, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
Nový TV so sat tuneromUvažujem nad kúpou nového TV, v súčasnosti mám SONY Bravia KDL 32V5800 so zabudovaným sat tunerom, avšak ten by som posunul starej mame. Premýšľam nad kúpou novej, tiež so sat tunerom, mohla by byť aj 3D. Vedeli by ste poradiť, aký tv tak cca do 600 € vziať? Na sonke bol obraz fajn, čistejší ako keď som pripojil sat prijímač humax 5100S. Jediný problém bol občas s frekvenciou 12207 (NG wild HD a pod.), kde obraz niekedy preskočil a rozkockoval (spolu s prerušením zvuku). Signál som mal však dobrý, ostatné frekvencie úplne ok. Vďaka za prípadné tipy na TV, ide mi najmä o čistotu a ostrosť obrazu. |
backi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 326 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
|
|
RE: Nový TV so sat tuneromTak když máš svůj vlastní názor a omezení, tak proč hledáš radu od druhých ??I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
|
|
RE: Nový TV so sat tunerom32" v nejvyšší ceně má nyní Panasonic TX-32AS600E ,ale zase nemá sat tuner. Samsung je v 32" obrazově už horší. Nebo pak o něco levnější Sony KDL-32W655 již se sat. tunerem. Rozhodně ale raděj vyhledat prodejnu a vidět to vlastníma očima. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
|
|
RE: Nový TV so sat tuneromZaujímajú ma skúsenosti a rady ďalších užívateľov, obmedzenie bohužiaľ mám. Mal som dať do úvodného príspevku, že má ísť o 32 palcov.. Samozrejme, skúsenosti sú asi rôzne, ale pri rozhodovaní je každá skúsenosť dobrá. |
backi
|
|
MilanTumaĎakujem, pôjdem sa pozrieť do predajne, napíšem si nejaké tipy... |
backi
|
|
RE: Nový TV so sat tuneromČo si myslíte o tomto?http://www.philips.cz/c/televizory/6000-series-tenky-televizor-led-full-hd-s-dvoustrannou-funkci-ambilight-a-sluzbou-smart-tv-32pfk6509_12/prd/ |
backi
|
|
backiDoporučuju Ti si sebou do prodejny vzít Portable a vyzkoušet NTFS a pár filmů FullHD, tak 8-20 GB, např. Home.mkv apod. Nedat na kecy prodejce, ale osobně pořádně vyzkoušet...vyzkoušet R^ R^I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
|
|
backito byla samozřejmě jen vsuvka k dobré náladě sobotního večera,když už k ní nepřispěli hoši na ledě,já bych šel cestou nejlepšího požadavku,tedy rozměr a obraz,na sat tuner bych se vybodnul a potom bych řešil sat. přijímač s nejlepším obrazem,moc jich není,ale najdeš :))) :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 497 |
|
|
RE: Nový TV so sat tuneromok, vďaka chlapi ;) |
backi
|
|
Morouspřesně tak,nekupuje to na rok,zkus OKAY ,tam jako jediní z kamenných prodejen mají možnost vrátit bez udání důvodu do 14 dnů,vše si doma v klidu vyzkoušíš a pak můžeš měnit,třeba do léta,nebo si necháš vrátit prachy a koupíš si to přes net,což by měli radost :))) :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 497 |
|
|
RE: Nový TV so sat tuneromMě přestal jít kolem půlnoci Internet.Ale k věci. Já říkám, že 32 palců je spíše digitální těžítko než televize. Lidé se koupí předem na roky okrádají o to, k čemu vývoj v této oblasti svojí podstatou vlastně směřuje. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
|
|
@PierA někdy to vypadá i takhle: jel jsem z hospody a nedalo mi to vyfotit - taky pro dobrou náladuhttp://ulozto.cz/xhqicCNf/a1-jpg http://ulozto.cz/x7v1y38m/a2-jpg Izolepa to není, možná tkaničky od bot. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
|
|
RE: Nový TV so sat tuneromZaujal mě původní dotaz.Porucha častých výpadků většinou dělá špatný, ale spíš nevhodný sat. modul. Koupí nové televize toto zřejmě nevyřešíš. Radit se s prodejcem co koupit je hazard s penězi, ale přinést si vlastní zdroj a zkušebně připojit na více TV není špatná myšlenka, pokud to prodejce dovolí, protože koupit TV kterou prodejce nechce prioritně prodat je tak na hádku s prodejcem. Sám píšeš, že Sonka špatně nesloužila, jenom měla nižší frekvenci a nemožnost sledovat 3D. 3D zatím moc nevyužiješ, ale vyšší frekvenci ano, působí na oči klidněji i když letmým pohledem rozdíl nepoznáš. Další fakt je že větší TV by stála podstatně více a jak říká klasik - není kudy není kam. Jo a Morous, nezáleží tak na postavení antény jak na kvalitě obrazu a třeba je takto nejlepší. Že má anténu šikmo nevadí, může tak chytat vertikal i horizontal. Nebo byl foťák na šikmo... :)) |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
|
|
RE: Nový TV so sat tunerom1. Čokoľvek od Sony, Samsung nebo LG je dobrá voľba;2. Poriadne si všetko prezrieť a nedať na super fíčury v popise, doležitý je vlastný zážitok; na 3D možeš v kľude zabudnúť; 3. Vziať zo sebou USB pevný disk a odskúšať, najlepšie to mať vo FAT32, NTFS pre túto potrebu je zbytočný; 4. buď na 100% istý, že tebou vybraný model bude fungovať v kombinácií s CAM a prístupovou kartou; Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 214 |
|
|
človekNeslúžila zle, jediný problém býva s frekvenciou 12207, ktorá sa občas trhá. Keď som to dal cez humax, tak šla v pohode, ale zas bol horší obraz. |
backi
|
|
RE: Nový TV so sat tunerom"jediný problém býva s frekvenciou 12207, ktorá sa občas trhá"Ano věřím ti to, ale ty mi věř že to není problém TV. Ne každý typ sat. modulu pasuje do každého typu TV. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
|
|
RE: Nový TV so sat tunerom3D na 32palcich je holy nesmysl. To bys musel sedet pul metru od toho, aby to k necemu bylo. Integrovany DVB-S2 je naopak, navzdory zde tolik oblibenym hlasum, pro normalniho cloveka super vec. Usetri se jedna krabicka a ovladac v obyvaku a funguje to naprosto bez problemu. Pokud nepotrebujes zadne pokrocile funkce a proste chces jen koukat, tak urcite doporucuju. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
|
|
backiposlední 3 příspěvky jsou velice seriózní. Určitě bych se nad tím zamyslel.R^ R^ R^ člověk: jasně že anténa může být kvůli signálu šikmo. Viz např. M. Lázně nebo K. Vary. Tam běháš po střechách jako (nevhodné slovo), když honíš signál. Taky jak kde. Ale tohle je v Plzni, kde je odjakživa celkem slušný pokrytí jak CZ tak DE. Ale fotku jsem dělal kvůli tomu uchycení. Ten napůl ohhnilý klacek, přivázaný nejspíš tkaničkama od bot ke kuně od plotu,a k tomu připrovázkovaná anténa, to mě dostalo. Kdyby to mělo alespoňň čtvercový průžezy a bylo to zdrátovený, tak dejme tomu. Ale tohle provedení je originál, co se jen tak nevidí. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|