Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Modul MASCOM Irdeto/Cryptoworks

Mam tento modul a kartu Skylink Standard HD M7 (ciste Irdeto s cislom 4288....) Karta mi v module vobec nefunguje. Prijimac Golden Media Uni box 2. Viete poradit ako to spojazdnit?

fish1
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Modul MASCOM Irdeto/Cryptoworks

FW mam 1.27

fish1

@fish, ptal jsem se satmana už potřetí, ale on to asi ani neumí zjistit. :((
Vím, že ty máš poslední, psal jsi to už v 11:38.55.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

s tou M7 kartou som si asi nemal začínať :)

fish1

@fish1, můžeš si teď s radostí zanotovat:
http://www.youtube.com/watch?v=_5xeL2mDsnU

Tomik535

Já s těma modulama nemam problém mi šlapou v isio s 1 v pohodě ic karta. A neboj ve všem co mám mám aktuální fw. Akorát v mobilu S3 sem se zapotil to jim moc nevyšlo. Ale už opraveno.

satman1
Registrace: 9/2010

fish1

fish1 co se bojíš. Říkal si že ho máš na zkoušku tak ho vrat. Vem ready skylink a vše pojede pohodě. A budeš koukat na TV. Příště než něco koupíš tak se podívej na stánky skylinku, v tvém případě, co doporučuji. Ať tě prodejce neosuli.

satman1

satmanko1 a uz si sa odbavil ? take zvucny nick mas a taky duty jak bedna gitu si z toho..
ale k veci:

Modul mascom cw, alebo hocijaky eurocam prerobeny na mascom alebo alphacrypt je "obojpohlavny" modul, to jest slapu v nom aj karty CW ale aj Irdeto (donedavna aj conax), avsak posledna seria irdeto tvz. M7 UNIBLOCK v nom nejdu, pretoze modul nema certifikaciu.
Doteraz v nom vsak ide spustu starsich no uniblock Irdeto kariet v TV prijimacoch - je to jeden z bezproblemovych modulov bez CI + rozhrania . Cize nezatazuje chaľabné a prudovo odflaknute CI rozhrania v TV prijimacoch ..

HOWK

furicka
Registrace: 3/2011

Dobry den

Dekodovaci modul mascom Irdeto CryptoWorks NELZE pouzivat pro karty M7. Karty M7 vyzaduji dekoder typu CI+, coz tento starsi typ dekoderu není. O tom, ze karty M7 lze pouzivat pouze v certifikovanych zarizenich (t.j. u modulů pouze CI+) Skylink informoval vloni v lednu, nejde tedy o zadnou novinku.
Info o tom, ze modul nelze pouzivat s M7 kartami je tez uvedeno na webu Mascom.

Dekuji vam za pozornost
Petr Zdarsky

Mascom - Zdarsky

MASCOMPZ

furicka tvůj nick se sprostym perem nezapře já tvrdil že m7 v něm nepojede. Ale Tomík mlel pořád že jo a pořád cosi zkoušel.

satman1

Satmane, přiznej barvu, poznáš rozdíl mezi těmito dvěmi kartami?
S M7 jsem nezkoušel, ale se starší IR standardkou OK.

Tomik535

furicka u LG a Samsung to neplatí. Nefungují korektně! Odzkoušeno.

satman1

dakujem páni.

fish1

@satman1

ty trumbád !! M7 v nom normalne ide - seria pred uniblock, vize nizsia ako 4288 (ano aj taka bola)
A zrovna samsungoch som to testoval v nizsich radach tvz MSTAR kde nejde oscam a tam slapu jak vino.. doporucujem si nastudovat co ktora polozka v menu modulu znamena a podla toho nakonfugurovat modul ..
samozrejme jelito ktore to len tam defaultne pichne(zrejme tvoj pripad), tak tomu to nemusi chodit korektne

furicka

MASCOMPZ

Pane Zdarsky,
možná byste se mohl vyjádřit k tomu, proč moduly Mascom IRD/CRW nechodí v některých přístrojích (Technisat Digit HD8-SX, Technisat TechniStar S1) po přechodu TP na FEC 5/6 u DVB-S2/8PSK. Upozorňuji, že s kartou ICE.
Ale to bych asi chtěl moc, protože nebylo možné z Vaší strany si nevšimnout, že tenhle problém tu je a asi už byste se vyjádřil, kdybyste CHTĚL nebo kdyby TO MĚLO NĚJAKÉ ŘEŠENÍ.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

@joscer

jj, to necakaj ze sa vyjadri, pretoze je to len normalny reseler germana a co underwasserman v nemecku urobi to on prelozi do cz a pastne na svoju stranku .. Sme strasne maly trh aby sa nejaky nemec zaujimal o nas alebo nebodaj robil podporu. inak lutujem kazdeho co si nevedomky kupil stroj znacky Technisat - ten co toi kupil vedome je proste blbec

furicka

furicka

Já nic proti Technisatům nemám a klidně si VĚDOMĚ koupím dalšího, až budu kupovat nový sat.přijímač. Jsem snad podle tebe blbec?
Ale modul by měl šlapat i s novými parametry, když doteď šlapal i v tom Technisatu. Jiné šlapou, jen ten Mascom NE.

joscer

Mně ten modul po přelazení nešlape ve Vantage a mám taky tmu "zákódováno", takže to nebude asi jenom u Technisatu.

Corgi
Registrace: 9/2009

furicka nevím jak tobě to chodí mě dobře já nemám žádný problém já sem si dobře vybral moduly i karty mě žádný prodavač neoblbnul. Já sem pročetl google. A bylo rozhodnuto. Takové problémy jak tady řeší se mě netýkají! Jediné co může a nemusí být problém, kdybych přešel k freesatu nemusely by jít hd programy. Ale to zatím nehrozí. Ic karta je ic karta. Lepší jak Irdeto.

satman1

satman1

To by mě zajímalo, kde se před pár lety dalo vygůglit, že když si tenkrát koupím CAM Mascom IRD/CRW, tak bych v budoucnu mohl mít problémy u některých sat.přijímačů s přechodem FEC na jiné parametry, abych se tenkrát rozhodl jinak při nákupu CAM.

joscer

Jasně že do budoucna asi tak ne to sem nenapsal. Můžeš jenom najít jak to komu šlape či neslape. Google nevěsti.

satman1

Byl to tenkrát jeden z nejvíc kompatibilních modulů. Pro ICE karty určitě. A pak provedou takovou sra...

Corgi
Registrace: 9/2009

V satmanovém gůglu to určitě bylo.

bretah
Registrace: 9/2012

bretah výš co mě můžeš.

satman1

too satman asi to je jinak

Tak včera mi 1 Sharp Aqos s modulem irdeto CI+ skylink ready karta irdeto,dekodoval všechny HD a dnes do teď jede jen čt 1HD , ostatní HD nejedou.Stejně HD naskočila až po opakovaném vytažení a zastrčení M7 v amíku v Uni čtečce

korkoran
Registrace: 10/2006

karta 4288.... nepůjde v tom modulu - má uniblock.Půjde jen v licencované irdeto čtečce

t152
Registrace: 4/2011
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra