![]() |
|
DM 800 HD SE - posunuté prog. menuZdravím pánové,mohli byste mě pomoc s takovou drobností. Mám DM 800 HD SE - img Merlin 3 - verzi přesně nevím ale když bude potřeba zjistím. Jde o to že mám v programové menu o něco posunuté do leva a více méné první písmena jsou vidět z poloviny nebo vůbec. Taková blbost , ale bylo by možné poradit co v nastavení hledat ? Děkuji moc |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: DM 800 HD SE - posunuté prog. menuMas tam nieco ako OSD setting, pozri si to.Pokial to nie je posunute na vsetkom pripojenom k telke, potom nieco v nastaveni tv.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: DM 800 HD SE - posunuté prog. menuVše je v nastavení,dej systém,pak nastavení A/V a tam to nastav, jestli to nepůjde zkus přeflešnout na jiné image. některé image hlavně HMDU atd. to dělají,že některá písmena ve spodní části obrazovky jsou vidět jen půlkou. Ale u image OpenPli 2.1 a nebo OpenPli 3 mi nedělá vše OK./vyzkoušeno před chvilkou,to víš já si pořád s jedním přístrojem hraju celý den a zkouším s ním dělat lumpárny, když ho shodím na totál,tak to zase obnovím a takhle jedu stále.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
![]() |