Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

NHL - Game Center LIVE ?

Ahoj.

Na netu vidím cenu cca 50 USD - to je normální na celou sezónu nebo je do konce?

Nezkoušel to někdo přijímat přes nějaké Android zařízení na TV, popř. samostatně na tabletu?

Díky za zkušenosti

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: NHL - Game Center LIVE ?

Je to do konce sezony + play off. Na tabletu to normalne funguje. Stejne tak na telefonu a nebo na pc. Propojeni tablet - tv nevim. To neresim

zzz
Registrace: 1/2006

A kolik byla

A kolik byla cena na celou sezónu?

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

nepamatuju si to presne, myslim neco kolem 150

zzz
Registrace: 1/2006

Zdravím, cena na sezonu byla 99 USD. Bomba služba, platím každý rok, sledovat můžeš jak už tu někdo psal počínaje pc, přes konzole /ps3, Xbox/ atd..... konče tablety a telefony. Na Androidu bez jediného seknutí, ostrý obraz. Standardně sleduju přes ps3, 4,5 Mbit bitrate, 60fps......co víc si za tu cenu přát. Hlavně nemusím čekat, kdy mi Calgary zařadí trapáci z Nova Sport, sleduju každý mač Flames! Takže za mě, jako dlouhodobého uživatele mohu jen doporučit.

cgyfan
Registrace: 8/2007

Je to velmi dobrá služba. Osobně se divím, proč něco obdobného ještě nenabízí anglická PremierLeague.

bretah
Registrace: 9/2012

Tak pozor at nejsi zklamanej jako já!!!! Bomba služba to byla tak cca před 2 roky. Když jsem něco neztih tak jsem se podíval druhej den , nebo když měl noční tak jsem se díval ráno jak jsem přišel bylo to super ale potom to celý dojebali to co dávají v TV tak nejde sledovat nebo jde ale až za 48 hodin což už dávno víš výsledek a to mě jaksi nebaví takže Fanda a Nova Sport toho dávají hodně a ESPN taky potom ti na výběr Live zápasů moc nezbývá . Docela podpásovka pro ty co si to zaplatili a potom takovej výjeb. Zrušil jsem to. :fuming:

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra