat, aby se shodil sám :-))) Tohle je Tvůj obrázek, díky za něj.... :-)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: CT sport HD zvuk (olympiáda) liveTy mas jednu jedinou výhodu, ze si jako (nevhodné slovo) svoji debiłitu nikdy nemůžeš uvědomit. Každé forum ma svojeho čuráčka a ty ho zůstáváš a naplňuješ mírou vrchovatou. ;) možná by ses mohl mírnit ve svém veřejném onanování se zde. Toto forum o tom fakt není.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
to SaxonPokud nevidíš (ne, Ty vidíš jen to, co chceš - jako správný "demokrat") tak mi dáš zapravdu, že s napadáním jsem já nezačal... ale je mi jasné, že od Tebe chci něco, co není technicky možné.... smířil jsem se s tím, a ano - každé fórum má svého čuráčka, souhlas :-)P.S.: Onanování na NC+ při zmínce o Premier League, nebo ORF/ZDF při přenosech z lyžování (z čí klávesnice já jsem to jen tak často sledoval, hm?) je samozřejmě OK.... Demokracie ano, ale jen ta naše... No jo, dyť se bavím s šovinistou, hm? Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
saxon dodateknepopírám, že nejsi odborník v satelitní problematice, ale v té všeobecné jako člověk jsi v mých očích sebestředný a povýšenecký narcis, dle nějž jediná pravda je ta Tvoje... Smysl pro férovost nemáš, vidíš jen to, co chceš, ale já sebou orat takovým nenechám. Ano, jsem alibista, jsem slovíčkář a záměrně vedu svou diskusi tak, abych dosáhl toho, že s nervama ujedou druzí a já je pak mohl setřít, jenže tohle není můj obrázek, ale těcjh Ovcí, kteří se zmanipulovat/vyprovokovat nechají. Já takový nejsem. Mám svůj názor a každému měřím stejně, jenže (nejen) ty jsi tohoto dalek... Ty umíš jen kázat, překrucovat, vytrhávat z kontextu a ukazovat jen tu SVOU pravdu..... Z mé strany vše, být na tomto fóru možnost ignorace, jsi kandidát #1....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
opravasamozřejmě nepopírám že JSI odborník... to bych Ti křivdil....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: CT sport HD zvuk (olympiáda) live36E super, T90 super, nastavena super, sdílení super, karta NTV super, přijímač super, motorka super, obraz samozřejmě nejlepší, bitrate samozřejmě nejvyšší a Rusko nejlepší. Už nevíme jen délku ocasu a koho s ním obdělává. Ale určitě bude samozřejmě super nejlepší.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535Jo, čekal jsem, že nebudeš pozadu, díky za pochvalu, lépe bych to neřekl ani sám!!!! :-)P.S.. o T90 jsem neřekl minimálně 2 roky od doby, co jsem nastavil nic (ale díky, že si pamatuješ).... o sdílení rovněž, o kartě asi tak, jako zde druzí chválí NC+ (aha, rovnější než rovní, jakpak bych mohl opomenout), o přijímači jsem taky nenapsal nic (a každý chválí to své), o motorce jsem zde nenapsal nic minimálně rok a o Rusku rozhodně ne předtím, než se do něj šovinisti (i) Tvého formátu opřeli.... Díky i Tobě za to, že ses ukázal a shodil. Tohle je Tvůj obrázek, ne můj... Ale přesně vás dva jsem čekal a jsem rád, že sem se nemýlil. I díky vám dvěma je tohle fórum odpadní stoka plná osobní nenávisti.... Jo, jsem rád, že si o mě pamatuješ vše, i když se zde nesebeprezentuju, je vidět, že na mě myslíš. Ale nefandi si, že to platí i z druhé strany... Jsi mi i s tím druhým sebestředným nádivou totálně ukraden, a jsem polichocen, že naopak tomu tak není, díky Vám! Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: CT sport HD zvuk (olympiáda) live:laughing: :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@pat"Voják se stará voják má"...To je komunistická fráze? Ne to jsi přišel jak? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Saxondivím se,že ses zapojil do této podivné diskuse,ale zrovna od tebe bych čekal realistický přístup,ne výstřel od boku ! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 922 |
![]() |
|
spykoRealistické? A víš, že já jsem čekal přesně tohle? Stačí mít oči otevřené a nenechat se zblbnout... Ale chápu, že tohle fórum je hlavně o servilnosti tupých Ovcí. Nicméně pokud to bereš jako "duševní stravu" že se (i on) shodil, tak souhlas!!!! Navíc to není prvně, včera ze sebe taky udělal "Potrefenou husu" - holt třebaže na jednoduché loutky jeho propagandistická dikce platí, tak ani v Rajchu se nechali všichni Goebbelsem zlbnout a pevně věřím, že i zde bude postupem času více lidí s vlastním názorem.....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 99 | |
![]() |
|
![]() |