![]() |
|
Po downloadingu ISIPRO nejede Film+ - co s tím??Ahoj všem, nechápu to, ale do provedení nabízené aktualizace ISIPRO v Technisat mi přestal jít Film+. Nevíte někdo prosím, co s tím?? Díky předem! (Skylink) :( |
fmsurfer
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 111 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Po downloadingu ISIPRO nejede Film+ - co s...A mas ten spravny z TP 11914/H 27500 FEC 5/6 DVB-S/QPSK s oznacenim Film+ CZ? V nabidce Skylinku je ještě jeden Film+, ale madarsky z TP 12207/V 27500 5/6 DVB-S2//8PSK. Ten Technisat je HD nebo ještě SD verze? |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 664 |
![]() |
|
RE: Po downloadingu ISIPRO nejede Film+ - co s...Parametry na tom Film+ zjistis když na te programove pozici zmacknes na ovladaci zelene tlacitko a objevi se ti info o TP u SD verze prijimace. U HD verze zmackni zelene a pak zlute tlacitko. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 664 |
![]() |
|
RE: Po downloadingu ISIPRO nejede Film+ - co s...Nejdřív kolego napiš co máš za SATA - typ ??? A potom u Technisatů funkce ISIPRO je hlavně na 19,2°E a minimálně na 23,5°E i tam to funguje + 13°E - dle paraboly atd...., jednoduchý proces to "ISI" - neporvrdit. :) R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
TechnisatPo aktualizácií firmware je potrebné obnoviť továrenské nastavenia a všetky stanice opäť naladiť. Upozorňuje sa na to aj v manuály. Proste Technisat je technisat má ďaleko od high end.Odporúčam setbox zabaliť do žltej krabice a poslať naspäť výrobcovi s otázkou či sa nehanbia predávať taký nepodarok. Aj ja som sa dal nalákať na 1080p a môžem povedať, že mi ten setbox poriadne žerie nervy. |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
ale máto slušnou reklamu u podejců,no nekup to R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
TechnisatISIPRO funguje iba na 23,5 E |
karamelka
![]() |
|
RE: Po downloadingu ISIPRO nejede Film+ - co s...karamelka miešaš riadne jablká s hruškami Rv1.) ISIPRO je aktualizácia programov, nie upgrade fw-u s následným továrkom 2.) ISIPRO je v prvom rade na Astru 19,2 a bolo tu už dobre dávno, ako ho technisat používa, na 23,5ke možno ešte vtedy ani programy neboli :))) |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
karamelkaDej si - ""mokrý hadr na palici"" , víš o čem je u TECHNISATA - restart na tovární nastavení a základní instál menu, bez auto nastavení menu - se to musí umět !!? Jiné SW - NE !!! Jinak HD Technisat je PALÁCOVÍ sat-rec na kvalitní obraz do O.P., nebo saloonu a né na pokusy. Na to si kupte jiné SATY. :) R^ |
CES
![]() |
|
RE: Po downloadingu ISIPRO nejede Film+ - co s...Na aktualizáciu programovej ponuky kanálov slúži na Astre 23,5 funkcia fastscan, ktorou napr. Technisat Technistar SIR bol domrvený po sw-ovej stránke ako sa len dalo, a práve tu bolo ISIPRO z 19,2 nahradené na požiadavku poskytovateľa a následnej certifikácie prijímačov nahradené fastscanom :8) |
golfLC
![]() |
|
pierrepetr1. Otrasný displej ak to porovnám z Golnen Media 90802. Otrasné ovládanie a obsluha 3. Je tam možnosť youtube bez popory Adobe Flash Palyer to je asi výsmech zákazníkom 4. Po skončení nahrávania sa prepne automaticky do režimu DVD ak chcete sledovať TV je potrebné prepnúť opätovne do režimu TV. 5. Ak máte nastavený timer prístroj v pohotovosntom režime, nahrávanie sa nespustí. 6. Ak oznámite chyby výrobcovi nedočkáte sa vysvetlenia prečo sú také závažné nedostatky. |
karamelka
![]() |
|
RE: Po downloadingu ISIPRO nejede Film+ - co s...CES R^ ;) |
golfLC
![]() |
|
fmsurferPrepáč zle som ti poradil, ndávaj to do továrenských nastavení, myslel som že si aktualizoval firmware. |
karamelka
![]() |
|
golfLCKolego. R^ :) |
CES
![]() |
|
RE: Po downloadingu ISIPRO nejede Film+ - co s...Karamelka, je dobre známe, že "international" verzie Technisatov sú vždy oklieštené, aj následná podpora je oproti nemeckej verzií neporovnateľná. V dnešnej dobe si je vždy treba niečo pred kúpou o prijímači zistiť a až potom kupovať. V prípade nevyhovujúceho prijímača v stanovenej lehote vrátiť. Mám originál verzie ISIA S1 aj S3 a nič z tebou popisovaných problémov nemám. Súčasne youtube ide plnohodnotne pod html5 protokolom, čo je budúcnosť a nie nejaké otravné pravidelné aktualizovanie adobe prehrávača Rv Rv :laughing: :laughing: |
golfLC
![]() |
|
CES odpoveďten obraz nie je až tak kvalitný, verím že Goldem Media Spark bude mať taký istý a za lacnejší peniaz.ISIRIO ja na družici 19,2 E je to nemecký výmysel Fast Scan na družici 23,5 E aj to iba Skylink, no neviem prečo aktualizácia kanálov nefunguje cez Internet ak má set box RJ45 ? |
karamelka
![]() |
|
CES a golftak, tak R^ velmi spravne ;)karamelka - ked tak nadavas na svoj prijimac, nechapem, preco si nekupis iny? Mam Isio DE verziu a som spokojny fmsurfer - dnes mi nabehla aktualizacia Isipro a vsetko je ok, zasadne vzdy to urobim manualne, nedavam auto, mas prehlad, co sa ti zmeni a ake kanaly ponukaju a ktore sa mozu vymazat. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
golfLCTam je najnovší firmware, ktorý vylepšuje ovládanie prístroja.Pre international je uvedený ako najnovší firmware 2.52.13.3-2381d ty maš asi 2.57.0.3-2572f pričom výrobca udáva Allgemeine Verbesserungen. |
karamelka
![]() |
|
RE: Po downloadingu ISIPRO nejede Film+ - co s...Karamelka porovnávať 100€ prijímač s Technisatom ISIO, to hádam nemyslíš vážne :laughing: Ak si ozaj taký nespokojný, zbav sa ho a kupuj sparka, toš ješte vyděláš R^Zdar Hornet :8) |
golfLC
![]() |
|
RE: Po downloadingu ISIPRO nejede Film+ - co s...A tak vyzerajú tvoje príspevky Karamelka, keď čítaš len konce informácií, príspevkov a otázok :laughing:stránky výrobcu, citujem: Release-Info: - Verbesserungen bei Einsatz von Smatcards - Optimierung Perfect Recording, HbbTV und watchmi - Anpassung zur Wiedergabe von Maxdome - Allgemeine Verbesserungen |
golfLC
![]() |
|
HornetF18Bohužiaľ mám verziu International, kde nie je ešte firmware 2.57.0.3-2572f. Mal si už nejaký setbox napr. od Gelden Media? Je radosť pozerať na ten zelený displej. Je radosť zo zoznamu staníc vyhľadať určitú stanicu. Čo sa týka obsluhy je na tom Golden lepšie. |
karamelka
![]() |
|
RE: Po downloadingu ISIPRO nejede Film+ - co s...karamelka, je to podľa mňa vec názoru a ak sa chcem kochať zeleným displayom, kúpim si svietiace hodinky a nie satelitný prijímač :laughing: :laughing: :laughing:No daj ešte niečo, nech sa pobavíme R^ |
golfLC
![]() |
|
RE: Po downloadingu ISIPRO nejede Film+ - co s...a ešte jedna informácia karamelka, international nikdy, opakujem nikdy nebude sw-ovo na úrovni nemeckej verzie, to Ti píšem z osobnej skúsenosti aj predchádzajúcich typov HD8-S a HD8-SX, ... Verzie fw-ov mám v archíve. Je to úplne iný hw, pochop to!!! A neoklameš prijímač žiadnym iným fw-om, je to proste u nich ošetrené. |
golfLC
![]() |
|
golfLCMal som Golden Media 9080 zvuk bol lepší ako má tecnisat čo sa týka prenosu vysokých kmitočtov. Čo sa týka stereo efektu je na tom lepšie Technisat. Čo sa týka kvality obrazu obe prístroje sú porovnateľné. Pri Golden Media problém pri HD pomalý procesor niekedy obraz neatrne neprorodzene trhol. U Golden Media bol problém s rýchlosťou nahrávania na externý HDD ak disk bol zaplnený, preto som sa rozhodol kúpiť Technisat. Ale verím že Golden Media spark triplex bude aj napriek cene 100 Eur čo sa týka kvality zvuku a obrazu porovnateľný s technisatom. |
karamelka
![]() |
|
RE: Po downloadingu ISIPRO nejede Film+ - co s...zdar golfe ;)karamelka - je to vec nazoru a priorit ;) neviem teda preco si kupoval tak drahy pristroj, snad si o nom nieco dopredu nastudoval. Ked nie - potom prichadza sklamanie. Bohuzial IE verzia je vzdy pozadu aj o tri styri verzie fw a mozno uz dalsi ani neurobia. Je to divne, ze vobec robia taketo rozdiely vo verziach, ale to my nezmenime. Golden media som nikdy nemal, takze neviem priamo porovnat a ani nikto v okoli ho nema. Ale presne ako pise golf - porovnavat 100€ prijimac s Isiom ktory je 4x drahsi, asi nie je to spravne orechove....nechcem tym vsak zhadzovat lacne prijimace, nie su vsetky zle ;) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
golfLCTu nie je na čom sa baviť. Ten displej na Technisate je hnus.Pozri na ten Golden a uvidíš že to nie je iba v zelenej farbe. |
karamelka
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |