![]() |
|
Nefunkci Cryptoworks CAM se Skylink ICE u S2/HD?Mam takovy podivny problem a nedava mo to nejak smysl... je mozne ze by v kombinaci CAM CW SMC se Skylink ICE kartou nesel prijmem S2 transporderu? SD Skylinky jedou normalne, pokud naladim na 23,5e treba Astra HD demo tak v pohode, ale Skylink v S2 cokoliv = jen rozsypany bordel. URCITE to neni signalem, BER 0, signalu je bohate dost. "Prijimac" je PCIe karta v PC TBS6928. Nenapada nekoho duvod proc to nejde/vyresil by to irdeto CAM? |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
RE: Nefunkci Cryptoworks CAM se Skylink ICE u...Na těch S2 transponderech máš opravdu signál? Máš správně nastavený kmitočet? Zkoušel si to i bez modulu? Máš poslední ovladač k PCIe kartě? Je CAM funkční v jiném přijímači/TV?Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
RE: Nefunkci Cryptoworks CAM se Skylink ICE u...Co tak podívat se ,které moduly byly otestovány s TBS kartami jako funkčníhttp://olmi.tv/files/eshop/download/aktualizace_cam.pdf zbytek máš v předešlé odpovědi |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Nefunkci Cryptoworks CAM se Skylink ICE u...Signam v pohode, tam urcite problem neni. Frekvence je OK - transporder je "lock" a BER je 0, vidim i co na tom transporderu je. Signal nema smysl uvadet, v ramci daneho SW nejakych 80 - 90% signal i SNR. Ovladace aktualni, modul mi jinde bezi, ale overim jen v SD. (nemam po ruce zadny HD prijimac se signalem z 23,5e, doma Freesat a na 23,5e me nepusti zed) |
Lucifer
![]() |
|
RE: Nefunkci Cryptoworks CAM se Skylink ICE u..V DVB zariadení,,Hardware,, je zaškrtnuté-zariadenie je DVB-S2 ? |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Nefunkci Cryptoworks CAM se Skylink ICE u...To tam nemam, je to na linuxu. Bezi to nejak takhle:http://umsle.peklo.biz/img/1394728138.png - horni karta s HD demem z Astry - zadny problem, dole je ten CAM s ICE kartou - nejede, rozsypany bordel a zvuk (= snaha s tim neco delat je). Na SD transporderech Skylinku to same jede normalne. CAM jsem v otestovanych nenasel, zkousel jsem 2 dalsi/jine ale ty taky nejsou v seznamu (nejaky MASCOM a jeste cosi). Jsem z toho jelen... Zkusim sehnat nejaky z otestovanych CAM, a dat jednu z karet do PC s wokny. |
Lucifer
![]() |
|
@Lucifer...a nejde ti to iba na tých "slávnych" 8PSK FEC 5/6, alebo ti nejde, napríklad aj CT HD? |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Nefunkci Cryptoworks CAM se Skylink ICE u...zkusim zitra, mam pocit ze ani CT HD nejelo |
Lucifer
![]() |
|
RE: Nefunkci Cryptoworks CAM se Skylink ICE u...Tak update stavu - CT HD normalne jede, ALE z 11.797 H proste nic, jen rozsypany bordel. Pritom signal OK, BER 0. Fakt nevim co s tim. :lookaround: |
Lucifer
![]() |
|
RE: Nefunkci Cryptoworks CAM se Skylink ICE u...Zkus si najít konfiguraci ladění a natvrdo pro tento transpondér nastavit Code Rate (FEC) na 5/6. Nejdříve se podívej do /etc, pak do /usr/local nebo /usr/var. Jinak to vypadá, že všechno je OK, jenom demux nefunguje...Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
![]() |
|
RE: Nefunkci Cryptoworks CAM se Skylink ICE u...Testni si posledni dvblast a nejnovejsi vdr.Nenapsal jsi, jaky OS + SW pouzivas. Nejspise Windows. Testni nejaky linux + vyseuvedene, nebo zajdi s modulem a kartou do nejakeho obchodu. Ono to souvisi s podporou vyssiho bitrate na TP u CI modulu, ts clock, to by bylo na dlouho. Pokud Ti modul bude slapat v prijimaci v prodejne, tak bud je potreba upravit ovladace, nebo ten CI modul neni vhodny s danym HW. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: Nefunkci Cryptoworks CAM se Skylink ICE u...Je to na Ubuntu, zkousel jsem Dvblast 2.2 a bez uspechu, proste tenhle jeden transporder (a jen o ten mi ted jde) ani za nic. Nezda se mi ze by to bylo tim CI modulem, kdyz Markiza HD a CT HD na jinych transporderech jedou bez problemu |
Lucifer
![]() |
|
RE: Nefunkci Cryptoworks CAM se Skylink ICE u...Zkousim tohle:dvblast -a 0 -f 11797000 -s 27500000 -v 18 -S 2 -m psk_8 -F 56 -c /etc/dvblast/test.co - v konfiguraku test.co je pouze tohle: /etc/dvblast/test.co 239.255.1.1:1234 1 5030 2010,2020 - a zahlti me to milionem hlasek ala. warning: TS discontinuity on pid 2010 expected_cc 2 got 3 (H.264/14496-10 video (MPEG-4/AVC), sid 5030) |
Lucifer
![]() |
|
RE: Nefunkci Cryptoworks CAM se Skylink ICE u...dvblast je na streamování, proto ty multicastovy parametry...Zkusil bych dvbsnoop, to je na analýzu transport streamů. Nainstaluj si mythtv (nebo reinstalovat na Mythbuntu), tam je kompletní sada pomůcek pro DVB a lépe se to konfiguruje a monitoruje. Navíc je tam i knihovna lirc pro dálkové ovládání. Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
![]() |
|
RE: Nefunkci Cryptoworks CAM se Skylink ICE u...No, jeste se k tomu vratim - zkusil jsem tu kartu ve Windows, a tam i tenhle transporder jede uplne normalne. Takze beru ze si s tim nerozumi ovladace pro linux (a zas az tolik se tomu nedivim). Otazka co ted s tim, pro mne je v tomhle pripade linux a streaming z DVBlastu stezejni. Zkusim si o tom pokecat s techsupportem vyrobce... |
Lucifer
![]() |
|
![]() |