![]() |
|
Konvertor SmartDobrý večer přeji.Přes den byla otevřená diskuse na toto téma na hlavní straně. Tak snad toto vydrží. Zatím jsem to plně nepochopil. Co si o této technologii myslíte vy? Má šanci ? |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Konvertor SmartNic moc nového, jen trochu zdokonalené na šmírování - nekupovat. I ty stávající něco umí . R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Konvertor Smartjo viděl bych to taky tak více méně k ničemu.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Konvertor Smartnekupovat? A on je nekde v prodeji? :-)A hlavne, které druzice to umi? Koukal jsem, ze satelitni internet od Eutelsatu uz byl vloni v podstate za hubicku (tooway) a kdyby byl třeba na astre, tak si to koupit na chalupu na aljasce, kde nic není, jen solar na strese, by nebylo vůbec spatny :-) Nez dedikovany zarizeni, tak jen vymenis LNB a jedes :§) Priklad aplikace(nasazeni) - chytra aplikace(program) pro instalaci: https://itunes.apple.com/cz/app/ka-sat-finder-for-tooway/id434576726?mt=8 Skoda teda ze nemam chatu v radiovem tichu a ze to neposkytuje Astra 19/23E :-( |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
Hollysna aljašce astru 19.2 tak možná ani na desetimetrovou parabolu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: Konvertor Smartto byl jen priklad :-) |
Hollys
![]() |
|
@pierrepetrpred pár rokmi chytal Astru 19,2 v pohode jeden DX-er v južnej Amerike na 10m anténu. Možno si to postrehol ;) Neviem či ešte funguje:-/ Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
RE: Konvertor SmartNa Kanárských ostrovech chytá zase nějaký maník tuším americkou službu Dish TV. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Konvertor SmartTu chytá Chuck Norris i v České Republice.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
PeonTo byl nějakej maník z Brazílie a chytal to na 8-metrovou anténu, reportáž byla na Dr.Dish TV. R^ |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: Konvertor SmartKdyby to bylo nizkoenergeticky a MOBILNI, proc ne, za jedny maly prachy (700,- Kc) mit neomezenej internet od eutelsatu kdekoliv by zase nebylo uplne spatny... |
Hollys
![]() |
|
RE: Konvertor Smartnavíc te asi ani nemohou zamerit (pokud RTx nemá v sobe GPS), takze bigbrother asi nemá moc sanci...ještě par let a... jaktoze to je tak levny? ze tam bude latence jako pra.e je mi jasny, no před 2-3 lety to stalo majlant |
Hollys
![]() |
|
RE: Konvertor SmartPodle mě je to jen pokus společnosti někomu vnutit svoji službu a mít z toho profit. Dle mě jinak zbytečnost navíc pro normální rodinu s dnes již 100% jistým internetovým připojením. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
![]() |