![]() |
|
NHL na Nova sport - ostrost obrazuMám kabelovku od UPC, TV Philips Full HD (200 Hz). Když se dívám na NHL, tak reklamy na mantinelech jsou tak ostré, že to působí rušivě. Je zajímavé, že při přenosech z OH tento problém nebyl. Ještě se mi zdá, že když je přenos z Kanady, tak je to výraznější, než při přenosu z USA. Má někdo vysvětlení? Zkusil jsem i ubrat ostrost, ale moc to nepomohlo. |
alnagon
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: NHL na Nova sport - ostrost obrazuNovasport hlavně nezvládá konverzi z NTSC do PALu mi příde. Nevím co tam s tim dělaj, ale je to celý trhaný a ne uplně plynulý. Na jinejch platformách tahle chyba k vidění neni. Jinak asi cestou sem bude pár míst, kde se to dá všelijak doprasit... |
Corgi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: NHL na Nova sport - ostrost obrazuNene, za to může jeho ostříží zrak. Skoro podobný zraku Chucka Norrise.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: NHL na Nova sport - ostrost obrazuMně se hlavně líbí to, jak ten obraz "plave" :-D To je masakr :-DStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: NHL na Nova sport - ostrost obrazuCorgi: to trhání obrazu je taky fakt. Takže problém je u Novy a ne v nastavení mé TV. To jsem chtěl vědět. Díky. |
alnagon
![]() |
|
Nevímale jak mužou být ty reklamy ostré když se při pohybu doslova trhají a celkově ten obraz doslova tahá za oči. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: NHL na Nova sport - ostrost obrazuJo Nova je jako černá ruka :D |
Corgi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: NHL na Nova sport - ostrost obrazuTV Philips Full HD (200 Hz):Jaký typ? Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: NHL na Nova sport - ostrost obrazu42PFL5008H/12 |
alnagon
![]() |
|
RE: NHL na Nova sport - ostrost obrazu300 Hz PMR - 50Hz TVhttp://www.rtings.com/info/what-is-the-refresh-rate Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
NHL na Nova sport-ostrost obrazuPřesně tak Hobo.Někdy se na to nedá vůbec divatLG 77c4, O2tv, shield tv pro, Panasonic hhd player, Soundbar Samsung HQ-950A
|
borin7
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
RE: NHL na Nova sport - ostrost obrazuJe taky divný, že se tak děje u NHL. Přenosy z NBA nebo teď tenisu z Indian Wells jsou v pohodě. |
alnagon
![]() |
|
![]() |