![]() |
|
tr. Skylink 12207/V bez znaku kódováníCelý tr/25kanálů nalezeno bez znaku kódování akorát Iconcert ten znak má/ znovu přeladěn celý tr a pořád to samé,a vyskakuje hláška kódovaný kanál,modul Mascom Ir/Cr,karta ICE next - balíček kombi,TV Samsung TV LEC670,proveden reset CI slotu,těch 6 kanálů z balíčku Kombi nejde ostatní tr. Skylink v pořádku,co s tím,hlavně nepište,že nový sat přijímač,já vím,že ten sat. tuner v TV je ne dvě věci,zajímají mě skušenosti těch co mají tuto TV.Děkuji. |
pneu
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
pneuNeuvádíš, jestli ti to kdysi šlo a teď to nejde nebo sis to teď zaplatil a nejde to.Nemám zkušenosti s TV s DVB-S tunerem, ale když přešel tento TP kdysi na FEC 5/6 při DVB-S2/8PSK, tak mi v sat.receiveru TechniSat HD8-SX začal modul, který uvádíš, zlobit po chvilce, co jsem to měl zapnuté. Na radu technika z jednoho nejmenovaného e-shopu jsem pořídil modul jiný. Ten Mascom CRW/IRD je údajně hardwarově trochu zaostalý a dekódování prostě nestíhá. V některých mašinách, které to za něj "dotáhnou" tento modul prý šlape, v některých zkrátka NE. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: tr. Skylink 12207/V bez znaku kódováníDíky za snahu,jiný modul to vyřešil. |
pneu
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
Taky si přiložímU 3 Tv se satem jsem musel v posledních 3 týdnech tyto jmenované moduly vyměnit za dva fialové a pro čisté irdeto za ten poslední světle modrý C+.Kvůli neustálemu zdlouhavému načítaní |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: tr. Skylink 12207/V bez znaku kódovánímodul Mascom Ir/Cr,karta ICE next ale se starým SW 1.20 spokojený 100% ( nový SW se neosvědčili ) - balíček kombi , TV Panasonik Skylink 12207/V bez problémů . Se TV Samsung nemám zkušenost . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |