![]() |
|
nastavení zvukuahoj, potřeboval bych poradit jak mám nastavit zvuk na technisat digicorder hd s2 spojeného s av recevierem Yamaha 5,1. v nastavení zvuku digicorderu mám nastaveno: dolby digital - zap a formát audio hdmi - bitstream. druhá možnost je pcm. takže kterou možnost mám zvolit, než se začnu hrabat v nastavení zvuku na yamaze. díkec |
cvrcek92
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
no protožemáš dvě možnosti,už bys nám měl napsat,která byla správně,je to rychleji,než psát na fórum :))) :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: nastavení zvukupokud mám nastaveno pcm hraje jenom střední reproduktor, když dám bitstream hrají přední a středový ale vypadá to jako pouze stereo, což asi není taky dobře, proto se ptám co tam asi dát než se začnu rýpat v nastavení av reciveru.protože měnit nastavení současně v obou zařízeních, tak se z toho asi nevymotám. |
cvrcek92
![]() |
|
jsi sijist,že to krmíš signálem,který by měl spustit i zadní repracky? :))) :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
cvrcek92Na technisate daj "bitstream", vtedy ti ide von cisty nekomprimovany signal, taky, ako sa vysiela. Cize, ked je program Stereo, ide ti von Stereo, ked vysielaju 5.1 ide ti von 5.1 A Yamaha si uz ten prislusny signal spracuje. Ked na nej nastavis auto detekciu ( neviem ako to ma pomenovane - mam H/K) AVR si potom prepne do prislusneho modu, Stereo, 5.1 Dolby digital...Ked das na Technisate vystup PCM, bude ti uz samotny Technisat spracovavat signal a toto je urcite lepsie nechat na AVR. Pred nedavnom som toto riesil, mam tiez Technisat Isio a AVR HK, a tak ako som ti napisal, je to spravne ;) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: nastavení zvukuHornetF18 - jo díkec, nastavil jsem to tak a vyzkoušel na das erste (vysílají toho poměrně dost s prostorovým zvukem) a vypadá to dost dobře. |
cvrcek92
![]() |
|
![]() |