Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Jeste CT a a transponder 12 525 MHz /V SD

Zdar synci,kdyz jsem se tame (jako koncesionar a danovy poplatnik zaroven - v jedne osobe,obdobne jako hospodsky Krkovicka),zeptal,kdo ze to vlastne ve verejnopravni televizi konretne technicko-obchodne zajistuje up link / down link 12 525 MHz/V? Hadejte co mi bylo odpovezeno-muzete aspon cca 3 x:): no preci externi dodavatel:):).Tuz neni to fajni a zaroven cestne i sportovni?S uvedenou odpovedi jsem se nespokojil:),chci vedet jmeno konkretni firmy:).Ale nerikejte to nikde:).

hdpe
Registrace: 11/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jeste CT a a transponder 12 525 MHz /V SD

A čo si čakal? Zajačiky?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

U takové odpovědi chybí už jen pověstné "Tak to vím opět naprosto přesně"..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@petersk

Zdar divy,vybusny,bajecny,zvecnely,famozni,preciczni az hvezdene pruhovany Petriku:).No preci,SKYLINK,MEDIA BROADCAST,or jiny srpokladivovy provider:).

hdpe

To sa ma pýtaš, alebo to konštatuješ? Lebo ja neviem.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

Pouze konstatuji:),ale ne bys to nekde sdeloval:).

hdpe

hdpe

To "hviezdne pruhovaný" som nepochopil, ostatné áno.

petersk

Je to T-Systems PragoNet, a.s.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

Zdar,to je takova slovni hricka (kolik tresni,tolik visni):),totiz dnes jsou obecne v kurzu "hvezdne praporove" az "hvezdne pruhovane" nazory,tak si z toho delam trochu srandu.Samozrejme ,ze ne z Tebe a nic ve zlem:).Nech sa dari.

hdpe

@ZdenekMi

Zdar,diky za odpoved,nevis kdo za up/down linkem Pragonet,a.s, stoji?Nebot i kdyz jim potencionale neustale "stoji",tak myslim,ze uvedeni soudruzi nejsou v ralne fazi provozu up/down linku 12 525 V.Diky.

hdpe

@Tomik

Zdar,je v tom samozrejme kriznik Potemkin:).

hdpe

Přesně nevím. Firma to získala jako veřejnou zakázku a smlouva byla podepsaná 3.května 2006. Česká televize má řadu smluv z veřejných zakázek zveřejněnou na webu, takže by se tam možná dala vyhledat i tato smlouva.

ZdenekMi

Diky,dotaz zni,zda je nutno nekde,neco,nekym a nejak hledat,nebo je potreba relevantni odpovedi (ne)kompetentnich soudruhu/soudruzek:).

hdpe

Tak to ti nepovím :-) Pro mě osobně je jednodušší si potřebné informace sám najít, pokud jsou nějakým způsobem dostupné.

ZdenekMi

Jinak konkrétně od České televize se dají poměrně jednoduše získat i neveřejné informace, pokud si to tady už neopravili. Upozorňoval jsem je na to už asi před 1/2 rokem, poděkovali s tím, že si to popraví, ale mám dojem, že do dneška je pořád ve stejném stavu....

ZdenekMi

Zdar pro me ne,protoze doslova "zlati" statni urednici mi jiz ubrali cca odhadem 672,5 dni zivota:) a to je uz dost velky problem:).Pokud jsi v poslednich dnech neprisel do "uredniho" styku s prislusnymi soudruhy/soudruzkami,tak mozna nejsi zcela v obraze:).Ja prisel uredne do styku s prislusnymi soudruhy/soudruzkami a sdeluji -je to pomerne "sila" :).Faktem je ,ze nektere soudruzky jsou "jedle " a nebylo by od veci je ...:).

hdpe

Já se kontakt s úředníky snažím minimalizovat :-)

ZdenekMi

Hle, další hospodská debata... :))) Pragonet byl sloučen s T-Systems, který je teď součástí T-Mobile... hdpe, stejně nechápu, k čemu ti je informace, kdo zajišťuje uplink...

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

Aj tak môže za všetko Skylink :laughing:

petersk

Presne jsi to Dusane vystihl.....je nutne zde pomlouvat,urazet a bůhví co jeste vuci Ceske televizi ci S-linku? Rv

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Dušan

asi hdpe zajímá kolik se z uplinku odvádí do spřátelených firem ležících na Koperníkových polích na Marsu ! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Zdar synci,k cemu by bylo pomlouvat CT nebo SKYLINK?Proste jsem se zeptal a dostal jsem odpoved,jakovou jsem dostal.Je na tom neco spatneho,kdyz kterykoliv poplatnik koncesionarskeho poplatku chce vedet na cem je?Ostatne je to spise pro dobro SKYLINKU,nebot jsem vzdy (pokud se dotkneme napr.SERPO) SKYLINK obhajoval (pro pripad vsech ostatnich televizi - NOVY,Barrandovy,...).

hdpe

@spyko

Zdar Spyko,Ty jsi Panbuh a vlastnis kristalovu gulu,protoze jsi to uhadl.Kdybych byl na TV Active,vyplatil bych premii 4 500,- Kc.

hdpe

@hdpe

Opravdu dojemná starostlivost o svůj koncesionářský poplatek... A kolik jsi měl dneska piv? :8)

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

Zdar,dnes chlastam sliwowitz,jinak samozrejme (nejen) starosti jsou naprosto dle vkusu kazdeho soudruha/soudruzky:).

hdpe

ty kráso to je zase blbost Rv

skynet
Registrace: 1/2014
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra