![]() |
|
Online filmy do Smart TVZdravim. Chcel by som poprosit o radu. Neexistuje nejaky sposob ktorym pomocou notebooku dostanem do Smart Tv filmy z nejakych web stranok kde su online filmy ktore sa nemusia stahovat ale hned sa prehravaju. Dakujem vam za radu. |
braid
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: Online filmy do Smart TVZáleží jakou máš tv.Na Samsungu funguje Netplayer a další.Postuduj na tvfreakDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Online filmy do Smart TVno ak ma notebook HDMI vystup tak pomocou HDMI kabla. A netreba ani Smart TV |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
To:TomicPřesně tímto způsobem se někdy dívám na PL,ale jen když je kvalitní stream a na velké úhlopříčce to vypadá dobře.Co je ale zvláštní, tak přes HDMI mi nejde zvuk(mám ho jen z notebooku). |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
jerzypravym na ikonu reproduktoru vpravo dole - playback devices (prehravacie zariadenia) - Tam je potom Speakers (Reproduktory) a nieco ine - ako SPDIF alebo HD audio alebo HDMI audio. Tak oznacit ine ako Speakers a kliknut na Set Default (Nastavit ako predvolene) a potom OK. Poskusaj |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Online filmy do Smart TVNiektoré Samsungy a LG majú možnosť nainštalovať nsreamplayer VOD a tam to ide, nie je to už asi zadarmo. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
To:TomicJe to tak - neměl jsem zapnutý digitální zvuk(HDMI)-řadič zvuku.Děkuju za nakopnutí! |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
![]() |