![]() |
|
Ako konvertovať súbor .ts MPEG4Viete mi poradiť, v akom programe prekonvertujem súbor .ts nahratý v MPEG4 (HD programy) na prijímači Zircon SHD007? MPEG2 mi idú v pohode napr. v programe MPEG Video Wizard. |
Silver18
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 52 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
pak napiš,jak to chodí,to,že to probíráme tady a ne přes mail,třeba někomu v budoucnu pomůže taky a o to jde především R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Ako konvertovať súbor .ts MPEG4Vyzerá, že to ide super R^ máš u mňa pivo :))) |
Silver18
![]() |
|
to jsemrád,každý den musím udělat dobrý skutek,málem bych to nestihl,díky za pívo,až pojedu okolo,zastavím se R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Ako konvertovať súbor .ts MPEG4Fajn, východné Slovensko, okres Vranov :)))Konvertuje to super, akurát na strihanie to asi nie je až také pohodlné, ako som bol zvyknutý, že si viem hneď na osi odstrániť vystrihnuté časti, vložiť tam sekundovú pauzu a presúvať ich, vidieť výslednú dĺžku videa... Ale nevadí, som rád, že konečne viem spracovať HD nahrávky :)) A na archiváciu je teda najvhodnejšie to nechať priamo v tom *.ts? No je zaujímavé, že zdrojový *.ts prehrať neviem a skonvertovaný už hej :) |
Silver18
![]() |
|
co popisuješjde všechno jednoduše,jen se s tím musíš naučit,výsledek vidíš vpravo dole,velikost po výstřihu,divné,že ta novější verze to neuměla R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
tady bychhledal přehrávač,který to umí"že zdrojový *.ts prehrať neviem a skonvertovaný už hej " a ne všechno mrš.it jen ,aby to ten můj starý skousnul R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Ako konvertovať súbor .ts MPEG4To bola nejaká blbá verzia, na uložto nájdeš všelijaký bordel :))) |
Silver18
![]() |
|
no já jsemjich taky zkoušel hodně,tato jede OK,ale nejde mě v této mpeg2,na to mám starou verzi 1.6.0.243 z roku 2004,tehdy super nástroj R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Ako konvertovať súbor .ts MPEG4Mne ide aj MPEG2 :))) Ale na to používam MPEG Video Wizard... Konvertujem do *.mpg, ale vraj aj *.avi je dobré na archiváciu. |
Silver18
![]() |
|
Silver18základ je nic ne.mr.šit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Ako konvertovať súbor .ts MPEG4Ešte sa chcem spýtať, ako vytvorím jedno video z viacerých súborov... |
Silver18
![]() |
|
no tatoverze má asi slabinu ,já to obcházím tak,že si všechny videa,které chci spojit dám do jedné složky a očísluji,potom při otevírání videoredo vyberu tuto složku,označím všechny soubory a dám otevřít,videoredo mě nabídne spojit soubory a mám to v jedné lince,pak stříhám a vše je jasné R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Ako konvertovať súbor .ts MPEG4kombinace corel video studio pro x6 (strih) & handbrake (transkoder)[ts/mp4]T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
RE: Ako konvertovať súbor .ts MPEG4Funguje to aj takto a ešte mi ich aj pekne spojí, ak ich prijímač pri nahrávaní rozdelil na cca 2 GB súbory, to dokáže aj Total Commander. |
Silver18
![]() |
|
RE: Ako konvertovať súbor .ts MPEG4Ale spojenie 2 rozdielnych súborov mi funguje len pri MPEG2. Ak tam dám 2 rozdielne súbory MPEG4 a hoci ich označím 001.ts a 002.ts, tak pri prvej možnosti "spojiť skupiny vybraných súborov do jedného väčšieho editovateľného súboru" mi vypíše na tej osi nejaký blbý čas, napr. 15 hodín a neviem sa plynule posúvať po osi medzi videami. Ak zvolím druhú možnosť "spojiť - zoradiť zoznam súborov a pridať každý zo súborov na joiner", tak mi zobrazí len ten druhé video. |
Silver18
![]() |
|
RE: Ako konvertovať súbor .ts MPEG4Ale už to skúšam cez "seznam klipů ke spojení" a toto by malo ísť OK ;) |
Silver18
![]() |
|
RE: Ako konvertovať súbor .ts MPEG4různé soubory nespojí,mpeg2+mpeg4 nejde R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Ako konvertovať súbor .ts MPEG4To hej, ide o MPEG4 + MPEG4 |
Silver18
![]() |
|
vím,žeto někdy nechtěl spojit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Ako konvertovať súbor .ts MPEG4Páni, skúsim tiež šťastie či mi niekto neporadí.VideoReDo je vynikajúci program, dobre sa s ním robí, ale ja osobne mám problém, ktorý neviem už vyše roka vyriešiť (v podstate som to už aj vzdal, ale možno sa predsa niekto nájede...). Ide o to, že po úprave nahratého programu (vystrihnutí reklamy) súbor uložím a bez problémov ho prehrám v PC. Je jedno či ho uložím na disk do PC alebo na USB disk k prijímaču. Problém ale nastane keď ten zostrihaný film chcem prehrať znova v prijímači (je to predsa len pohodlnejšie pozeranie ako na PC). Prijímač vyhodí túto hlášku: Nesprávne nahratý súbor! Naozaj chcete vymazať označené súbory? Možnosti: Áno Nie Opraviť Dám opraviť a vypíše toto: Oprava bola dokončená, odporúča sa kontrola súborového systému! Toto sa opakuje dokolečka. Zmena z FAT32 na NTFS nemá žiaden vplyv. Ešte dodám, aby nedošlo k nedorozumeniu, pôvodná nahrávka s reklamou sa v prijímači bez problémov prehrá. Prijímač je Octagon SF 1008 HD Intelligence |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: Ako konvertovať súbor .ts MPEG4Octagon SF 1008 HD Intelligence,neznám,ale předpokládám,že umí číst svoje záznamy a třeba jiné ne,po editaci je to pro něj jiný,možná ho dělí a neumí si poradit s celým,nevím,ale toto mám vyřešeno,vše si přehraji mediaplayerem a do satelitu nic z5 necpu,nebo jiný sat,který přečte cokoliv,jako VU R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |