![]() |
|
dm800 clonmam problem.prisel jsem domu a na displayi dm800 byl zaseknuty cas,restartoval jsem box a na vfd se uz nic neobjevilo...nahral jsem znova image(openpli dm800 ferrari)a na displayi stale nic..setkal se s tim uz nekdo? |
swat
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 37 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
tukanvelmi pekne si to napisal. nechapem ani ja podobnych ako su pani: "oneeeee" a "furicka"chlapci ak vas osobne nick "vladoholu" neposkodil sposobom ako tu o nom rozpravate potom odkial mate o nom taketo info??? z nejakeho ineho fora??? ak hej tak je to dost ubohe niekoho takto osocovat a roznasat tu o nom taketo veci. uvedeny nick "vladoholu" mi uz na spominanom ABF viackrat pomohol ked som potreboval. ak taketo reci mate len z inych for a podobne mozte sa hambit ked tu o nom rozpravate to co rozpravate. ja tu mozem trebars teraz napisat ze nick "oneeeee" dnes podovdom od inych ziskal ich udaje z pocitaca a ked sa niekto ku mne prida a bude so mnou suhlasit tak to akoze uz bude pravda bez podlozenych dokazov a faktov. toto forum straca zo dna na den totalne uroven a zacina mi byt z toho zle ;P motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
@drtoTo se ti nedivim, ze je ti zle z věcného patlala ptáka Holuba. |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
To amper a ostatný vrtáci.Mne je z teba a ostatných rýpalov už dávno zle a na grcanie,jaký ste humus,stoka.Ak je toto fórum o sat.technike a pomoci a radách,tak ste vedľa ako tá jedľa.Je to fórum o urážkach,invektívach,voči nickom ktorý sa pýtajú na rady a pomoc s problémami čo si nevyrobili,ale namiesto toho narazia na hlúpe a promitívne odkazy a urážky.To drto,ty nevieš že stokrát opakovaná lož sa stáva pravdou,oni stým počítajú a myslia si že ľudia sú taký naivný,ako oni,že im na to skočia?Kašli na nich,ignoruj ich,lebo to niakm nevedie.Nech sa darí. ;PDM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
@vladoholuty sa tu moc nerozkrikuj lebo dam adresu tomu chudakovi na ktoreho si sa napichol ... On si platil VIP balik z cardshara a ku mne prisiel s tym ze mu to mrzne.. no bodaj by nie, ked po komunikacii s rusakom vysvitlo ze v tom samom case sa tam pripaja z 2 roznych ipeciek.takze vysvitlo ze ziadna vadna sietovka v dreamboxe ale hajzlik ze trnavy.. kludne si pis co chces samaritane.. u mna si hajzlik co vykrada boxy pod ruskom charity a pomoci Rv |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: dm800 clonUž se do toho plést nebudu, protože mi to je u pr.., ale i ten nejvěčší buran ví, že to takhle fungovat nemůže a pochybuji, že by to Vlado riskoval. Jenom názor nestraníka, to je ted v poslední době módní /hlavně na Slovensku po volbě/ :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 165 |
![]() |
|
furicka a oneeeeevy jste dva (nevhodné slovo)y, mě taky pomáhal přes teamviwer a nepozoruju že by mě něco vykradl vy osli, tak co tady pořád někoho pomlůváte magoři. |
qwer
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
@qwerJasně,on tě ještě upozorní,co ti vše ukrad!To je jen tvá neschopnost,línost,že si nechaš hrabat v PC. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
to qwerSouhlas, nemyslím si, že by Vlado byl takový nuzák, aby neměl 6 USD měsíčně na tak kvalitou i obsahem mizerný serer, jako je Cardshara, ono to spíše bude naopak... Vrtači kolene, kteří by i šestidolarový server chtěli resharovat na 10 přístrojů a ještě budou kvičet jak to není drahé....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
Prosatkdyby mě neco ukradl, tak bych to snad poznal, ne ty ubožáku |
qwer
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
@qwerTy určitě,když si necháš vrtat cizími lidmi v pc a satelitním příjmači! |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
dm800 clonJediné čeho je mi tu líto je tohle kdysi výborné fórum které totálně zkur.... admini když dovolí takovéto nesmyslné osočování bez jakékoliv reakce.To máte páni admini dovolenounebo je vám to úplně šumák? Na záčátku tohoto vlákna byl nějaký dotaz ohledně problému. Je popsaný už druhý list a k čemu jste se dostali? Pouze k urážkám Heryho a Vlada,kterým většina těchto rádoby specilistů nesahá ani po paty!Totální sra...! R^ Velká gratulace adminům. R^ |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: dm800 clonJa by som zaviedol embargo ! :sly:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
klamat a kradnut...potom havaroval /modra metaliza audi a6/...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
pomahat a chranit...zdokumentovali, adios...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31tys spadl odkud :O |
ewas
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
spadl jsem?z pomahat a chranit??? alebo neklamat a nekradnut...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31a ty kradeš :(( |
ewas
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 91 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |