Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

Kabelová UPC a DVB-T

Zdravím,potřeboval bych poradit.Mám kabelovku od UPC a do TV Panasonic plazmy,která má DVB-T i DVB-C mám přiveden kabel a naladěno přes tuner DVB-T pouze české programy základ,jdou SD i HD.Do druhého pokoje mám signál přes rozbočku a zkusil jsem zapojit STB DVB-T DI WAY T-22,takže tuner též DVB-T a nenaladí to ani jeden program.Kde je chyba ? Díky za rady.

sven
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kabelová UPC a DVB-T

Od rozbocovace, typu koaxialu, v antenich konektorech.

HYPER
Registrace: 11/2010

Pokud ten signál dám rovnou do CRT Sony obraz je,ne moc kvalitní,proto jsem chtěl zkusit ten STB a propojení přes scart.Koaxiál je koupený slabý cca 10m délky.

sven

Zkus to bez toho rozbočovače a u kabelu kterej vede k Panasonicu.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

sven, jestli to je ten slaby koaxiál se zalityma antenima koncovkama na metraz, tak to muze byt ten kamen urazu. Muze byt problém v anteni koncovce od vyroby. To uz je lepsi koupit koaxiál prumer 6,8 mm od 10,- Kc za metr a anteni konektory s F redukci a dva F konektory a nechat si to udelat u technika na prodejne pokud to někdo nezvlada si to sam udelat. Jde to i s koaxiálem v prumeru 5mm. Pro digitalni signal v kabelovce staci taky na tech 10m.

HYPER

To co si naladil je DIGI Mini od UPC ten bezi v DVB-C ten DiWay podporuje jen DVB-T to co si naladil na stare tv je ATV zakladnich 9 kanalu :D Proto i ta kvalita problem hledej ve zdroji a v komponentech rozvodu !!!!

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

Jenže na Panasonicu to mám v DVB-T

sven

Chu*j s tym,mr*dup,liz cy*p.V tom se bohuzel sumarizuje veskera nesnesitelna lehkost byti...Proste zmeris a vis na cem jsi,bez jakychkoliv dohadu,blabolu a spekulaci.

hdpe
Registrace: 11/2007

Nie to nebude analogove mini, ceske upc na rozdiel od slovenskeho vysiela v kabli aj 6 dvb-t muxov na frekvenciach od 474 do 514 MHz. Skus to este naladit manualne podla frekvencii.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

hdpe, nebolo tych piv dnes vecer nejako privela? :)

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Zdar,bylo paru velkych pul der sliwowitz,ale to proste nemuze jakkoliv zmenit situaci,nebot Emerika jiz byla objevena:).

hdpe
Registrace: 11/2007

linuxik UPC digital jede i v DVB-T se zakladni nabídkou programu, ktera je dostupna bezne na venkovni antenu bez slovenskych programu na kanalech 21 az 26 jak pise black. Navíc jsou tam programy i v HD verzi CT HD, CT2 HD, CT Sport HD, NOVA HD, PRIMA HD a BARRANDOV HD a HD+.

HYPER

ta kvalita obrazu je fakt velky rozdil o proti satelitu kabel je hold kabel R^

skynet
Registrace: 1/2014

Co vím tak DVBT v Kabelu bezi ale ale ale ne vsude :D Mimochodem DVBT MUX 1 je na 44K (658MHz) vsechny CT v SD, takze asi tak :D

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra