![]() |
|
Technisat SkyStar 2 HD CI USB vs Win8.1Ahojte,nemáte niekto skúsenosti s používaním USB karty Technisat SkyStar 2 HD CI na najnovších Win8.1? Skúšal som už rôzne BDA drivers ale win8.1 stále skončia v BSOD. Technisat už asi ukončil akúkoľvek podporu pre SkyStar karty a ja si teraz môžem tak akurát šklbnúť nohou :bomb: :fuming: |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: Technisat SkyStar 2 HD CI USB vs Win8.1Technisat svoje DVB karty už dávno vo Windows (už od verzie 7) nepodporuje... ale v linuxe fungujú bez problémov... :8)Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
RE:Technisat SKYSTAR 2HD CLNení to pravda. Už mám tento velmi spolehlivý přijímač mnoho a mnoho let. Win XP, Vista, Win 8 bez problémů. Ovladače a SW ke stažení na stránkách DVB Viever po registraci a zaplacení poplatku R^ |
jan65
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
@jan65mohol by si uviesť detailnejšie info ako sa dostať k najnovším ovládačom? |
majoSk
![]() |
|
@jan65To je takový workaround a ne nativní podpora.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
@majoSkCesta je popozerať na nete návod ako povoliť vo Windows 8.1 digitálne nepodpísané ovládače, a potom nainštaluješ staršie ovládače a fungujú bez problémov.dm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
RE:Technisat SKYSTAR 2HD CLposílám ti odkaz na ovladače pro uvedenou kartu snad si poradíšhttp://www.fastshare.cz/3259490/skystar-usb2-hd-ci-v1-3.rar R^ |
jan65
![]() |
|
@jan65tieto ovládače mám nainštalované, pri spúšťaní MyTheatre dostávam BSOD, vyskúšam ešte nainštalovať ProgDVB, DVB Viewer, uvidím čo sa stane. |
majoSk
![]() |
|
RE:Technisat SKYSTAR 2HD CLJa používám DVB Viever pro a jede perfektně |
jan65
![]() |
|
RE:Technisat SKYSTAR 2HD CLDVB Viewer poslední nejnovější verzehttp://www.fastshare.cz/3260422/dvbviewer-setup.rar |
jan65
![]() |
|
RE: Technisat SkyStar 2 HD CI USB vs Win8.1Nech skúšam ako skúšam, zatiaľ sa mi nedarí rozbehnúť skystar na mojom novom notebooku. Vo win8.1 som nainštaloval ovládače pri vypnutom kontrolovaní digitálnych podpisov ovládačov, MyTheatre ma vyhodí do BSOD pri pokuse o detekciu tuneru, DVBViewer sa spustí ale vyhodí ma do BSOD pri snahe o ladenie. Vždy ide o KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE :crying:Skúsil som pripojiť skystar do Virtuaboxu s winXP, inštalácia prebehla OK, MyTheatre mi pod virtuálom nechcelo ani spustiť, DVBViewer sa spustil, pri ladení nedokázal nič naladiť, tváril sa že nemá signál. :(( Prestáva ma to baviť, ešte že mám doma aj dva dreamboxy z ktorých si zatiaľ do notebooku streamujem, asi pohľadám po eshopoch či ešte niekto nemá na sklade TBS 5980. |
majoSk
![]() |
|
![]() |