![]() |
|
NHL - Game Center LIVE ?Ahoj.Na netu vidím cenu cca 50 USD - to je normální na celou sezónu nebo je do konce? Nezkoušel to někdo přijímat přes nějaké Android zařízení na TV, popř. samostatně na tabletu? Díky za zkušenosti T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 213 |
![]() |
|
RE: NHL - Game Center LIVE ?Je to do konce sezony + play off. Na tabletu to normalne funguje. Stejne tak na telefonu a nebo na pc. Propojeni tablet - tv nevim. To neresim |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 975 |
![]() |
|
A kolik bylaA kolik byla cena na celou sezónu?T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 213 |
![]() |
|
RE: NHL - Game Center LIVE ?nepamatuju si to presne, myslim neco kolem 150 |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 975 |
![]() |
|
RE: NHL - Game Center LIVE ?Zdravím, cena na sezonu byla 99 USD. Bomba služba, platím každý rok, sledovat můžeš jak už tu někdo psal počínaje pc, přes konzole /ps3, Xbox/ atd..... konče tablety a telefony. Na Androidu bez jediného seknutí, ostrý obraz. Standardně sleduju přes ps3, 4,5 Mbit bitrate, 60fps......co víc si za tu cenu přát. Hlavně nemusím čekat, kdy mi Calgary zařadí trapáci z Nova Sport, sleduju každý mač Flames! Takže za mě, jako dlouhodobého uživatele mohu jen doporučit. |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: NHL - Game Center LIVE ?Je to velmi dobrá služba. Osobně se divím, proč něco obdobného ještě nenabízí anglická PremierLeague. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 289 |
![]() |
|
RE: NHL - Game Center LIVE ?Tak pozor at nejsi zklamanej jako já!!!! Bomba služba to byla tak cca před 2 roky. Když jsem něco neztih tak jsem se podíval druhej den , nebo když měl noční tak jsem se díval ráno jak jsem přišel bylo to super ale potom to celý dojebali to co dávají v TV tak nejde sledovat nebo jde ale až za 48 hodin což už dávno víš výsledek a to mě jaksi nebaví takže Fanda a Nova Sport toho dávají hodně a ESPN taky potom ti na výběr Live zápasů moc nezbývá . Docela podpásovka pro ty co si to zaplatili a potom takovej výjeb. Zrušil jsem to. :fuming:VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
![]() |