Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Topfield SBI-2060 výběr programu

Ze dne na den se mi ztratila možnost přepnout některé programy. Při postupném mačkání P+ na ovladači se prostě některá čísla přeskočí a v nabídce úplně chybí nebo se objeví následně (1,3,5,7,9,8,23,19 ...). Myslel jsem, že je to problém ovladače, ale stejně to funguje posouváním programů přímo na sat. přijímači. Přitom ty chybějící programy jsou naladěné, protože při jejich přímým číselným zadáním se spustí. Stejně tyto programy chybí i při zobrazení EPG. Pokud ale spustím chybějící program přímým zadáním číslem, programový průvodce zobrazí i všechny doposud chybějící kanály.

sikin
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Topfield SBI-2060 výběr programu

Hledej někde volbu "Přeskočit". Ale u této značky možné vše ;P

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

RE: Topfield SBI-2060 výběr programu

nemám to před sebou, ale tuším - dej OK (TVprogram - dole bílé tlačítko Parametry),... musí být nastaveno třídění podle předvolby. Patrně tam máš nastaveno něco jiného.

pf09
Registrace: 8/2010

Topfield SBI-2060 výběr programu

Díky za reakce. Nakonec mě navedly tam, kam měly. Díky některým změnám na Astře (FEC apod.), jsem musel přelaďovat a měnit programy. Změny jsem ale neudělal u položky "oblíbené" podle které vyhledávám programy. Po novém nastavení je to už OK. Nechápu ale proč se ten výpadek objevil až teď, když jsem změny dělal dříve.

sikin
Registrace: 10/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra