![]() |
|
FreeSat HD hokej nebude?Načo si platím HD balík? Nemôžu dať HD aspoň dočasne kým trvá Olympiáda? |
pizzman
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 125 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
Magicialnene, já ne že bych nevěřil, ale naposled nějak na jaře při MotoGp jsem se vytočil a od té doby NS na UPC nepustil... vyzkouším a dám vědět...Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
Magicialale no tak.Přístroje jsou Vantage 7100S a HD-BOX 9105+.Neřekl bych že to jsou zrovna šroty.A pokud dokáží oba dva bez jediné vady zobrazit všechny HD programy jak Skylinku tak freeSatu kromě NS HD z druhé jmenované platformy tak tam evidentně je něco špatně na vysílací straně bych řekl.A to něco je třeba dát ze strany freeSatu do pořádku.Stejné to přeci bylo kdysi u HBO HD a hle po asi pomalu roce obraz v pořádku a nikdo včetně mne přijímače neměnil.Takže asi tolik muj klidně přiznávám ne moc odborný názor.A těch lidí co mají tuto vadu obrazu je fakt dost a dost. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
to hoboKdyby bylo něco na vysílací straně, tak by to dělalo všem. Ale evidentně to všem nedělá. Tak u tvých přístrojů je třeba asi evidentně něco udělat s HW či SW. A kromě toho, psal jsem to hlavně proto, že tu skoro 2 x měsíčně o tom píšeš, všichni už o tom víme, škádlit se zde a přitom problem mnoho těch freesatakov, jak si psal, nema. Nepiš a konečně s tím něco udělej. Já jsem měl kdysi podobny problem s jinou stanicí a propálil jsem SW a bylo po probleme. Jen už jednej a neustale zde o tom nepiš ;)Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: FreeSat HD hokej nebude?O chybě Freesat ví, jelikož Vám uzná reklamaci, když ji podáte oficální cestou. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
MagicialEvidentně je jasné,že chybu přiznávají přesně jak to napsal kolega.To že tuto vadu ignorují Dreamboxy je věc jiná.A ti kdo přijímají a platí si asi těžko budou pořizovat takovéto a podobné přístroje.Jinak FW jsem tam např. narval opravdu hodně bez jakéhokoliv efektu. :-/Mimochodem mnoho těch co ten problém nemají se nějak neozvalo.Ani těch co ho mají.Možná je tu i jiný duvod. ;) |
hobo
![]() |
|
Dodateka zároven tedy amatérský dotaz.Proč NS HD od Skylinku tutu vadu obrazu nemá na stejných přístrojích nikdy?Navíc Nova tvrdí že od nich je signál odbavován bez jakékoliv chyby.Tak co si z toho mám vybrat a zároven usoudit? ;) |
hobo
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |