![]() |
|
karta prima po 40 dnechPřed nedávnem jsem tu dal dotaz na zkušenosti s převodem karty skylink ICE na kartu Prima. Po 40 dnech urgencí a dotazech kde je problém, jsem se dozvěděl od Primy že oni jsou jen zprostředkovatel a bohužel není to poprvé co skylink na výzvu převodu karty ani po urgencích jednoduše nereaguje.Díval jsem se zda pán co s tím za mnou došel, platí poplatky čt a má vše v pořádku. Má a vypadá to tak, že tuto možnost skylink nabízí jen papírově a skutek utek. Jestli to bere jako trest za to že nezaplatili serpo a donutit je tak k zaplacení? |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
pro člověka i ostatní čtenářeNedostal jsem žádné konkrétní podklady, přesto jsem věnoval čas pátrání. Velmi rád bych zjistil, zda u nás něco špatně nefunguje.Zde je výsledek: V roce 2014 byla zamítnuta jediná konverze ICE karty na kartu Prima. Jednalo se o kartu čísla ***509. Důvodem zamítnutí byla skutečnost, že karta je v režimu karty ČT. Pokud karta, o které píšete, není ***509, její konverze Primě letos zamítnuta nebyla. Je samozřejmě možné, že žádost Skylinku předána nebyla a leží stále u Primy. Zdraví Jaromír Glisník |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
joscerPan Glisník mu přislíbil pomoc přes redakci tzn. prakticky soukromně a tudíž takové obavy jsou samozřejmě ptákovina. Já to beru po selsku, pokud někdo potřebuje vyřídit jakoukoli, zcela běžnou věc ale přitom se bojí /opravdu jsem nepochopil čeho/ podepsat tak je to u mě prostě šašek. Takovému bych nesvěřil ani dvoukorunu na rohlík, natožpak správu své karty. ;PCryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: karta prima po 40 dnechŽe by agent Bureš? :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: karta prima po 40 dnechVy jste komedianti :) To si opravdu myslíte že je to Glisnik? Já kdybych měl Nick JJagr tak si budete myslet že se bavíte z Jarouškem? Ty krávo tak tady to je opravdu síla.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: karta prima po 40 dnechA proč by to být neměl on? Nejsi náhodou taky Das Grose Paranoid?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
pro jglisnikNe, skutečně karta s koncovým číslem *****509 to není."konverze Primě letos zamítnuta nebyla. Je samozřejmě možné, že žádost Skylinku předána nebyla a leží stále u Primy" To se ale neshoduje s informacemi z Primy, kde jsem byl informován o několikanásobné urgenci kde pracovníci Skylinku vždy řeknou - ano ano, mrkneme na to a zase nic. To je stále dokola. Dle formuláře by to mělo být zprovozněno do 10 dní a po 40 dnech je stále hláška vypnuta z důvodu nezaplacení serpo. Pane JG, pokud by se jednalo o ojedinělý případ, není přeci problém zjistit u Primy kdo má s tím takový problém. No a už byste věděl o mě vše (myslím můj email). Je tak? Pokud ale je karet s problémem více, nezjistíte to. |
člověk
![]() |
|
Tomik535Bureš? :laughing: Asi jo, vypadá to tak.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
![]() |
|
pro člověkaBez konkrétních informací se nikam nepohneme.Vy jste usoudil, že na vině je Skylink a neváháte to veřejně ventilovat. Udělal jsem maximum pro to, aby se věc vyjasnila a Vy jste pak mohl světu sdělit, jak se věci SKUTEČNĚ mají. Konverzí na karty Prima je obecně velmi málo (jednotky měsíčně) a není proto vůbec žádný problém cokoli dohledat. Veškerou komunikaci u nás monitorujeme. Pokud nějaký pracovník pochybil, snadno to zjistíme a zjednáme nápravu. Netvrdím, že se u nás nedělají chyby. Nejsme dokonalí. Z Vaší nekonkrétní informace však žádné konkrétní pochybení neodhalím. Netuším, s kým na Primě jste mluvil. Technický ředitel Primy pan Patrik Slavík žádné problémy s konverzemi na karty Prima nehlásil. Neznám všechny pracovníky Primy, abych mohl pátrat po tom, s kým jste hovořil. Pomohlo by, kdybyste alespoň sdělil poslední 4 číslice čísla ICE karty. A doporučuji také ověřit, zda předmětná karta není registrována pro území Slovenské republiky. Pak logicky konverze na kartu Prima není možná. Více v této věci udělat nemohu. S přáním pěkného víkendu Jaromír Glisník |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
@ jglisnikNo :))) v podsrate máte pravdu, ovšem "človek" no aka anonimita, ja mám u vás registrovanych X kariet na moj email, pretože dochodcovia a niektory obyvatelia nemaju net R^ , teraz mám zasa dylemu, lebo neviem spraviť vymenu karty, ktorá prišla za CSlink CRW, lebo stratili heslo čo som im dal na správu služieb v skylinku, no budem si to musieť vytelefonovať, pravdepodobne to dopadne dobre, Ja osobne nemám problém z nejakou anonimitou, šak čo je dnes neverejné, aj IP z ktorej píšem neni nevideťelná.Prajem pekny vykend. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PISTOK153tisíce prodejců ti udělají výměnu za 10 vteřin a bez hesla R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: karta prima po 40 dnech"Vy jste usoudil, že na vině je Skylink a neváháte to veřejně ventilovat. "Jasně jsem napsal že: O výsledcích pátrání budu tady informovat a to ať jsou jakýkoliv. Nejsem tedy zatím přesvědčen že na vině je skylink, nebo někdo jiný. "Udělal jsem maximum pro to, aby se věc vyjasnila a Vy jste pak mohl světu sdělit, jak se věci SKUTEČNĚ mají. " To už si tak nejsem jist. "Pokud nějaký pracovník pochybil, snadno to zjistíme a zjednáme nápravu." Předem ho lituji, protože dělá jen to co je mu kázáno, nebo ne? "Nejsme dokonalí." To není nikdo. Technický ředitel Primy pan Patrik Slavík fyzicky karty prima nedělá. "Pomohlo by, kdybyste alespoň sdělil poslední 4 číslice čísla ICE karty" Tak to už bych Vám mohl rovnou říci číslo celé. "A doporučuji také ověřit, zda předmětná karta není registrována pro území Slovenské republiky. " Zcela určitě ne. Myslím si že kdybych Vám číslo nadiktoval, je pravděpodobné že by karta do pár hodin fungovala. Ale beru to spíš tak, - jeden tady řve, tak mu dáme co chce, ať ztichne - . Ale co ti ostatní, kteří se ozvat nemohou, nebo to neumí. Mnohem více by mne potěšilo kdyby jste všechny čekající karty aktivovali a tuto činnost i nadále spravedlivě provozovali. Jak to vůbec je, když třeba Prima kartu nahlásí k registraci skylinku a ten ji nezaregistruje? Prima (nevím zda čt) zpětně kartu nekontroluje zda je skutečně aktivní a platba za ni probíhá, nebo ne? Je tu několik nejasností kolem prima (čt) karet. Pokusím se i toto rozluštit a o výsledky se podělím, pokud Vám to nebude vadit pane Glisník. "S přáním pěkného víkendu Jaromír Glisník" I Vám též. člověk |
člověk
![]() |
|
člověkco tedy řešíš?,založíš vlákno,aby ti někdo pomohl,pokud ti chce pomoci,aby tě ještě prosil,poslední čtyři čísla nic neznamenají,podle těch tě nikdo neidentifikuje,neboj nikdo tě nepozná,jen skylink R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
pierJá bych naopak spíš vyjádřil za tu obrovskou trpělivost panu Glisníkovi můj velký obdiv. Za to, co tu člověk ty dva dny předvádí, bych se na něj už dávno vybodl, natožpak se mu s tímto komediálním přístupem snažil ještě pomáhat. RvCryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
![]() |
|
RE: karta prima po 40 dnechTak "nalejme si čistého vína" :) On to spíš nedělá pro nějakého týdýta jako pro značku, což pochopitelné a tuto jeho snahu nepopírá.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: karta prima po 40 dnechkdyž nepřijme pomoc J.Glisnka tak žadnou kartu nemá a jen tu na foru prudi.Neb jak my na Ostravsku řikame je CH.U.J na entou. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: karta prima po 40 dnechčlověk čo si ty za človeka RvVu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |